53

Анонимен

преди 7 години

Марешки трябва да стане председател на КЗК. Той на практика показа, че картел за горивата ИМА. Оттук и извода че платените държавни служители на КЗК или не ги виждат или пред очите им се диплят едни пачки.

52

Анонимен

преди 7 години

Едно време му викаха ТКЗС сега му викат коалиция

51

Дедо Йоцо

преди 7 години

Поредния клоун, чиято партия ще изчезне до една година!!

50

jojo

преди 7 години

Този се взе на сериозно май :D

49

ивчо

преди 7 години

абе гьозбояджия е веско, ама нафтичката бива. То не е случайна приказката за киселито грозде и лисицата.Близо 1/3 от дизелутв в Бг си карат вече повече от година и си свиркат. Сега и в шопско люлин и перник по винкелщрасе ще се възползват.

48

Анонимен

преди 7 години

Samo DOST, bes DPS

47

Анонимен

преди 7 години

Тоя си купи изборите с евтин бензин. Да попитам г-на защо след изборите вече не предлагате 100 октана бензин? :D

46

Проблемът е там, че

преди 7 години

не само петролните фирми си имат картел.В много други сфери трябва да се появи по един Марешки.Ясно ли ви е сега, защо от 1945 г. до днес някои се опитват да държат българина в бедност и унизителна зависимост?Защото мислещият човек, щом забогатее, започва да се старае да нормализира цялата държава. Това не е по силите само на един богат човек. Но като се съберат голям брой заможни (тоест, независими) и известен брой много богати (тоест, с големи възможности), те вече са сила!

45

Анонимен

преди 7 години

това е истината и ще има стабилно правителство за 4 години а патриотите ще се разцепят след няколко месеца като им секне кранчето и шантажа

44

Смешници

преди 7 години

Много възхвала по Качински и Орбан, ама само на думи. Ако се емигрира всички в Германия. Баси шизо_рениците.

43

Дело на картела

преди 7 години

Данданията срещу Марешки си има причина.Някои си създадоха картелче и не искат то да бъде разритано. Нали в институциите са назначили свои добре платени послушковци, мислеха си, че никой няма да им развее кирливите ризи.Обаче се оказа, че не само обикновеният гражданин може да се опълчи срещу тях.

42

Анонимен

преди 7 години

Този открадна референдума ,после електорат ,сега се сили към държавата !!!

41

OSMAN PASHA

преди 7 години

Bulgarska mu rabota Vse oshte divi 21 vek.

40

Анонимен

преди 7 години

Щом Велизар Енчев се опитва да дискредитира Марешки,значи Марешки има положителни качества и е като трън в з/дника на някои, които си бяха въобразили, че са успели да яхнат България и да я доят като крава в своя полза.

39

Анонимен

преди 7 години

Що триш комнтарите за Патриотите , толкова ти е страх

38

щщд

преди 7 години

Така наречената "Европа" хич не харесва и Качински, но на него не му дреме и си провежда прополската политика. Не ходи да се мазни на Меркел и не се целува с Юнкер ,казано иначе не им цепи басма. Затова и поляците,с всичките им кусури се чувстват свободни, а ние сме постоянно под нечие чуждо робство.

37

ист

преди 7 години

Единственният политик от който имам пряка облага е Марешки- лекарства и бензин на ниски цени. Сега мафията чрез институциите е решила да го смачка, защото им наруши далаверите. Нормално в ***.

36

Анонимен

преди 7 години

В ГРАБ ИМА ПОВЕЧЕ БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ОТКОЛКОТО СА В БСП!!!РАЗБЕРЕШ ЛИ, ЧЕ НЯКОЙ Е ГЕРБОРОПРОСТАК ИЗПЛЮ МУ СЕ В ЛИЦЕТО ПАК И ПАК И ПАК!!! НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ МАРЕШКИ НО ЖАЛКО, ЧЕ ВЛЕЗНА В ПАРЛАМЕНТА ТАМ ИЗОБЩО НЕ МУ Е МЯСТОТО НА ТАЗИ ПАТЕРИЦА ЗА ПАРИ !!!

35

Мастиката

преди 7 години

Марешки при гостуването си на Венета Райкова във предаването ГОРЕЩО ,се хвали ,че имал хотел във морската градина на Варна разполагащ със фитнес и басейн а срещу 10 000 лева на денонощие получаваш момичета и наркотици,ето такива са коалиционите партньори на мутросикаджийскогерберсакоделиорманскоЕНПстатукво

34

Анонимен

преди 7 години

Обективните и независими джурналисти от Днеса продължават да трият всички коментари, споменаващи трибуквената варненска групировка, част от която е Марешки. Това към каква мисъл ви навежда? :)