61

Анонимен

преди 7 години

Вътре в паметника се крие матрьошката на Путин !

60

Анонимен

преди 7 години

Предлагам да направим паметник братята Кирил и Методий дали славянската азбука на Руснаците , Висок 13 метра и да го подарим на Москва, ей тъй да знаят кой им е дал грамотността !

59

Анонимен

преди 7 години

""Хората ни го дават без пари. Превоз, всичко от тях. Не мога да разбера защо се съпротивляват" посочи Иван Курдов."!!!Този наивник защо не си отговори на въпроса: А, защо "Хората" ни го дават "без пари" ? ... и ще разбере, че зад "Хората" се крият Кремълските имперски интереси.

58

Анонимен

преди 7 години

В България има повече паметници на руски войни отколкото такива са загинали преследвайки руските имперски амбиции. Страна на абсурдите.

57

Анонимен

преди 7 години

България е о.с.рана с руски паметници на всеки метър. Един повече или по-малко няма значение. Само Волен ще има повече за чистене.

56

Анонимен

преди 7 години

До еййй.........тези кучета който лаят срещу него са крастави предатели............такива се единствено русофилите. дори руснаците не са обичали царя. Затова и са го убили. А преди това е имало 5 неуспешни атентата. Но за вас русофилите, и руското лай.но е злато, щом идва от Русия.

55

еййй

преди 7 години

Прекрасен паметник на Царя Освободител на България,и тези кучета който лаят срещу него са крастави предатели.

54

Анонимен

преди 7 години

Да поискаме и паметник на Митхад паша.

53

Анонимен

преди 7 години

Абе хора, погледнете го паметника и кажете чистосърдечно дали го харесвате! След това каква е тази гигантомания-близо 9 метра. та на Левски няма толкова висок паметник. Сравнето го с паметника пред НС и кажете кой е по-човешки. След това за да се постави какъвто и да е паметник хтрябва да се мине през художествена комисия, която да определи качествата му. А ТОЗИ ПАМЕТНИК СТАВА САМО ЗА СКОПИЕ ЗА МАКЕДОНСКИЯ ДИСНИЛЕНД В ЦЕНТЪРА!

52

кой бе

преди 7 години

Това 1-априлска шега ли е кой нормален Българин ще е против Цар ОСВОБОДИТЕЛ?

51

ужас

преди 7 години

Срам ме е че има хора който са против Цар Освободител,това е скандално.

50

срам и позор

преди 7 години

Ей измикяри безродни това е Царя Освободител,помните ли или съвсем са ви промили мозъците!?къде бяхте когато срещу американското посолство откриха паметник на летците бомбандирали София а?*** синове....

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63Явно си огромен комплексар щом един паметник те дразни толкова.А,освен това,си и страшно ***-само безумно *** човек руши .А не бих се Учудила ако си бил партиен секретар или дете на партийни секретари.Те най-много мразят социализЪма,ЗАЩОТО МНОГО ЯКО СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА ОТ НЕГО..

48

Ръбовете

преди 7 години

В Париж един от най емблематичните им булеварди се казва Александър Втори, при нас както винаги безмислени драми за паметници, които ги създават група неандерталци. Или може би французите са русофили и искат да се присъединят към Русия?!

47

месара

преди 7 години

някой питал ли е хората от града дали искат тоя паметник , града е техен - ако не го искат , руснаците да му търсят друга държава . България е имала достатъчно герои на които да се поставят паметници , хайде стига с тия руски царе освободители ! в друга държава има ли паметници на руски царе освободители - само питам , наистина не знам !?

46

Анонимен

преди 7 години

До 64 АнонименСтрува ми се , че днес рано в съботния ден сте се дрогирал с двойна доза. Да не сте случайно евроатлантически индивид от софия ?

45

Анонимен

преди 7 години

За поставяне на паметника се съпротивляват "десните" пропаднали антибългарски отпадъци спонсорирани от Сорос. Които народът изхвърли на политическото бунище при изборите.

44

Анонимен

преди 7 години

До 55 Анониментова са наркозависими двуполови същества сп онсорирани от Сорос. " някой трябвя да изхвърли ***"....

43

край

преди 7 години

Има държава България защото интересите на Русия и на българите към онзи момент съвпадали. За да я има загинали десетки хиляди руснаци, украиници, белоруси. За това в България има много паметници на руските-освободители от тази война. Има провокация в този паметник но пък и неблагодарно е да не го приемем вече направен. Тихичък референдум в Свищов - ако хората го искат -вземаме го. Ако не - казваме че не искаме паметници на царе - да се претопи във войнишки паметник и да се сложи.

42

Анонимен

преди 7 години

Александър II е убит на 13 март 1881 г. при атентат, организиран от Народна воля и осъществен от първомартовци. При преминаване на каретата му по централен площад в Санкт Петербург е взривена бомба. След като той слиза от колата, един от атентаторите взривява себе си и императора с ръчна граната.