148

Хах

преди 7 години

Ужас! В първия момент наистина повярвах, че госпожа "мигрантите са национално богатство" може да стане прИмиер! Дали пък не опипват почвата за нещо друго с тая "новина"? Щото майтап, майтап, ама на гол....

147

Анонимен

преди 7 години

Абе царчето няма ли да умира вече))

146

Boby

преди 7 години

...Пропуснахте само Ив.Костов,като финансов министър.....ако не беше смешно,със сигурност ,би било ТРАГИЧНО !!!

145

Лиляна

преди 7 години

До АнонименАми Бойко!? - Главен пожарникар на държавата.

144

Анонимен

преди 7 години

А министерство на проституцията няма ли да има?

143

Анонимен

преди 7 години

Кристалина примиерка, Смиончо - евроромакомесар, Сергей - финансов менистър, Бат Сали - инфраструктурен менистър, *** - вътрешна мензистерка, Ламбов - менистер на убразуванието, Мозака - менистер на здрвопазенето, Нона - менистърка на оманотеатрото, Магарешки - менистер на икономикята, Волен - менистер на външните екскурзии...

142

petroff

преди 7 години

Очаквах да прочета и че Джамбазки поема новосформираното министерство на малцинствените въпроси...

141

Алстер

преди 7 години

Хора, спокойно! Това първоаприлска шега. 😀😀😀

140

Напалм Детов

преди 7 години

Ако това не е партенка, все пак е април 1-ви, то др. Радев ще приключи мандата по-зле и от чехъла.В случай на голяма коалиция, т.е. голяма пладнешка кражба, очаквам доц. Христов да напусне парламента и прекрати работата си с БСП, както обеща в едно предаване в изборната нощ. Силно се надявам това да направят и други от БСП с поне капчица достойнство. А Сталинка (с изивнение към др. Йосиф Висарионович за петненето на името му), е най-добре да си направи сепука. "Не народ, а м..."

139

Анонимен

преди 7 години

Честит първи Април!

138

Кралицата на Лондон

преди 7 години

Аз, Кралицата на Лондон бившо Great Britain Ви честитя първи април!

137

маде ин Булгари

преди 7 години

Днес в ЕС беше взето решение, България да бъде разпусната! Северна България отива към Румъния, Черноморието отива към Русия, Югоизтока отива към Турция, Юга отива към Гърция, Югозапада отива към Македония, а западна България се присъединява към Сърбия! Така всички ще бъдат щастливи!

136

Анонимен

преди 7 години

Но аз се разплаках,буквално!Слава Богу,бях готов(а) за бунт!

135

борис

преди 7 години

Хубав първоаприлски виц, а най-готиното е че министър ще бъде перуката, ненадминат спец в кючека и поркането на мощни количества уиски.

134

VV

преди 7 години

1и Април ?

133

Анонимен

преди 7 години

1ви април си е 1ви април !На 2ри,обаче действителността е следната :800лв чиста заплата- 150 цигари-150 бензин- 100 ток,вода,такса вход,- 50 gsm,кабелна,интернет-350 храна ,безалкохолно,битови разходи от първа необходимост= ТЕРМИНАЛ 2

132

Вързал се

преди 7 години

В началото на статията признавам си се вързаха. Но като стигнах до Кунева ми светна лампата, щото това за нея наистина ми прозвуча като виц. Виж за Кристалина - толкова задкулисна личност, побутвана от къде ли не.... направо изтръпнах, щото може истина да стане.

131

Един българин

преди 7 години

А мислите ли че ще се окаже първоаприлска шега увеличението на природния газ, тока и всичко останало?Чета тук за увеличение и на такса смет...Съмнява ме. Да ви е честит новия парламент дето си го избирахте (аз не съм гласувал), да ви е честито новото правителство, или по-скоро липсата на такова. После пак гласувайте за тия същите. И чакайте поредното увеличение.

130

:)

преди 7 години

Постигнато е национално споразумение всички комунисти дружно да ги закопаем в земята.

129

Бай Хай от Шанхай

преди 7 години

Станишко нанесе такива поражения на БСП, че вече 8-*** година не могат да се оправят. Браво трябва да го поздравим. Другарите вместо да го натирят го наградиха с европост с 20 хилки заплата. Дерзайте друзя, ще постигнете светлия социализъм, ако не в този живот в другия.