5

Анонимен

преди 7 години

Слави чака Бойко да се върне,за да се разберат.Нали са съмишленици.Не може да му бъде конкуренция.

4

Анонимен

преди 7 години

Какви герберасти - че то Слави обслужва ГЕРБ и ББ - та нали ББ му разреши да си прави концерт на Орлов мост при съвсем свободен национален стадион на 50 м встрани. Та нали ББ се съгласи референдумът на Слави да е заедно с президентските избори, та да бъде успешен референдумът. Та нали ББ има най-голям интерес от мажоритарни избори, с които да окупира парламента, без опозиция. Нали ББ неколкократно каза, че и той е за мажоритарни избори. Слави само го играе опозиция, господарите му са други.

3

Анонимен

преди 7 години

Слави няма да прави партия, понеже след 1-2 г в политиката ще си тръгне като мръсно коте оттам, хората искат нови лица, вярват на всякакви обещания, ама бързо се насочват към нови и така, докато не осъзнаят, че във всички тях е проблемът, в политиците, на които вярват и които избират.Избираме едни и същи, а искаме промяна. Слави е намерил начин да прави пари - заиграва се с народното неводолство и това е безкраен процес, но в политиката ще се види, че няма капацитет и че нищо не може да изпълни

2

Анонимен

преди 7 години

Хайде всички герберасти на барикадата да плювате Слави - човекът, който заедно с народът ще ви изхвърли от властчицата, от която 8 години само крадете.

1

Анонимен

преди 7 години

Слави е ***! Също като чалгарите, които припадат по тоя плешунгер.