35

Анонимен

преди 7 години

Баси крретенизма,вместо да сменят Цацаров те въвеждат един куп безсмислени правила които никой няма да спазва,във България е колкото повече правила ,толкова повече корупция и задкулисие,празна ниша няма.Чудя се на малкото останали в тази 'държава' защо си го причинявате ,защо им стоите като дойни крави ,като техни спонсори ?

34

Анонимен

преди 7 години

Няма ли да поевтинеят електромобилите -та да фалираме лукоил и руските мутри

33

Бад Боко

преди 7 години

Айде пак сте недовлни, ами защо не гласувахте масово за Корнелия да ви върне народните цени на бай Тошо? При мен е така всичко върви нагоре, капитал трябва да се трупа.

32

Анонимен

преди 7 години

даже предлагам ако 2 бензиностанции от различни вериги имат еднаква цена на горивата да се води като кражба на цена и да се наказва!това някой го е мислил точно след кафето рано сутрин в бялата стаичка. Ама да бе пуснал водата преди да го съобщи на останалите ли?

31

Стършел

преди 7 години

Що ми крадете материалите, бре!

30

Митьо

преди 7 години

Е то тогава какъв картел ще е, ако не могат да си комуникират? Умна държава

29

Анонимен

преди 7 години

МУхахаха голяма глупост !

28

Румънеца

преди 7 години

Тъжното не е простотията на това...нещо...Тъжното е, че реално се гаврят явно с хората и им показват пак явно, че ги мислят за *** и пак никой няма да излезе да протестира.Мълчим си и това е.

27

пшъъъъъът

преди 7 години

оооохохохохоххоо, мълчанието на газовете

26

Анонимен

преди 7 години

Според това решение цената на бензина вече е тайна. Цените вече няма да са изписани на таблата да не би конкурента от другата страна на улицата да види цената. Ние зареждаме и подписваме декларация, че няма да казваме на каква цена сме заредили даже и на счетоводителя на когото се отчитаме иначе доживотен затвор.

25

ДЕДО ПОП

преди 7 години

До Втрещен Понеже питаш чадо ще ти кажа, как а Юлия Ненкова е човекО с главно Ч и златното моме на Боко ЗлатЮ и сие. Непотизъм в действие, ама хайрлия да е. Детето дупетат, мъжО конституционен съдия, а кака на кино.

24

Анонимен

преди 7 години

до 17 То пък един Бизнес и то ДЪРЖАВЕН. С едни поставени лица от службите. Които да ги контролират от други служби.

23

Shop

преди 7 години

Kartel s top bandit nap i mitnicata.

22

Анонимен

преди 7 години

Затова ли сега като минавах край бензиностанцията в квартала цената на бензина с лев надолу. Много ама много работещо решение то изцяло реши проблема. Мама ви да....

21

сминдух енд чесън

преди 7 години

След като народа на изборите постанови в парламента да се набутат само комунисти и наследници ,сега остава да им гледаме сеира/каква звучна турска дума и колко точна/

20

ГЕРБ

преди 7 години

До Анонимен Благодаря за съвета. Следващия път ще гласувам пак за ГЕРБ.А ти си гласувай за Атака.Някакъв проблем?

19

Анонимен

преди 7 години

Значи повече в две различни бензиностанции съпрузи не могат да работят. В банки може в ДАНС може но в бензиностанция неееи. Предлагам с това решение да се кандидатства в Гинес в раздел най-глупаво решение за всички времена.

18

Бай Иван

преди 7 години

За тази работа има посредници. КЗК за пореден път показва безсилие.

17

Втрещен

преди 7 години

Не, не! Убеждавам се, че едно от изискванията да си държавен служител е удостоверение за умствена изостаналост. А журналистиката ни е нелепа. "Държавата наредила" ?! Как държавата бре? Наредил го е някой с име и ЕГН! Кой? Кой? Кой?

16

Анонимен

преди 7 години

Смях!Продължавайте да гласувате за БСП и герб като овце и чакайте да не ви стрижат!Ще продължавате да сте най бедни болни и нещастни и крадени от картелите.Другия път пак гласувайте за тях.