35

Hansen

преди 7 години

Време е и Русия да достави оръжие на Мексико и на черните пантери да се освободят от Американския тероризм:)

34

Макейн

преди 7 години

До Анонимен 39Украински полета няма,бе ***!Украинците и руснаците за един народ,казал го е не кой да е,а Солженицин-виден демократ,твой любимец и сочен от целия Запад за пример,бивш дисидент!

33

Анонимен

преди 7 години

До US ARMYМечката ще излезе от летаргия ама ще изрита смешника от Белия дом със малките ръце, а кагебисткото жуже ще си пие една студена водка купена за 2 рубли някъде в слънчева Калифорния

32

US ARMY

преди 7 години

Русия с некадърната и неадекватна политика на Путин отива към фалит.Разпалването на вони и западните санкции катализират фалита на Русия,и изкарва от летаргия руския народ,който ще изрита кагебисткото джудже от властта!

31

Някой

преди 7 години

Поне официално няма да го направят защото тогава ще изгубят целия с пазар за оръжия с изключение на такива като нас, изнудвани или пък с/у някоя комисионна за управляващите. Немогат да си позволят директно. Вижте в тубата какви бронежилетки им бяха пратили (видеото е снимано от бойци от АТО) Всеки изстрел - дупка. Няма как да стане това официално, а неофициално те отдавна си им пращат "помощи" както и руснациде на ДНР и ЛНР сигурно пращат. Винаги страдат обикновените хора.

30

Що не?

преди 7 години

НАТО в Сирия позорно не могат да направят нищо - що ли да не подкладят огъня в Украйна?!

29

ДА СЕ ЧЕТЕ:

преди 7 години

Шефът на НАТО в Европа: САЩ да сипят керосин в огъня че нещета не са достатъчно горещи!

28

Анонимен

преди 7 години

Кажете ми с какво е полезен българина на света освен с простащината си?С какво

27

Анонимен

преди 7 години

Те шото досега не пращаха, нали?!И какви са тия "отбранителни" оръжия???

26

Тръмп ?

преди 7 години

САЩ да доставят оръжия, неее няма да стане Тръмп е зает със писане на туитове и тролене в нета. Достаяйте си оръжията сами г-н Скапароти, между другото наскоро Иран казаха чE САЩ имат за президент иdиот и вие сте *** комaндвани от още по-голям иdиот

25

Анонимен

преди 7 години

Американците ще воюват с русия до последния украинец)

24

Анонимен

преди 7 години

Тия пак мислят как да окървавят някоя държава, за да печелят от продажба на оръжия.

23

война в Европа

преди 7 години

Стратегията на САЩ ,отново да се провокират войни на европейска територия.....Америка е добре нека се разсипва европата.

22

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 7 години

НАЙ големия гарант на мира в балканите е Турция.Всичко друго е или без войска,или без самолети,или без танкове,или без ракети,без нищо сме.Само на приказки патриотите могат да се перчат на тях,защото нямат мозък да размишляват да разберат с какво може да се блъснат.Турция е гарант за мира на балканите.Българина е гарант за корупцията на Европа

21

Анонимен

преди 7 години

До за 11"аз лично знам за себе си на чия страна ще застана."И аз знам че ще застанеш на грешната страна.

20

Анонимен

преди 7 години

Може да доставят няколко ракети направо в Крим. Ще похвърчат малко ушaнки и проблемът ще се реши.

19

за 11

преди 7 години

Нищо не могат да доставят, ти как си го представяш туй някой да доставя оръжия на враговете на Русия, туй не е Либия или Ирак. Те от колко време и на дебелия Ким все се канят нещо да му направят ама той продължава да си изстрелва ракетите. Ами нека да стане война бе какво толкова аз лично знам за себе си на чия страна ще застана.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Време е Мексико да си върне заграбените територии като Ню Мексико, Юта, Калифорния. Дали да не ги въоражат руснаците.и с какво ще им ги закарат тия оръжия - с недоносача Кузя ли :)))

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонименбългарина може да се включи само клюки и да се перчи колко е голям юнак,но всички знаят че без покритие.И за нищо друго не става

16

Анонимен

преди 7 години

Идват много лоши дни за руския агресор, вчера в комисията по въоръженията на САЩ са посочили че главният враг на САЩ отново е Русия, нещо което не е правено от 25 години. Това означава че Вован е пътник, а на Русия ще бъдат стопени лагерчетата.