232

Анонимен

преди 7 години

който не е гласувал, да не се мръщи, имаше достатъчно партии, коалиции и независими с всевъзможни идеи.загубилите състезатели - също. да бяха убедили поне 2 милиона да гласуват за тях.освен това, бате им Гойко е ЗА референдума с три ДА на Слави. като се закълнат до месец за депутати и веднага го приемат, стига патреотите и люспите оттук-оттам да са съгласни.

231

Анонимен

преди 7 години

Стига сте плашили с това парно и билетчета бе!Кой ползва парно - софиянци!Кой се вози без да плаща билети - софиянци!Я стига сте ревали руски беднюхи!

230

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен А Бат ти БОКО , какъв е .....,сигурно е бил интелектуалец !!!!!

229

Анонимен

преди 7 години

След ББ единствено Слави има нужната популярност и харизма да направи партия в дясно! След ББ чака само гладното БСП .Слави няма семейство и е на добра възраст за да прави дела? Не може цял живот да говори само от ефир и да настройва и после НИЩО.

228

ДС

преди 7 години

И Киро ГЕЛА е милиардер ама не го видях да жертва бизнеса си за МАЙКА БЪЛГАРИЯ. Евала Теифонов. С теб сме. Казвай кога да дойдем.

227

Анонимен

преди 7 години

Предаването му отдавна е изтъркано кани едни и същи гости ще дам пример - Миро 5 пъти в годината го кани - Преслава 4 пъти в годината кани на никого няма да липсва ще ми липсва само бенда и актъорите

226

смотаняци

преди 7 години

Какво плюете по Слави ,че говори истини !. Малко ли ви беше ,та още дървета искате да ядете. Бате ви Гойко за начало ви е приготвил 30% увеличение на газа,парното,после водата и всичко друго..... Смотани мазохисти !!!!

225

Умник

преди 7 години

Бих гласувал за Славиту само, ако се коалира с Жорж Ганчев и Тити Папазов.

224

Анонимен

преди 7 години

Славчо и дървените философи с полю.циите гласуваха ли на вече Задължителния вот по закон, отстоявайки гражданските си позиции, или и тоя път ги домързя да се наредят на опашката

223

Анонимен

преди 7 години

ние си избираме да ни работят такина поплювковцив нита една държава с проспериращ народ - не проспериращ имутри такъв няма да му обърнат вниманиемного е зле народа- с промити мозъци по-зле и от джихадистите и всеки ден си прави харакири като върви след такива като тоя

222

Анонимен

преди 7 години

ДАНО НАИСТИНА ТОЯ МУЧАЩИЯ ДА ГО МАХНАТ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА ЧЕ ВЕЧЕ МИ СЕ ДРАЙ ФА ОТ НЕГО

221

Крали Марко

преди 7 години

Абе, вие всичките дето плюете по Трифонов и компания, я ми кажете, ама честно:КОЛКО ОТ ВАС БИХА СИ РИСКУВАЛИ БИЗНЕСА ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ НАЦИОНАЛНА КАУЗААз лично - не бих го направил. Особенно, като гледам кви *** има в коментарите по-долу!

220

За Слави

преди 7 години

Слави ще е министър-председател, а мафията от ГРАБ и БСП(БКП) ще му правят фелацио!! Ох, кеф!!

219

Анонимен

преди 7 години

Според лепиларите от обединените мафиоти Слави бил чалгар въпреки ,че пее възрожденски песни,лепилари ,ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЕСНИИ,чалгар е Волен Сидеров който се фука със сниките си със фолк фурията Константин.Вероятно двамата и пудрят нослетата на онзи стъклен рафт в дискотеката

218

Да ама не

преди 7 години

Защо Слави не постави този ултиматум веднага след референдума!?! Защо не настояваше тогавашния парламент да приеме промените в закона и тези избори да се проведат по нови правила?!?! Защо днес?!?! Изборите не бяха спечелени от правилната партия ли???Да примем, че му изпълнят ултиматума, какво следва - нищо! Губим още 4 години! Но тъй като Бойко ще откаже да се поддаде на шантаж, ще падне бързо и това правителство, и нови избори по старите правила!Докато спечели правилната партия!!

217

1

преди 7 години

Кога лалата от учин дол стана съмишленик с внука на враг на народа,или и той ,като янка янеф,почна да го лиже.

216

Гробокопач

преди 7 години

Все едно не съм бил прав:))) Ама съм бил:))) Всичко хубаво, ама сега ще разберете защо ГЕРБ не бива да съставят правителство и защо подкрепих БСП на изборите, а не "Да, България", която си е откровено еврейска организация на Сорос. БТВ, ако наистина държат на себе си, да му бият шута.

215

e

преди 7 години

е кога се смъкнахме на 113 място по свобода на медиите??? Нали Слави има основен принос за чалгизацията на българската журналистика. Той е част от отнемането и опорочаването на свободата на словото. Поне 30 позиции се дължат на Шоуто на Слави, което 5 пъти седмично облъчва по 3 часа българския ефир!!! от най-гледаната от ЕВРО-българина БТВ.

214

Анонимен

преди 7 години

Щом не зачитат над три милиона гласа за свикване на референдум тогава защо зачитат 800 000 гласа общо за всички и съставят правителство ???Как така ???

213

Анонимен

преди 7 години

Как трябва да се отразяват новините според БТВ:- Герб спечелиха изборите и България я очаква поредния златен век- лошите националисти блокираха границата и няма как да гласуват добрите турци- в България всеки има право на глас независимо дали знае или не български