73

Анонимен

преди 7 години

80 милиона ама нито една качествена стока! Германците отдавна са го забелязали!

72

Бай Гроздан

преди 7 години

Може турция да е най-великата страна във вселената, нас това не ни интересува, важното е да не си пъхат носа в нашите работи. А това зависи от нас самите , а не от тях.

71

Анонимен

преди 7 години

Що в Япония не ги искат турчетата?

70

Анонимен

преди 7 години

До 1453Не мисля,че е руска пропаганда.Възможно е наистина някои неща да са преувеличени до известна степен,но реално погледнато преди завладяването от Османската империя държавата е имала свойте години на разцвет.

69

Анонимен

преди 7 години

Произведено в Турция? Има ли смисъл да питам?

68

Влади

преди 7 години

Пишете на български, кьопеклер! Всички български мюсюлмани, без значение, помаци или турци са от нашия българския род, от нашата кръв, ама няма кой да направи генетично изследване и да го докаже. Защото, ние българите, сме инат, такива са и помаците и нашите турци.

67

До Ястрeб Османлията

преди 7 години

Турция дръпна заради авто заводите които алчните западняци откриха там. Иначе съм работил с турски инженери и някои имат доста ориенталско мислене.

66

Анонимен

преди 7 години

До Ястрeб ОсманлиятаБългария произвежда и изнася части за превозни средства,различни полезни изкопаеми ,преработени или не розово масло казват че е едно от най-добрите в целият свят,различни продукти от хранително вкусовата промишленост и малко потребителска техника-например бойлери,печки и тн.Чувал съм,че и тоалетна хартия,но не съм сигурен.Възможно е списъкът да е по-дълъг ,но аз не съм икономист-георгаф.

65

Бай Гроздан

преди 7 години

Абе Турция като е толкова велика, защо Ердоган ходи да цалува ръка на Путин? А Путин намери начин да си отмъсти за сваления самолет като думна "по грешка" три турчета, които Ердоган изписа с лека ръка.

64

Анонимен

преди 7 години

ХаахаХА нееее не вие дали искате в Европа...а Европа не ви ще....стоите си в анадола, еврпаа я оставете на хората....

63

1453

преди 7 години

До 149"Повечето българи се притесняват от новото турско робство"-Решението на този проблем е : РОБСТВО НЕ Е ИМАЛО, ИМАЛО Е РУСКА ПРОПАГАНДА, ПО ФРЕНСКИ МОДЕЛ ТИП ЖАНАДАРК.

62

Анонимен

преди 7 години

Дай - кажи, напиши - убеди ме че си заслужава да го купя от Турция?

61

Анонимен

преди 7 години

До турчинаДействително Турция е голяма държава с развита икономика и научно-технически отрасъл.Но не всичко там произведено е добро нито всичко произведено в България лошо :)Все пак аз мисля,че Турция не би трябвало да се сравнява с България.Държавите са доста различни.Твоята е доста по-напред.Повечето българи не мразят турците защото са турци. Просто се притесняват от ново турско робство.Сега му смениха думата на присъствие.

60

Анонимен

преди 7 години

Абе дайте нещо което да купим от Турция? Все пак са 80 милиона?

59

Анонимен

преди 7 години

Беко - хубаво ама не чак дотам... Друго какво от Турция?

58

True

преди 7 години

Ot 150 godini,de gi hvanem turcite,tam gi derem.Ot 3 miliona turci po Nashite zemi ocelqvat 300 000.Vsichko drugo e izklano,.bano I prateno po dqvolite v Anadola.

57

Baj Risto

преди 7 години

Бекото наистина са горе долу качествени, ама всичко да е турско вътре няма как да бъде. Наноелектрониката я развиват малко държави и Туркиа не е сред тях.

56

Анонимен

преди 7 години

Някой да извика ветеринарната служба. Някакъв безпризорен тypкопитек е хванал бяс.

55

турчина

преди 7 години

Внесъл съм от тези евтините турски приемници и ми излизаха за 25 лева бройката. Харчеха се като топъл хляб. Понеже е миниатюрен трансформатора е в щепсела като зарядното за телефони. Има едно кабелче което се поставя върху телевизора и служи като датчик за дистанционното. Самият приемник е вкаран в скарта. Много добре измислено.

54

турчина

преди 7 години

Един виетнамски DVB приемник след цифровизацията в БГ струва 45 лева. Този приемник е наземен приемник. UHF в цифров вариант и струва 45 лева. Неудобен с кабели.Турския DVB приемник е с размер на цигарена кутия с директен вход за скарт без кабел. Лови от спътници и струва 35 лева.