117

Анонимен

преди 7 години

Цецка Цачева !....Още на първият тур......

116

Анонимен

преди 7 години

До маке-ариец Те тези с двете гънки който останаха ,тролят за туркомана и приятелят на Ердоган- Червеногербера от Банкя и комунстическото котило ГЕРП-ДС - ДКМС

115

маке-ариец

преди 7 години

Накрая *** ще останат с 10% - само някои пенсионери и Путянските *** имат по 2 гънки в мозъка (една за хранене и една за дефекиране) за да гласуват за тях!

114

Анонимен

преди 7 години

До Bad Company НЯМА КАК ДА СИ КОМУНИСТ И ДА СИ ДЕМОКРАТ ,НЯМА КАК ДА СИ ,,СИРАК ,,ПРИ ЖИВИ БАЩА И МАЙКА ,НЯМА КАК ДА СИ ДЕМОКРАТ ,А ПАРТИИНИЯТ БИЛЕТ ДА СТЪРЧИ ОТ ЗАДНИЯТ ТИ ДЖОБ ,НЯМА КАК АКО СИ БЪЛГАРИН А ДА СЕ ПРЕГРЪЩАШ И ЦЕЛУВАШ С ЕРДОГАН . НЯМА КАК АК СИ БЪЛГАРИН ДА ПОДАРИШ 3 БЪЛГАРСКИ ЕНЕРГИИНИ ПРОЕКТА НА ТУРЦИЯ, НЯМА КАК ЗА 2 ТОДИНИ ДА ВЗЕМЕШ 27 МИЛИАРДА ЗАЕМИ, ОСВЕН АКО НЕ ГИ ОТКРАДНЕШ ,НЯМА КАК 260 ИЗОЛИРАНИ БЛОКА ДА СТРУВАТ 2 МИЛИАРДА .

113

поредния цирк

преди 7 години

за сметка на народа, от който няма да има никаква реална промяна! жалко е, но е точно така. няма значение дали едните или другуте са с 2 или 3 % повече; реално и от полза щеше да е ПОНЕ тея хрантутници да са на половина, като така или иначе няма полза от тях. КАКВО стана с тази идея?!! КАКВО стана с референдума, с намаляването на субсидията за партиите?!!

112

Kit Chelin

преди 7 години

Преди 10 мин. по телевизия "Евроком" водещия се позова на изследване на американска медия, според която Русия се намесила в избороте в България като социологически агенции давали високи резултати за Радев. Доколкото си спомням, тъй като не беше отдавна всички агенции даваха преднина на Цачева. На изборите Радев просто я отвя. Сега да не би американците да плащат и увеличават процентите на герб. На 26 ще се разбере.

111

Анонимен

преди 7 години

Хаха,Боряна Д. при предните избори за парламент беше яростен защитник на ГЕРБ.И то много показно.Сега вдигна на 2% разлика. Естествено получава пари за това.Тя е с ГЕРБ и тази прогноза не ме изненадва.

110

Снежана

преди 7 години

Не ме интересуват избори и няма да гласувам. По-добре да сменим темата.

109

Анонимен

преди 7 години

Така ги лъгахте и на президентските избори и какво стана после-изненадааааа!!!

108

Анонимен

преди 7 години

ще се включа пак в неделясега оставям *** платените геррберасти на Цвъки да спамят

107

Анонимен

преди 7 години

Давай Бойко!Гласуваме за теб!ПОБЕДА!Ура-а!Само ГЕРБ!Ура-а!До събота още +8% подкрепа!Мачкаме ги!

106

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще загуби изборитезащото е партия само на 2-*** изключително пррроостии и наглии хораВинету и Цвъкки единия селски тарикат, другия апартаментаджия

105

Анонимен

преди 7 години

Бесепарските агенции дават преднина на БСП, гербаджийските на ГЕРБ. И как става тази работа освен с продажност и подмазване. как да им вярваме тогава?

104

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 90 - Безплатен обяд няма , другарю.

103

Анонимен

преди 7 години

Първите 6 партии горе - от ГЕРБ до Реформаторския блок включително, са най-големите виновници за упадъка на България. И електоратът пак ще гласува за тях. Аз силно се съмнява електоратът да е наясно, че най-свестните хора се махнаха от реформаторите и там сега са само Москов пръстовия отпечатък, Кунева и Лукарски.

102

Анонимен

преди 7 години

Докато мазните мутри на типове като Волен, Каракачанов имат повече гласове от интелигентни и образовани хора като Христо Иванов от "Да, България", не се чудете защо държавата ни е такава, премиерът ни рита мач и чете Винету. Всеки народ си заслужава политиците, не го забравяйте.

101

Анонимен

преди 7 години

До ФАКТДокато Славчу Атанасов има такива фенове като теб на ул Гладстон Тотев винаги ще бъде кмет на Пловдив!

100

Bad Company

преди 7 години

Кое всъщност е истината??? Няма как да поднасяш цветя на паметника на бай Тошо и да се обявяваш за "демократ". Няма как да заявяваш, че "демокрацията" ти е отнела куп неща и пак да си "демократ". Няма как да прецакал всички в РМД-то, да приватизираш предприятието и да си "почтен" . Няма как да си "почтен" след като от върл СДС-ар си станал върл комунист!! Няма как да си за Русия а да пратиш синчето в САЩ!! Уфффффффф, и на вас ви се доповръща , нали?

99

agronoma

преди 7 години

До Анонимен 103Не е вярно, че няма смисъл да сменим партията - БСП крадат само около 50% от парите, другите отиват за народа, ГРОБ крадат на 100%, но са им малко затова има добавка - още 200% заеми - задължения за внуците

98

Анонимен

преди 7 години

За какво да сменяме партията ? Ще дойдат БСП и ДПС ,ще тръгнат едни смени на директорите и персонала . Ще минат 2 години в смени и лутане , ще им спрат пак фондовете , няма да довършат нищо и накрая пак с камъни ще ги гоним.Ква е кирията? Че някой ще се нагласят на нови работни места?