82

Анонимен

преди 7 години

Аз пък мислех, че изнасят лаптопи.

81

Анонимен

преди 7 години

А със суперладата до къде я докарахме?

80

kokospa

преди 7 години

Бих посъветвал панелните корифей да прочетат за новият самолетоносач клас "Форд" с елекромаг.катапулти и реактори зареждащи се 1 път на 30 години!!!!!!.Расия планира да има подобен през 2030 година!?!?Въпреки че НИКОГА не е строила подобно нещо!?Догодина влиза в изпитания и нов конвертоплан,нови 24 въздушни танкера,4 подводници клас Охайо...........

79

kokospa

преди 7 години

Смешници...само договорът на САЩ с СА за оръжие от 2015 година е за 62млд$.А защо не казват за проблемите с Индия ,която си чака 112 двигателя за Миг-29.някой само на 25-30 часа експлоатация.И резевните части за Су-30 които трябваще да дойдат септември 2016 а още не са доставени!!!!

78

Анонимен

преди 7 години

Чичко Доналд Тръмп увеличи американският военен бюджет с 9% за тази година т.е. 52 милиарда долара. Пита се в задачата с колко процента трябва да дигне износа чичко Путин на баталясана военна техника за да компенсира увеличението на военния бюджет от чичко Доналд.

77

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

15 милиарда-ц ц ц бря бря бря...Много ба...Ами че тя малка Холандия годишно изнася цветя за двойно по-голяма сума...

76

ЛЕТЯЩ ГРОБ

преди 7 години

за самолет е старо название , ама не е за МиГ21, а за Ф104 - Старфайтър. От почти 300 само ФРГ губи повече от 100 за има мяма 6-7 години. Естествено ги спират от полети, защото ще останат без пилоти. Никой не е искал да лети на тях. Заменят ги с Ф-4, Торнадо и Ф16 впоследствие. А индийците не се славят с особени умения да обслужват сложна техника. МиГ21 си е завоювал славата на един от най-дълговечечните самолети. Щом доскоро и нашите летяха на него - МиГ21-Бис последната модификация

75

Dublin

преди 7 години

А в същото време само Apple имат годишен оборот от 215 млрд. долара за 2016 година и нетна печалба от 45 млрд. долара....eee,razresete na vseki bulgarin legalno da pritezava SVD ili pone kalashnik...,kakto legalno pritezavame produktite na apple ...i ste imat i raskite pone 200 miliarda...i vsicki DOVOLNI...:))P.S ako Zukito reshi da prodava FACA-ta-dali ste se nameri bunak da mu snese dori 1 miliard??

74

Анонимен

преди 7 години

Сменете си неграмотното подзаглавие!15 милиона струват два -три многоцелеви изтребители.

73

Анонимен

преди 7 години

Руският самолет - летящият гроб ! Хахахха. Министърът на отбраната на Индия Манохар Прикар заяви че от Април 2014, самолетите СУ саизвършили 34 принудителни кацания заради проблеми с двигателите по време на полет, допълва NDTV.Без да води война, Индия за 20 години е загубила 265 самолета Миг руско производство. В резултат от дефекти в руските самолети са загинали 94 пилоти и 44 цивилни. Най-често се е разбивал Миг-21, който в индийската армия си е спечелил името летящия гроб.

72

Анонимен

преди 7 години

Заглавието казва 15 милиона, текста казва 15 милиарда. Милиарди ли са милиони ли са, Мария Нестерова ли пак се е правила на журналистка и е писала статия, *** разбери.

71

Анонимен

преди 7 години

Русия е най-голямата страна в Европа, площа коята заема само в Европа е по-голяма от целия Европейски съюз с всичките страни взети заедно.

70

Анонимен

преди 7 години

До 82 Генератор текста дал сбой.

69

Пешо

преди 7 години

До Анонимен 71 - Продават за милиарди, а са се вгледали в сандъците с оръжие наше производство /при това не е един, а са много/, тъй като нашите са се оказали в ръцете на главорезите, с които уж се борят "нашите съюзници".И аз искам ние да произвеждаме и да продаваме, но въпросът е на кого?Когато се касае за терористи максимата на император Веспасиан "парите не миришат" е неприложима!!!

68

Анонимен

преди 7 години

До 60 Русия не е в Европа. Там значително по-голям прираст имат Китай, Индия, Пакистан и пр.

67

Анонимен

преди 7 години

Мдаа... хвалбите са големи, износът е голям, но...80% от него са в посока Башар Асад, а обратно за този износ се получава 0.0000000 долари, защото няма как да вземеш на босия цървулите. А къде е Киро но кирия си пресметнете сами.

66

Анонимен

преди 7 години

В тия 15 милиaрдa влизaт и клиринговите сделки, бaрaбaр с тях и тези нa фaлирaли стрaни кaто Сирия, Сърбия, Либия и т.н От тех блядоветеСТОТИНКA НЕМA ДA ВИДЯТ, КAМО ЛИ ДОЛAР! И още нещо вижте сръбскaтa пресa кaкво пише зa руските ***, които сa им пробутaли през Лукaшенко. Горкaтa Сърбия сегa щелa дa плaщa ремонтите нa сaмaльотите миг 29 и бaя Долaри ще трябвa дa дaдaт, aко искaт поне дa литнaт! Aбе в русия всичко е измaмa

65

Анонимен

преди 7 години

Русия изнася военна техника, мултиетническата членка на ЕС (на втора скорост) и НАТО България изнася миячи и работнички за публичните домове на западна Европа.

64

Анонимен

преди 7 години

Русия стабилно премина тежкия период в икономиката. ЕС продължава да затъва в бежанската и икономическата криза.

63

Анонимен

преди 7 години

Научете си урока, руски тролчета! Образовайте се. Че сте глупави е ясно.Русия - 145млн. овце - изнася оръжие за 15млрд.България - 7млн. - изнася оръжие за $750 млн. през.2015г. За 2016г. се очакват рекордни нива.Хайде, смятайте кой изнася повече на глава.България е в световната 7-ца по износ на оръжие.