60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 91.Ами отговорът е елементарен. Народът е ненормален.

59

Анонимен

преди 7 години

Когото и да изберат, от 1.04.17 ще изтрезнеете. Газ - 30% нагоре, а след това .......

58

Анонимен

преди 7 години

Има ли морбилиииии?

57

Анонимен

преди 7 години

До ДО АндрешкоAбе, човече, знаеш ли колко е БВП на Кувейт, и каква част е дългът им от него. Защо правиш безумни паралели.

56

Анонимен

преди 7 години

тези графики са за заблуда на индианцитеи мамата на нациите щеше да победи,но загуби катастрофално.Истината е че ГЕРБ ще загуби изборите с поне 10% от БСП

55

Янонимен

преди 7 години

До Г-жа Решетникова Доста добре познавате историята на БКП. Вероятно в ГЕРБ ви изпитват като едно време по този предмет. Може ли да напишете нещо повече за този 10 конгрес. Борисов какво общо има с него. И защо смятате, че като член на БКП Борисов е задължен да изпълнява решенията на Конгреса?

54

Анонимен

преди 7 години

БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета. Реформаторите обслужват ГЕРБ, Воля на Марешки е създадена, за да обслужва ГЕРБ, а ДПС и патриотите обслужват с когото се разберат. Единствените интересни лица са Татяна Дончева (с АБ) и Христо Иванов (Да, България).... едната е лява, другият десен, ама това са глупости, хората имат интересни послания. Според мен само Татяна Дончева и Христо Иванов биха могли да разтикат гнилите ябълки в Парламента. Всички други са част от статуквото.

53

Анонимен

преди 7 години

Кой нормален човек ще гласува за унищожителите си? Цели 27 години копаете дъното и още неможе да разберете че с мутри с децата на комунистите и със селски тарикати от седенките напредък никога ама никога няма да имате! Както казавт умните хора надеждата последна умира но тази надежда нещо много дълго продължава. Да бяха година две пет айде десет ама цели 27 години да чакате да ви оправят и да потъвате с всеки изминал ден все по надълбоко ето това немога да си го обясня!

52

ДО Андрешко

преди 7 години

Андрешко ,виж как стои въпроса с ВЪНШЕН ДЪЛГ и 16 те милиарда.Кувейт и Катар бедни държави ли са че имат дълг колкото нашия.Явно знаеш всичко много добре ,но искаш да изкараш някой лев с плюване

51

Kiko

преди 7 години

Не се залъгвайте, че ще има избори. Пак американците ще ни изберат техни слуги, както Румен Радев избраха.

50

Анонимен

преди 7 години

Някой може да разясни - *** си!

49

Анонимен

преди 7 години

То и след изборите ще е мъгла, кво се шашкате?

48

Мартин

преди 7 години

Самия факт че Христо Иванов е назначаван някога от недорузомението ПлЮвналиев говори за дългата ръка на дядо Сорос.

47

Анонимен

преди 7 години

Няма трезвомислещ човек ,който да гласува за Бсп!!!Всеки млад ,образован и помнещ не би си дал гласа за тях ,ако няма дивиденти от това .За да имат 20 % бсп доста народ се е наредил на хранилка при тях и милее за старото статукво когато пак ще си нареждаме постчета по държавните институции !!!

46

До странджата

преди 7 години

Не е видена работа в кои глави е !? На 26 ще се види !!!

45

до 80

преди 7 години

Коя партия е на сорос, ти да не четеш свинските медии... Само там облъчват така.

44

Андрешко

преди 7 години

До #69. Да вярно е,че има наука социология при условие,че тази социология не е купена от някоя политическа сила,защото е много съмнително в предизборна обстановка някоя социологическа агенция да й скимне да прави социологическо изследване "със собствени средства",когато имат толкова много клиенти борещи се за властта. Кой е клиентът? Този,който в последно време най-много е крал евросредства и от митниците.

43

Пак ли???

преди 7 години

Лица под 30 години нямат място в този ,,диспут" Нищо не знаят и нищо не са преживели.

42

Мартин

преди 7 години

На Сорос пяртията Да България да влезе в парламента.. Хаха.. на 30 февруари

41

Анонимен

преди 7 години

Да гласуваш за ГЕРБ и БСП е политическа безпаметност.