35

Анонимен

преди 7 години

Минимална заплатаБългария: 230 EURЧерна Гора: 300 EUR Македония: 270 EURСърбия: 260 EURСредна заплатаБългария: 484 EURЧерна Гора: 760 EURМакедония: 532 EURСърбия: 520 EURМинимална пенсияБългария: 83 EURЧерна Гора: 240 EURМакедония: 206 EURСърбия: 220 EUR

34

Анонимен

преди 7 години

Така си е. Аз не помня по добър период от 89 на сам ? Преди това безвремието няма да го коментирам .Някой ако помни по добро да сподели.

33

Анонимен

преди 7 години

До Boyko"Така е, прав е! Ако ЕС се разпадне, недай боже, Русия и Турция си ни поделят."----------Това го разправяй на баба ми. Нито Турция, нито Русия имат намерение или желание или планове да култивират територията наречена България. Македония и Сърбия не са нито в ЕС нито в НАТО и никой не ги е поделил и няма да ги поделя, а хората в тези страни живеят много по-добре от членката на ЕС и НАТО България и взимат по-високи пенсии и заплати.

32

Един

преди 7 години

Баце, добре че три пъти папа те гали по главата, та да се оправи бегето! Коги първи път те погали осъмнахме с пътища за чудо и приказ! Коги втори път те погали, здравеопазването ни цъфна и върза! Коги трети път те погали, образованието ни почнаха да го дават за пример и на Марс! Да си жив и здрав и още три пъти да те гали папа по главата, та да оправим и армията, съдилищата и пенсиите!

31

Приказки за материал

преди 7 години

Чудя се как е възможно да говори толкова глупости?!ЕС е американската администрация на Европа. Лидерите на ЕС, ЕП, ЕК и т.н. не са случайни, те са подбрани много отдавна, обработени и подготвени от американските служби как да подчинят и предадат европейските народи!Членството на една държава в ЕС автоматично я слага под американския ботуш!

30

До Надя Николова

преди 7 години

Ами коментираме го Надке, защото ни го набутват пред очите навсякъде- телевизии, преса, радио и т.н. А на народа му се повръща от него и от наглото му и арогантно поведение! Той е гърмян заек и ще се радвам след изборите да изчезне от очите на света! Ще бъде невероятна грешка, ако влезе пак във властта този ***!

29

Идеалист

преди 7 години

Бандитската и просташка партия ГЕРБ. Този тип е най омразния политик в България.

28

Бай Хой

преди 7 години

На теб Боко, ЕС е най-доброто, което ти се е случвало. ЕС даде пари за магистрали, саниране и куп други неща, от които отклони част за личната си банкова сметка. А народа за който каза че живее добре - мизерства. И мечтае да фалира като гърците

27

Анонимен

преди 7 години

България е в ЕС въпреки лицето на снимката. Ако герб управляваха 1998 сега щяхме да сме като Беларус, Албания...Приноса на герб да сме в ЕС е нула.

26

до кадърния 37

преди 7 години

мързеливия е ненужен навсякъде.

25

обективен

преди 7 години

Тук много хора/от пишещите/ са живели само на село или са учели до 8-ми клас защото нивото им е много ниско. Другарите разчитат основно на такъв електорат.За съжаление неграмотните се увеличават .

24

Boyko

преди 7 години

Така е, прав е! Ако ЕС се разпадне, недай боже, Русия и Турция си ни поделят. Тогава ще им стане ясно на лумпенизираните путинисти руското ежедневие-бачкане за без пари и ранна смърт от алкохолизъм. Русия е клоака, територия на алкохолици и престъпници.

23

6

преди 7 години

Хубово млади заминават остават старци в бг

22

к

преди 7 години

И какво хубово ес беднотия

21

НЕ ДРУГАР

преди 7 години

За неуките и неможещите ЕС не значи нищо , но защо можещите и образовани отидоха да работят в ЕС и са все още там ??? Ако допуснем "другари" да ни управляват пак, няма на кой да се сърдим, тук ще останат само римляни и неграмотни . Те/другарите/ водят само до катастрофи след управлението си , но народа /хората/ определя съдбата си .Ум умува ,ум робува , ум патки пасе .

20

Офф ,да се омита

преди 7 години

Дебелия банкянски мечок обикаля от врата на врата и става за смях. Лошото е че и нас излага с глупашкото си поведение и просташкото си излъчване.Скрий се бе , др.Борисов.Хората си правят майтап с тебе.Много добре знаят че си дърт комунист и си последния слуга на диктатора Живков.

19

Анонимен

преди 7 години

Предимството от членството в ЕС е, че като правят класации за богати и бедни взимат държавите само от ЕС и така сме най-бедни, но в богат съюз. Ако в класацията включат ЕС + Африка, пак ще се окажем на дъното с много африкански страни пред нас и тогава няма да можем да казваме най-бедни сред богатите, ами ще сме по-бедни от бедстващи африкански страни.

18

Анонимен

преди 7 години

продажник на националния интерестова е кланът ГЕРБ с дон Корлеоневсички да гласуваме и да свалим тези продажници кръвопийци поробили България

17

Анонимен

преди 7 години

Ми той ЕС скоро ще се разпадне, кво праим тогава с хубавото нещо?

16

Какво било?

преди 7 години

Най-добро за кого - за вас? А за България най-лошото което и се случва е тиквата!