9

Тато из Правец

преди 7 години

Гоце ! Първанов ! Жан беше едно честно момче ,на което вие,тарикатите -крадци от БСП скроихте такъв номер ,че още има кал по името му ! А кака Кори си е доказана далаверджийка ! Толкова по въпроса ,Гоце...

8

Гошо

преди 7 години

Да Нинова все повече заприличва на Виденов.БСП в момента нямат червената идея ,нямат червено мислене.Но на тези избори нямат и алтернатива.Бойко е приключен ,той сам си даде оставката това говори за липса на идеи.Деформаторите са изр*роди и психопати.Другите са неизбираеми.Оня варненски *** е невероятно *** , само откачалка би гласувала за него.

7

Анонимен

преди 7 години

Кво да кажем повече.....За БСП ? Даже баш комуниста им вика лъжци :)))

6

Анонимен

преди 7 години

Гоце усети, че му вземаха кокала и взе да плюе киселина.Толкова е предсказуем...

5

Шерлок

преди 7 години

Тази теза се основава на две неверни хипотези. Или Жан е бил крадлив, или Нела е честна ? За Жан не ми е известно да е крал, но за подвизите на Нела може роман да се напише !

4

Чиста работа

преди 7 години

Първанов и МОРАЛ...... Бойко и ИСТИНА....

3

ПЪРВАНЕ

преди 7 години

Глей си твойта партийка с Р.Петков и си търси свободна пейка в парка. Ясно е , че такива като вас вече никой не ще и акъл от вас още по-малко

2

Анонимен

преди 7 години

Много е смешно когато Гоце говори за морал и обвинява *** и БСП в липсата на такъв! Изобщо комунисти и морал-това е някакъв оксиморон.

1

Анонимен

преди 7 години

Добро утро, Гоце!!!