26

Жалко

преди 7 години

Боже ,Ататюрк ще се обърне в гроба ,като види какво прави Ердоган -върна светска Турция в Средновековието и стана за смях.

25

Колкото по-дълго

преди 7 години

стои на власт и прави поразии Ердоган,толкова по-реална става опасността Турция да се разцепи, особено след като унижи военните.

24

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам утвърдилите се като страни лидери в света да допуснат Реджеп Иведик (турския Бай ***) да постигне целите си. Ще го търпят докато не се наложи да го смачкат.

23

Анонимен

преди 7 години

Европа си отгледа пепелянка под прага!

22

Анонимен

преди 7 години

Дори международния пътен знак - стоп там е дублиран с "дур"---- da de sled kato evropeytsite go prilagat i avtomaticeski stava tselia svyat kakiv svyat evropa e edna mininka cast ot sveta i nikoy ne e dlijen da prilaga tehnite pravila mnogo mi puka kakvo e napravil anglicanina

21

Анонимен

преди 7 години

Не може да бъде изолирана Турция, за съжаление - много стратегическо местоположение има. Ако беше някъде на м...та си по други континенти, на никой нямаше да му дреме за турците и болният им лидер.

20

Ангел

преди 7 години

Колелото е завъртяно и вече не може да бъде спряно.Много скоро Турция ще стане военна цел на целия запад,САЩ и Русия.Със действията си Ердоган ще загуби всичките си приятели но ще обедини Мюсюлманите срещу запада и модерните страни.Ще бъдат изклани милиони мюсюлмани в Европа а Турция просто няма да съществува!

19

Анонимен

преди 7 години

А ако искате лично да се запознаете с господ, потънете в медитация. Всичко друго ви отдалечава от обективната реалност на космоса.

18

Анонимен

преди 7 години

Само австралопитеците се кефят на султана, нивото му на съзнание е от 15 век, както и на хората които гласуват за него, вземете учебници по квантова физика да опознаете господ.

17

Анонимен

преди 7 години

Според едно изследване 90% от пълнолетните граждани на р.Турция през живота си не са прочели нито една книга, т.е. са функционално неграмотни. Не случайно местните телевизии не излъчват филми със субтитри. Дори международния пътен знак - стоп там е дублиран с "дур". Такъв електорат не е особенно трудно да се манипулира.

16

Анонимен

преди 7 години

Турция се развиваше, докато никой не беше в конфликт с нея, оттук нататък се всички вече знаят кой е Ердоган и какви намерения има, всички ще я изолират, не само европа.

15

Анонимен

преди 7 години

Жалко, няма никакво развитие на интелектуалното ниво и разума на хората за 2000 години, каквито поклонници са били тогава, такива са и сега, могат да ги манипулират и контролират както си искат.

14

Анонимен

преди 7 години

Даа,накратко казано смятат че е божество.Буквално.

13

Златен Лев

преди 7 години

До Анонимендлъжна е , нали тя лекуваше джихадисти в болници в Анталия и изнасяше петрол от Сирия и т.н тя е една страните по конфликта

12

Златен Лев

преди 7 години

Ердоган първия приятел на Путин , точно след другите *** Асад, Ким , Дутерте и Тръмп хахах. Ейй хора един ден като откъснат Тракия барабар с Бургаско за да минава поредния руски газопровод към Европа , искам да ви видя всички псевдо патриоти и комунисти каква лъжа ще скалъпвате.....

11

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ща си развява байрака докъдето и докогато прецени Путин. В момента Путин го търпи, за да му върши работата за разклащане на ЕС, въобще не си и помисляйте, че е забравил самолета и убийството на руския посланик, а Ердоган не се усеща и се мисли за най-великия с Путин зад гърба си. Путин е блестящ шахматист, с една пешка може да направи шах и мат.

10

Джурналист

преди 7 години

Няма по-сляп от този, който не иска да види истината. Консервативните мюсюлмани виждат в Ердоган сигурност, опора за своите религиозни виждания и инструмент за преобразуването на обществото си във франкенщайн ала псевдо-демократична шерия. Това което обаче не са предвидили е пълен диктат, апартейд и авторитарни арбитрарни решение за това кой може да живее и кой не. Да им е честита реколтата от ислямски фундаментализъм.

9

маке

преди 7 години

един е алах и ердоган е негов пророк той е прекия наместник на светите му дела на земята да се свети името му жените му и таск далее ай стига с тоя ердоган бре направо ви е зел страха комитско наздраве

8

Анонимен

преди 7 години

Хората, за които ЕрДоги е перфектен са едновежди безпросветници, които клаха войничета по улиците, щото ЕрДоги тъй е рекъл! Това са хората, които връщат светска Турция в мракобесното средновековие.

7

ЕРДОГАН

преди 7 години

ДО 1ДНЕС ИМА ИСТАНБУЛ, ЗАЩОТО ТОЧНО ПРЕДИ 102 ГОДИНИ , ТУРЦИТЕ НАЧЕЛО С АТАТЮРК ,ПРИ ГАЛИПОЛИ-ЧАНАККАЛЕ РАЗБИХА КОАЛИЦИОННАТА АРМИЯ НА АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ, КАНАДА, АВСТРАЛИЯ, БРИТАНСКА ИНДИЯ,НОВА ЗЕЛАНДИЯ И ДР.,ГЕРМАНИЯ ОБЕЩА ПОМОЩ НА ТУРЦИЯ, НО ИЗПРАТИ САМО 1 ЧОВЕК,ТОГАВА ТУРЦИТЕ ИЗКЛАХА 500 000 ЕВРОПЕЙЦИ,ЗАТОВА ГО ИМА ИСТАНБУЛ :)