74

ист

преди 7 години

Мръсната предизборна борба не е патент само на ДОСТ. Всички партии се удрят под кръста, но ДПС, ДОСТ и БСП нямат равни.

73

Георги

преди 7 години

До 92,Знамената ги кичат най вече псевдопатриотите. Да се отрича историята е всичко друго, но не и патриотизъм. Според вас германците закачат руско знаме по покривите си, пазейки концлагерите като музеи и място за поклонение? Това с подмяната на историята е руски патент и да ми говорите за кипене с чужди флагове си най обикновено безочие.

72

Анонимен

преди 7 години

Отделете от времето си в неделя и гласувайте. Така ще намалим влиянието на тези от ДОСТ.

71

Анонимен

преди 7 години

"Голяма раОта" е този "възродителен процес" заради едни имана световен проблем, а че 500 години българския етнос е бил под робство и е подлаган на дискриминация не е важно. Много име е удобно обаче на мижитурковци като местан да го използват в собствен интерес.

70

Анонимен

преди 7 години

Че то възродителен процес имаше и върху българите. Защо мислите 3 млн българи си вдигнаха чукалата веднага след като Европа си отвори границите за тях?

69

Георги

преди 7 години

До 81, Как не те е срам да лъжеш така? Не ми е ясно какво печелиш и защо го правиш, но заради такива като теб понякога ме е срам да се нарека българин.

68

Анонимен

преди 7 години

Лъжат ви, че България е държава. Ние сме каквото винаги сме били - западен вилает

67

анонимен

преди 7 години

Това с възродителния процес си е грешка на новоизлюпилите се демократи. В стремежа си да оплюят социалистическия режим стигнаха твърде далече.Толкова далече че навредиха на България.Какъв възродителен процес,какви пет лева.Сами се подкокоросаха и си тръгнаха за Турция,никой не ги е гонил.Живея в такъв район,познавах ги тия хора ,които се изселиха-бяха ми съседи,колеги.Никой не ги е гонил,решението си беше тяхно и така бяха надъхани,сякаш отиваха в царски палати.Сами си подливаме вода -на държава

66

Анонимен

преди 7 години

До Георгии кво, ще си сложиш турско знаме на покрива и некой ще седи с баклава да те черпи ? Който се смята за турчин - границата е отворена, ред трябва да има инак става анархия

65

Георги

преди 7 години

До 63,Не знам на колко сте години и какво помните от "голямата екскурзия", но в изказването ви няма грам истина. Познавам хора които търсеха връзки при всички знайни и незнайни партийни членове и се молеха да им се помогне "да не ги гонят от домовете в които са се родили и израснали".Освен това помня разкази на познати от специализираните поделения на ДС които изпращаха да контролират процеса. Как са ги малтретирали и грабили. От автобусите "екскурзиантите" изхвърляха пари защото им ги грабеха

64

мда

преди 7 години

Когато им е удобно са турци, когато им е удобно са българи. П у тки! Това са джонгалите.

63

Анонимен

преди 7 години

"Да, нас ни откъснаха от Кърджали, откъснаха ни от Разград, Бургас, Шумен, но майките ни не успяха да откъснат от нас..."И територии са си заплюли .

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 85Доган си гледа интереса и смята територията за негов "вилает", какво очакваш, да пусне некой ейтака - доброволно да му го вземе ли ? На него не му трябва руска пара, докато цоца на воля европейските най-вече по времето на герб. Над 1/2-та строителни проекти са спечелени от фирми на герб и дпс.. в много от случаите специално създадени да опапат парата.

61

АЗ

преди 7 години

Закривайте ги тия от ДОСТ, докато не са подпалили държавата. Те сега ще се преброят на изборите и ако ги закрият, ще врякнат, че им нарушават правата и ще имат повод да всеят размирици, ако не ги закрият пак рано или късно ще подпалят държавата. Кой позволи въобще да се регистрира тая партия - съд за националните предатели!

60

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера, защо се разрешава на хора, които от 30 години не живеят тук, децата им даже не знаят български да се месят в делата ни. А колкото до вината турците са много по- виновни пред българите за всичко, което сме преживели 500 години, че и след това през Първата св. война. И въпреки това по времето на социализма те имаха много повече привилегии от българите и това дразнеше.

59

Анонимен

преди 7 години

Ето каква е уйдурмата аркадашлар-партиите дето ядат московски пари, БСП и ДПС отново да направят коалиция. За целта Местан и партията му трябва да се изкарат по-черни и от шейтана а Доган и ДПС да се представят като баш патриотите на България.

58

Анонимен

преди 7 години

До Косовският сценарийтурция изнесе много производства в южната ни част с цел тотална икономическа зависимост. Повечето хора днес са по-малко патриоти и не им дреме кой ще ги управлява, стига да има хляб. След тежката икономическа криза, надвиснала над турците тактиката се променя но целта е ясна - южна България.

57

Георги

преди 7 години

До 71,Нито съм фен на ББ, нито някога съм гласувал за ГЕРБ. Обаче да сравняваш Ердоган ските и ДОСТовски изпълнения с това че Борисов плашел с война е смешно. Целия свят увеличава военния си потенциал. Турция открито се конфронтира с всички. И границата ЕС - Турция се пада основно нашата страна. И да казваш, че ББ го казва това за да плаши хората е нагла и безотговорна манипулация.Заради такива изказвания ви наричаме ***.

56

гласувай спри ДОСТ

преди 7 години

Можем да спрем това безумие ДОСТ само ако масово гласуваме,без значени е за коя Българска партия.

55

Анонимен

преди 7 години

Стига с тоя ДОСТ бе, ДПС вече няма ли? Или откак агент Сава каза че Колхозия му е на сърце и тя всъщност му плаща и вече ДПС се смята за приятелска и патриотична партия. Мамка ви безродна журналистическа