46

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Генерал Путь.о Маринкин отново оправда името си с това изказване.Турция е съседна държава, но никога не е била и не може да бъде приятел на България.Сещам се за поне 500 причини за това ...Радев е голямо разочарование за нас, които го избрахме.Той е по-жалък и от Плевнелиев.Дори Плевнелиев нямаше да сложи такава компрометирана личност като Герджиков за премиер.Резил !

45

акуд

преди 7 години

:) :) :)

44

Да се замислим

преди 7 години

Съвсем адекватно изказване по отношение на съседна страна съобразно създалата се ситуация. Дипломацията в случая е на първо място. Алтернативата е да вдигаме четирите си боеспособни МиГа срещу 230 F-16. Ураааа...

43

Анонимен

преди 7 години

С такива приятели, врагове не ни трябват.

42

Анонимен

преди 7 години

Приказките хубави,но какво ще свършите на практика е съвсем друг въпрос.

41

До Ердоган

преди 7 години

Мислим че на Ахмет не му се нрави да има шеф. Иска той да е най-отгоре.

40

Да уточни

преди 7 години

Турция е приятел на кого ?

39

Анонимен

преди 7 години

Вие (коментиращите) сте много интересни. Имам чувството, че си мислите, че политиците и дипломатите могат да си говорят ей така "право куме в очи". :) Той президента може да си мисли каквото си поиска за Турция, но е длъжен да постъпва мъдро т.е. не импулсивно, а прагматично. Естествено ако е наистина мъдър, ще предприеме и други действия, освен говорене, според властта, с която разполага, но изявлението трябва да бъде точно такова за момента... (Даже не съм гласувал за него, но засега е ОК...)

38

???????E

преди 7 години

Що си мислите че Путин е приятел на ердогей бе .Няма приятели и тепърва руснаците ще им го връщат с лихвите на козогласачите за сваления самолет и убития посланик .Всичко е един театър руснаците пускат турция да лае по европа и в момента в който вече няма интерес ще ги пръснат .Турция вече се изолира от света ,очаквам до година най много и японците да си изтеглят производството от там .

37

Ердоган

преди 7 години

МЕРКЕЛ КАЗА- НЯМА ДА ВЛИЗАМЕ В КОНФЛИКТ С ТУРЦИЯ, НЯМАМЕ ИНЪЕРЕСДНЕС ЕС ПАРЛАМЕНТ КАЗА - НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ДА НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ С ТУРЦИПАТРИОТА АХМЕТ ЗАЯВИ - ЧЕ Е СРЕЩУ ЕРДОГАНПУТИН Е ПРЪВ ПРИЯТЕЛ С ЕРДОГАНТРЪМ МЪЛЧИ, НО ДОСЕГА МЪЛЧАЛИВО ПОДКРЕПЯ ЕРДОГАННОРМАЛНО Е РАДЕВ ДА МИСЛИ КАТО МЕРКЕЛ, ЕС ПАРЛАМЕНТ, ПУТИН, ТРЪМП,САМО АХМЕТ Е ПАТРИОТ,ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ ?

36

Анонимен

преди 7 години

До 74. Каква война бълнуваш и ти, бе сибиряк? Става дума да държи на това, което говореше преди да го изберат - и за НАТО, и за Турция, и за СЕТА, и за срутената държава и т. н. Щото много от изявленията и действията му са точно обратното. За това става дума и затова си е куха лейка. И демагог (като всеки комунист).

35

Анонимен

преди 7 години

нищо обнадеждаващо не казва.с Русия казваше,че трябва да имаме строго прагматични отношения,а сега сТурция сме били близки партньори.най-лесно им е по неудобни въпроси като санкциите на ЕС срещу Русия да се измъкват с дежурното обяснение-ограничени правомощия по Конституция!

34

изнервен

преди 7 години

До 72 анонимник. Написал ли си нещо или така си мислиш? Ти си много неумен и неинформиран. Образовай се малко и тогава ела пак. За твое сведение президентът НЕ ГУБИ КОНТРОЛ над служебното правителство след като го назначи и МОЖЕ ДА СМЕНИ ВСЕКИ МИНИСТЪР И ПРЕМИЕРА, когато си поиска.

33

Винету

преди 7 години

*** смешника, при избора на министрите се бил ръководил само от професионализма. Ако тези лелки и компрометирани лица са професионалисти, да ти имам държавата. И защо отстранените кадри се заменят 90% с кадри на БСП? И после ще ни залъгва, че не били политически чистките - айде не на нас тия.

32

Анонимен

преди 7 години

"Не са нито български турци, нито турци, родени в България, ами ромо-турски племена."Айде ся пак глупави коментари, вие въобще май не сте разбрали коментара ми или коментирате просто само с цел ай ся как да го обида...но не е така.Българина на всякъде си е българин.Както турчина на всякъде си е турчин. Както и рома на всякъде си е ром и т.н.Вярно, че имаш сънародници, които викат "щом живееш в България си българин", то тогава да кажем вече, че няма роми в Бълтария тогава има тъмни българи:-)

31

Байфидан

преди 7 години

И къде я видя тази обществена подкрепа за служебното ТИ правителство? В социологическите проучвания на прокомунистическия Галъп ли? Щото освен чистките и сменените лампи в тунела май друго нищо не са свършили.

30

Анонимен

преди 7 години

махни двойното гражданство и ще видиш ПуйкистанАми тогава ще приберат от екскурзията,

29

Евлия Челеби

преди 7 години

Мале, мале, голям възторг от полвинчатата линия на фуражката показват другарите, гледам. И какво каза за Турция, приятел и съсед ама ни се месят. Е, и? Какво прави летеца по въпроса? Ми говори си :) И това е много опасно говорене. Другарите преди 30 години бяха на косъм да вкарат аскера, ама синовете им май ще успеят.

28

Анонимен

преди 7 години

Боже мой! На този тип са му сменили чипа!!!

27

до 54

преди 7 години

Коментарът ви е много разумен, но няма да го харесат българите, защото вече не могат да понасят този ес от който не видяха нищичко добро . И са прави