17

Анонимен

преди 7 години

И аз мисля, че трябва да се върнем 27 години назад за да тръгнем начисто....като *** ***, които пощадихме тогава.....заедно с дечицата им, че поотрастнаха и станаха за колене.

16

Анонимен

преди 7 години

Доган е допринесъл за България около 1785 пъти повече от малооумника-еднокнижник Борисов.

15

?

преди 7 години

До ! --Алооо удивителниякак мислиш да я свършиш тая работа с кремъклии или малнихери-1913

14

risk assessor

преди 7 години

ДПС- проруско и пробългарско.ДОСТ- протурско и проевропейско.Труден избор за сънародниците- турци!

13

до 12

преди 7 години

Подкрепям те напълно.Аз самия зная за пакт между двамата за подялба на БГ.Юга на Турция,а Дунавска на Русия ....... Турция излиза от НАТО до месеци ......Дори без да е поканена ....Интересно Тръмп какво прави ,но той е толкова неориентиран и има толкова врагове в Америка,че .........Англия няма да ни помогн.Радев е прав за френско немска помощ .....ЕС е под угроза.ТСВ иде.

12

DOST,um

преди 7 години

Турците в България незнаели за кого да гласуват. Как да незнаят ДОСТ//DOST//e тяхнатанова партия а не партията на" пернатия"

11

!

преди 7 години

Не ме интересува нито ДПС,НИТО ДОСТ! Интересува ме България и попълзновенията към РБългария от страна на ЕРДОГАН и ПУТИН! Трябва ЯСНО да разберат, че ще защитаваме границата СИ от терористи под формата на "КЛЕТИ МИГРАНТИ, БЕЖАНЦИ,ЧЕЧЕНЦИ, идващи "да помагат' с всички законни средства!!! и няма да пуснем НИКОГО! Ако мислят Ердоган и Путин "да делят"!!?? НЯМА да стане!! Нека да мислим ТРЕЗВО, никакви лъжи да не ни объркват, но да бъдем в ЕС, НАТО, защото ще ни трябва помощ от държави на по-високо

10

народееееее

преди 7 години

Очаквам в знак на благодарност отбора Левски да се прекръсти на Доган 1990

9

Шиши

преди 7 години

"Писмото е неговия обет за вярност към България"Те и обръчите от фирмите и раздаването на баницата също бяха негови обети, сега и султанат! Да ни е честито! По голям тарикат последните 30 години не се е раждал по тези земи!

8

bolbov

преди 7 години

bolbovДо номер едно .Дано да си прав другарю нашето бъдеще е наистина 27 години назад за да тръгне отново Н.Р.България напред.Да живее Моята Родина незабравимата Народна Република България !!!

7

антиседераст

преди 7 години

И, какво излиза до тук ?. Евроатлантиците са с Европа и Турция а Доган е за България. Май трябва да остане само ДПС партията в България, всичко останало да се маха в Европа и Турция.

6

sofeto

преди 7 години

Гюптенина-хидролог освен милионни хонорари да прибира и в сараи да се крие нищо друго не е направил за мамковината, иначе сурат голем!

5

Ленин

преди 7 години

100 г от ВОСР.Поуките са ясни .Народа затова искаше комунизъм ,за да няма войни .Онези империалисти днес са олигарсите по света.Мислете.

4

Анонимен

преди 7 години

Пътят на България е с ЕС и НАТО, не с Азия. Затова-ДОСТ!!!

3

Доган

преди 7 години

си поиска България ......

2

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да перешеш наакани *** петното си остава.

1

хората говорят

преди 7 години

Много шум, за нищо ..На 26 март БСП взема властта и отиваме към ускорено развитие на социалистическо общество.27 г не строихме нищо ,народа оскотя и изляга и останаха само политическите анализатори .......