62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 62Тя опасността е една и съща. Турция и Русия се опитван да дестабилизират Европа. Не много сложно за се сети човек. Само че гледам че няма да им се получи. А Турция до 2-3 години тотално ще закъса. Икономиката им се влошава всеки ден, кредитния им рейтинг удари дъното (junk). Тия приказки че Русия ще строи някакви грандиозни проекти с Турция са за балъците. Путин едва ли е толкова т*п да налива пари в тая дупка. То и той не е цъфнал с парите.

61

LosHo

преди 7 години

Зелена вълана.... бързо, юруш.. Наркотрафикантите само това чакат..

60

Веселин Узунов

преди 7 години

До азС какво право ще гласуваш? Това си е територия на Турция а това че сме ви оставили да живеете тук краката трябва да ни целувате. Браво на Ердоган че възражда Османската империя.

59

До хаха

преди 7 години

Във Фащ и Канада, все пак става дума за хора.

58

да

преди 7 години

всичко ще си дойде на мястотодвойното гражданство също ще бъде премахнато, колкото и да не ви се вярва

57

аз

преди 7 години

До Веселин Узунов-----------------------------------Ами тогава хайде да се натоварим всички българи на автобусите и да отидем в Истанбул да гласуваме на турския референдум против на Ердоган да се дават султански права!

56

ЕСХАЧ

преди 7 години

Ясно е кой управлява България. Тук има само наместник на султан Ердоган дали ще е Боко Корни Герджика няма значение важно е да изпълнява инструкциите идващи по Тюрк телеком."Имаме уверението на турската страна, че ще бъдат спазени необходимите условия за спокойно протичане на изборния процес" марш под стой пред аскера който охранява българските избори в Турция и васална България.

55

Анонимен

преди 7 години

За изборите не знам, но си мисля, че на тези т.нар. български граждани при подновяване на паспорта/личната карта трябва да им се изисква минимум разговорен български език. Ако не го знаят, на майчин на майкината си! Ердо да им даде тамошни тескерета и да ги третира както си иска. Имат право на избор.

54

Pasport

преди 7 години

Крайно време е да се забрани хората с повече от един паспорт да могат да гласуват и на двете места. Трябва да се направи като местожителството, само постоянното да важи...Като иска да живее в друга държава и да ползва тяхните облаги ок, ама да се ползват и двете...

53

44

преди 7 години

Четейки всичко това си мисля колко добре би било да се получи срив в системата за обработка на данните на граничните пунктове.

52

Веселин Узунов

преди 7 години

Не само тези с български паспорти трябва да гласуват. ВСИЧКИ ТУРЦИ трябва да гласуват защото тук са си земи на Османската империя .

51

Анонимен

преди 7 години

При Бай Тошо нямаше такива пътувания. Бай Тошо каза - който се чувства турчин - прав му път, взима си сакчето и право към турция. Много прав беше бай Тошо, когато организира голямата екскурзия.

50

да

преди 7 години

кои българи в Западна Европа ??турците, които имат наши паспорти и са в Холандия и Германия ли ???!!!а "загрижените" от Протестната мрежа в САЩ ги видяхме на избори - от 200 000 души, гласували няма и 10 000, защото са големите "родолюбци".. особенно като им се плаща под масата да плюят по България как им се ограничавали "правата"

49

Анонимен

преди 7 години

Айде бре,,евроатлантиците"нали Турция ни беше верен съюзник, опасността идвала от изток, хайде сега си пейте опорките ! Мълчите, мълчи САЩ, мълчи НАТО, ЕС не знаят, какво да правят с Ердогът.Изухте ни гащите, навремето имахме повече бойна техника от Турция и Гърция взеи заедно...но, ще дойде Видовден, предатели !

48

месара

преди 7 години

да сме такива че да спрем тия " туристи " дето не знаят български , а идват да гласуват , .....ама не сме такива ! сега като плъзнат из България тия потури и шалвари , тия забрадки с гуменетки да пускат чинно бюлетини за вождовете им доган и местан ......,, е нема такава демократична държава !

47

Do 55

преди 7 години

Nisto v prirodata ne se gubi....:-)Kato otivate na bialo more, sha plastate toll taksi i taksi most...:-)

46

реалист

преди 7 години

ДОСТ трябва да се на момента да се забрани, защото е открито протурска партия.

45

Анонимен

преди 7 години

Като ги гледам на снимката, мястото им е в Турция, и никакви български паспорти, никакво гласуване !Тошо беше прав в това

44

логично

преди 7 години

а бе губим Кърджали и района наоколо ако продължава така. Имаше някакво предсказание за това- България губи югоизтока, следва съд на националните предтели и след това страната- орязана, тръгва нагоре, уж. Нещо такова бях чел... Ама то и в историята такива примери колкото щеш- *** във властта държави затриват.

43

КК

преди 7 години

Не ща някакви хора, които живеят от години в чужбина и са си взели тамошно гражданство да ми определят съдбата! Няма значение дали е британско поданство, американско, немско, руско, турско или македонско гражданство. Щом си приел друго, значинямаш нужда от нашето. Не може така - хем с едните, хем с другите. Нужно е да си уточним приоритетите - българи ли сме или някакви други!