16

Анонимен

преди 7 години

Dobre e da pazi tishina tazi.Kolkoto poveche shumi,tolkova poveche shte gurmi i zashto?

15

Циганин

преди 7 години

В България продължава шуро-баджанщивината ,вместо Паси да се засрами и да се отдели от изявата на Попдимитрова ,то подава ръка на крадец и с това показва ,че не го еня какво мислят масите за него - а масите сме ние . Това е момчето което защитава американските интреси ,а сега може и да вземе на работа адмирала и 8 -те офицера от 7 морски флат на армадата на САЩ които продаваха информация за секс-вечеринки в Япония .

14

Една добра идея

преди 7 години

Няма да е лошо в Атлантическия клуб да направят опис на имуществото и да сложат някоя и друга камера!Ей тъй,за всеки случай.....

13

Анонимен

преди 7 години

жена ми преди около 2 години е била свидетел, как в "Лидъл" един друг виден брат-партиец (няма да споменавам името, че...) е хванат на касата с открадната кифличка, която спокойно си похапвал, без да плати, считайки, че "му се полага". Лют скандал е станало..Та очевадно това е характерна черта на видните партийци-братя, бързо-бързо прегърнали капитализма..

12

Чоптодорова

преди 7 години

Комунизмът не е политическо течение, то е психично заболяване.Клептоманията е само едно от проявленията му.Нормален комунист не съм виждал.

11

Паметлив

преди 7 години

"Краставите магарета през девет баира се подушват"С евр.еите е същото.Нищо,нека полудува и там Ленчето Кремчето!

10

Анонимен

преди 7 години

Поптодорова е поканена на организираното от Паси в Атлантическия Клуб букаке-парти, където да й съберат крем за лице...

9

Да

преди 7 години

ама Соломончо е хитър,сигурно вече си е сложил специални копчета на всеки джоб, и докато тая е при него я гледа в ръцете,а неговите стискат здраво портфейла!

8

321

преди 7 години

Те краставите кучета се надушват и мършата ги обединява.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2комунист при комуниста.това са смешки - комуниста (социалиста) не краде , не експлоатира , печели от собствен труд, но не и от труда на другите , дели залъка си с другия , помага на другия , оставя си ключовете под черджето, зноейки, че няма кой да влезе в къщата...къде ги тия двата комунисти?

6

Професор

преди 7 години

И аз мисля, че Госпожа Поптодорова е професионалист. Преди седмица откраднах едно бурканче с кисели краставички в хипермаркет за да замезвам с водката и веднга ме хванаха. Наложи се да платя тройно за бурканчето. А Госпожа Тодорова я хванаха след три дни. Изключителен професионалист.Ако можеше да ми открадне и бурканче с краставички..много добро мезе с водката.

5

bolbov

преди 7 години

А бе господа те само са били партийни комунистите са други те са човеци а тези заедно с вас образуват една престъпна група която тормози със своето демократично мислене и ценности целия свят.

4

Анонимен

преди 7 години

Той Хатлантическию клюб потъва като Атлантида, нищо лошо няма ако завлече малко предатели към дъното.

3

Анонимен

преди 7 години

Доказана крадла и Паси я защитава??? Явно такива са евроценностите, той е по тези неща!

2

Анонимен

преди 7 години

За евреите да крадеш, не е нещо лошо.

1

Анонимен

преди 7 години

Крадеш и се издигаш! Всички ти съчувстват, журналистите вкупом те защитават, политиците също и ТЕ ТАКА ТЕ !Това само в България! :)