19

Анонимен

преди 7 години

Вервате ли му на лъжливият чичка? Вервайте му и отново ще сте излъгани.

18

р

преди 7 години

Прав си 16 .Божидар д е същия и затова се наака ,когато трябваше да води дебат с оня македонски перко . Чак симулира сърд удар.

17

Анонимен

преди 7 години

До сАма наистина ако ги няма и ако ги бяхме изритали още 89 г. съвсем друга щеше да е България сега. Заразата тръгна от стогодишната ненаяла се старица....и сега като ми казват ,че те са промяната си мисля какъв ли нов начин на крадене са измислили ,или с какъв цвят са се боядисали сега комунистите....

16

Анонимен

преди 7 години

Ако не е пращал смс, или се е обадил, или се е срещнал с Герджиков, иначе просто няма от къде Герджика да знае, че Борисов е обиден. Не знам, но ако наистина е имало смс-чета, това е безобразие. Някой много насериозно се е взел, че България е лично негова собственост.

15

Анонимен

преди 7 години

Да покаже текста на sms-а!

14

МУТРО

преди 7 години

ГЛЕДАЙ СИ НАЙ- КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ЧЕСТНИТЕ ХОРА. КАК СЕ СЪБРА ЦЯЛАТА КРАДЛИВА *** В ГЕРБ БЕ.

13

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен6Свински черва, брат....Дръпнеш червено, излезе синьо по средата, после-реформаторско-патриотично, после-турско синьо..Така са се изпооплели. И никой на никого не търси сметка, когато дойде на власт.Всичко е прах в очите на народа.Най-много да заведат някое дело, колкото за очи, за изчезнали документи, и после да го оправдаят, тихомълком, в очакване да им върне след време жеста.Да си чул някой да е заловен и осъден?

12

MAAAA

преди 7 години

То сигурно много би искал да се върне времето и сега да не е подавал оставка. Но накрая ще излезе, че Йончева е права и Бойко си е позволил да използва служебно положение и е готов да ни продаде само и само да се докопа до властта.

11

Пешо

преди 7 години

Борисов ще спре да създава проблеми само след като му направим помен за 40дни!

10

с

преди 7 години

Много лъжат медиите.Първо ,че Герб водели на БСП.После някакви патриотари имали 15 % ,а ДПС 2 ........Марешки навсякъде из медиите.Бсп всякаш ги няма........И на 26 вечерта Бойко Василев пак ще попита всички .ееее защо сте изненадани от изборните резултати .......

9

Циник до 4

преди 7 години

Глупости - Герджиков е като ветропоказател - приятел е със "силните на деня"Още една фу*рнаджийска лопата!Ако знам, че работи против БСП - ще му пратя бутилка марков алкохол по негов избор!

8

Мюслюм бей

преди 7 години

Ердоган паша отсече Бойко ще командва във валията България точка.

7

Един от Северозапада

преди 7 години

То, и за "Ало, Ваньо?", Борисов така казваше.....

6

г

преди 7 години

Герджика е страхливец .Нищо повече.

5

Анонимен

преди 7 години

Е ЗАТОВА ТИ ВЯРВАМ, ВИЕ ПРОСТО СТЕ ТАКА ОПЛЕТЕНИ В ДАЛАВЕРАТА ВСИЧКИ ,ЧЕ КАК ВЕЧЕ ДА РАЗБЕРЕШ КОЙ ,КОЙ Е....ЕДНИ И СЪЩИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАМИЛИИ ГЛЕДАМЕ ОТ ГОДИНИ, УМРЯХА ДЕДИТЕ ИМ, ПОСЛЕ ДОЙДОХА ЩЕРКИТЕ И СИНКОВЦИТЕ ИМ , А СЕГА СА ВНУЦИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ. ПРОЧЕТЕТЕ И СЕ УВЕРИТЕ ВСИЧКИ ПО ВЪРХА СА ОТ ЕДНО И СЪЩО КРАДЛИВО КОТИЛО - ПО ЛАКОМИЯТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !

4

Анонимен

преди 7 години

Герджиков е време да си събира парцалките и да се маха.......Казах аз на Радев,че това е грешка и той е в МС да работи срещу идването на БСП на власт .Нищо не казва за отвратителната турска намеса в изборите ни и пръв уволнява един медиен човек като Гарелов.

3

!

преди 7 години

Щом са политически назначения, а Борисов това и казва, явно са за махане. Стига калинки

2

Анонимен

преди 7 години

Не се правете че сте един срещу друг, не ви вярвам.Вие сте като дуп.е и ***, всички!

1

Анонимен

преди 7 години

Борисов ще е новият-стар министър Председател! ГЕРБ!