27

Хм

преди 7 години

Абе нали статията беше за СА,пък пак залитнахме към Щатите и тяхното (минало) величие...Вярно че бяха голяма работа и още са,ама трендът е само и непрекъснато надолу в последните поне 15 години.Процентния дял пада във всяка една област.Всъщност не е някакво чудо-светът не стои на едно място.

26

до 43 от славянин

преди 7 години

Със сигурност в САЩ има повече китайски стоки отколкото в Китай американски!

25

Анонимен

преди 7 години

До ShoppВсичкото банкрутира в 2009 г. и печатат.

24

до 43 от славянин

преди 7 години

Ти проверявал ли си произхода на медицинската техника!?

23

Истината

преди 7 години

Ако погледнем нещата по следния начин-САЩ и С.Арабия са слуги на Израел и ционистите,то картинката се прояснява и пъзелът се подрежда!Много нелогични и непонятни на пръв поглед събития добиват съвсем закономерен вид.САЩ прокарват е.вр.ейската политика в едни области,а С.Арабия в други,разделение на труда,дето се вика!Същественото е,че действията им са координирани и оформят една цялостна политика-установяване на тотален е.вр.ейски контрол над всичко.

22

до 36 от славянин

преди 7 години

''На база разчетите на консултантската компания IHS Global Insight, Китай формира 19.8% от световното промишлено производство, докато делът на САЩ е само 19.4%. В парично изражение, това означава 1.995 трилиона за Китай спрямо 1.952 трилиона за САЩ!'' Данните са от 15. 03. 2011 г, отпреди 6 години!

21

Питър

преди 7 години

Хубава статия, но малоумно заглавие - да "удари часът" означава, че точно сега е моментът някой да се разгърне и да постигне нещо. А всъщност в статията се има предвид, че е "ударила камбаната" за династията Ал-Сауд

20

до 30 от славянин

преди 7 години

В никакъв случай не си обменяй доларите сега, изчакай до деня Х, за да ти бъде по-силна сърдечната тръпка!

19

Shopp

преди 7 години

В дълбока грешка сте.САЩ държат 25% от световната химическа промишленост, други 30% са в Европа, Китай 8-9%, *** - 2 на сто.Самолети: САЩ - над 45%, другите 40% са в Европа.Автомобили: САЩ - над 40 на сто, *** - джудже.Микропроцесори: - САЩ води с многоОръжия: същоМързи ме да търся още данни, то е очевидно.

18

до 27 от славянин

преди 7 години

Всичко това вече се прави в Китай, не в САЩ!

17

Факт

преди 7 години

До ShoppКой знае защо нито в скъпите,нито в евтините магазини може да намериш нещо с надпис "Made in USA".В специализираната техника все още се намира,но и там намалява.Май Америка произвежда най-вече долари и война!Войната осигурява господството на долара,а долара финансира войната-затворен цикъл,един вид....

16

Анонимен

преди 7 години

Браво на днес за тази навременна статия! Утре сутринта още преди изгрев ще се наредя на опашка пред банката, за да обменя всичките си долари в рубли. Дано само не ме изпреварят прекалено много хора, които са прочели тази статия!Дали да не отида още сега и да стоя цяла нощ пред банката?

15

до 5 от славянин

преди 7 години

''Учените са по-убедени отвсякога, че сондирането и добивът за нефт и газ чрез фракинг предизвиква стотици земетресения в САЩ, като доказателствата се увеличават с всяко ново изследване, съобщи Асошиейтед прес. От 2009 г. земетресенията рязко се увеличиха в стабилни дотогава райони в САЩ, като Алабама, Арканзас, Колорадо, Канзас, Ню Мексико, Охайо, Оклахома и Тексас.'' Честито на ''печелившите''!

14

Анонимен

преди 7 години

Да, скоро Тръмп с милиардите си ще може да си купи гарсониерка в Младост, също като мен през 90-те.

13

до шоп от славянин

преди 7 години

Не знам защо, ама си мисл, че американските автомобили, компютри, смартфони, таблети и останалите детски играчки са си чист ширпотреб! Всичко останало като машини за производството идват от Китай, Япония, Южна Корея и ЕС!

12

до 5 от славянин

преди 7 години

Откакто започна шистовата революция оттатък океана всички шати в които се използва тя се тресат от земетресения, но истинският шок и ужас ще дойдат след години когато се окаже че всичката вода под земята им е замърсена за столетия напред! Както е казала баба Ванга - ''водата един ден ще стане по-скъпа от златото''! Явно ''далновидните'' мутанти ще купуват и прясна вода от Русия!

11

Shopp

преди 7 години

Казах, САЩ произвеждат всичко важно, мащабно и високотехнологично в света.Също и ЕС произвеждат всичко, но не са толкова богати и непоклатими.Китай произвежда ниска технология и ширпотреба.Русия е черноработникът, който копа ***, пие и създава проблеми.

10

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXСъдейки как твоя потенциал се изчерпва до "краварска мажоретка" определено не бих ти тръгнал по стъпките. Такова "развитие" не е нужно никому.Всичко, което ФАЩ прави е вредно за човечеството и планетата като цяло. Тия г0веда превърнаха храната в отрова, компютрите в безполезни играчки, телефоните в средство за шпионаж и т.н. Всичко което са пипнали са го опорочили. Престъпен режим в държава, построена чрез робство върху открадната от избит народ земя. Б0клук до немай къде.

9

до 5 от славянин

преди 7 години

..............................и край с долара!

8

до 12 от славянин

преди 7 години

Какво общо има едното с другото, типичната логическа неадекватност на ''демократа''!