28

Анонимен

преди 7 години

Мтел също имаш неограничен нет друг е въпроса защо ти надписват сметката през специални тарифни планове плачат за прокурор ми се вижда и ако го видя ще го накарам да иде в мтел да ги попита що за тарифни измислени планове са това защото някои е вътре в системата и знае умишлено да нарушава реда акъде полицията се не знае ние трябва да сме ядосани не съм видял договор без яд на тия

27

От Мрън мрън последн

преди 7 години

Бай х , щи отговоря аз - защото топлоподаването е направено по друг начин, с колекторни табла, локално в целия апартамент, тръбите съответно са в повечето случаи изолирани и в шахти , където загубите са минимални. Проблемите са в старите жилища най-вече. Да разбира се и на топлофикация тръбната мрежа е остаряла -безспорно, но същото е и в старите жилища. Топлофикация имат много греховем но и сградния фонд е такъв. Ще ви задам един въпрос. Какво ще стане ако всички спрат топлоподаването?

26

Анонимен

преди 7 години

До мрън-мрън : Добре бе колега какво ме интересува мен, че някой си е спрял парното и има повече загуби заради температурната разлика? В крайна сметка всички имаме топломери които отчитат колко парно съм ползвал, а не колко загуби има в блока, нали? Съгласен съм, че има хора които уж са си спрели парното, но го ползват, но това може да се реши много лесно - масови проверки!!!

25

Бъз

преди 7 години

Здравейте компанията!Как е ПРОМЯНАТА на шапкаря Радев, добре ли върви?

24

Анонимен

преди 7 години

Немъ тъкавъ дръжава......

23

Анонимен

преди 7 години

Ако вие само топлоподаването *** доде идат ли избори простотията на некъдърниците почва нее виновен герб в случаите са виновни самите служители те спят няма контрол за заплатитеним е добре ако кзп не мине да ги тръска навсякаде говоря навсякъде народа ще ги изтръска храниш някого може и ром да е отде земат помощи ето замислете се от наш гръб тия това целят парно телефон нет кабелна храним някои бастусловно ко не се избива и външния дълг по тоя начин игра на нерви с народа

22

От Мрън мрън част 2

преди 7 години

Да топлофикация не е цвете за мирисане, но основно проблемите идват от това че някои си изключват топлоподаването и се топли от съседите ( загубата на топлина от отоплявано помещение към неотопляемо се повишава с увеличаване на температурната разлика). Слагаме и тръбите-О *** колко да губят топлина ? Отидете на първия и последния етаж и ги пипнете (най-добр замерете) , има разлика нали? ГОляма част от жилищата в новопостроени блокове плащат изключително малки сметки. Защото всички е изолирано.

21

Анонимен

преди 7 години

Парно в България е на далавера само ако 100% в блока го ползват. Отделно обаче Топлофикация има огромни загуби поради старата инфраструктура и всичко се начислява на нас потребителите... Нещото което не мога да разбера е защо ми пращат прогнозни сметки като имам топломер на всеки радиатор? Ами сложете такива които се отчитат дистанционно и ми пращайте ф-ра с реалното потребление! Всичко е една голяма мошенгия в България....

20

Анонимен

преди 7 години

Ще ги търпим да надписват сметки 200 човека се събрали какво е това безобразие и стоят и гледат самоза красота аман се на някого са гонете ги бе

19

Мрън мрън

преди 7 години

Всички реват като плащат сградна инсталация, но още по голям рев и чудене защо стана студено като спре топлоподаването входа. Защо се правите на улави, тръбите които минават отделят топлина ( малко или много). Всичко това са загуби и те са за сметка на обитателите. Реално потребителите плащат това което е влязло като енергия, всичко като стойност над потреблението се начислява като загуби. Проблемите с голямата такса сградна инсталация идва от онези дет са си спрели отоплението (понякога уж)

18

Иван Пешев

преди 7 години

Ами ако аз обичам да живея на студено и полагам усилия да държа под 10 градуса целодошна температура в жилището си пък те ме топлят с тяхната сградна инсталация не трябва л ите да ми плащат ?

17

Анонимен

преди 7 години

Теленор пък ти предоставят "неограничен" нет ама като ти свършат МБ пренасочва към техния сайт за да избереш покупка на МБ или да продължиш на ниска скорост. Обаче ползвам опера мини и Айпито е чуждо. Не пренасочва към теленорския сайт а просто нямаш нет. Опитах с друг браузър без прокси пак не отваря нищо.

16

Nekoj

преди 7 години

До 15И се радвам че соц-а падна преди да пуснат парното до нашия блок.*************************************************************А защо не се радваш на капитализма който не ти позволява дори едно парно да имаш а ??????????????????????????????????hahahahahhahahahahhahhahahah

15

Анонимен

преди 7 години

По големи некъдърници от мтел не съм виждал дами и господа това безобразие трябва да имаш железни нерви да се разправяш с тия само да ми свърши договора и минавам на прима сутринта ставам смс подаване на сигнал ок наложи се да си спра феиса два пъти ми скъса нервите написвания на сметки на специален тарифен план докога *** тия в мтел ловеч не са за там вън

14

Анонимен

преди 7 години

От 10 години си карам на прима , защото алчните съвсем прекалиха със сметките , спрях и нет-а , защото то не бяха договори за услуги които не съм искал , не бяха неустойки и др .под. И се радвам че соц-а падна преди да пуснат парното до нашия блок.

13

Инженер

преди 7 години

Сградната инсталация не е такса, както ви облъчва Мая, а ЕНЕРГИЯ реално влязла в сградата.Сградна инсталация се ПЛАЩА навсякъде по света, където има общ начин на отопление (независимо дали ток, газ, нафта, ТЕЦ)Заплащането на ЕНЕРГИЯТА за сградна инсталация, не противоречи на никакви Евро директиви, напротив в момента в Европа текат крайните срокове за индивидуалното измерване и разпределение на енергията за отопление..Проверката е проста, щом четете това - има една търсачка Гугъл се казава!!

12

Анонимен

преди 7 години

Навсякъде в ЕВРОПА, ДОРИ И ТАМ С НАЙ малката скорост се мери разхода на енергия по показания на уредите.В СЛУЧАЯ НА ЛИПСА НА УРЕД ТОЗИ РАЗХОД Е ИЗМАМА. !

11

Топлофикация

преди 7 години

Сградната инсталация за парно, топла и студена вода е частна собственост на живеещите в жилищен блок и не се поддържа от доставчиците. Така че, може да си я режете, тя си е ваша.

10

до 10

преди 7 години

Това е така, защото нямаме пари за да подкупим съдията, а и да имаме, те имат много повече.... В корумпария е така...

9

Анонимен

преди 7 години

При мен е същото, отказах. Подписаме домоуправителя и получи бонус лирата без отчет /2002/г.НА СЪДА ПОКАЗАХ ИЗМАМАТА, НО СЕ УКАЗА, ЧЕ СЪДЯТА Е ОТ ОТБОРА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ!?