235

ББ

преди 7 години

И все пак,не Ви ли липсва това кисело мляко?

234

ББ

преди 7 години

Ура,да живее Европа на две скорости!Ура,ура,ура!За сведенние,Б-я ще кара на трета!

233

ББ

преди 7 години

Пишат си хората,както им оттърва!Изследване по поръчка(разбирай добре платено) от списание "Икономмист".Вие какво очаквате да пишат,истината ли?Да бе,да!

232

Анонимен

преди 7 години

Добре де, а защо карате западноевропейски коли ? Братята руснаци все още произвеждат руски автомобили ? Защо телевизорите, телефоните и цялата техника е западноевропейска (произведена в Китай, разбира се) ? Всичко си имат братушките, а ние внасяме от тия омразни капиталисти. Нещо не ви разбирам ? Нещо не виждам и километрични опашки пред едни руски магазини за хранителни стоки.

231

Тъп платен новинар

преди 7 години

Що за жалки помии ни сипвате на Нас "простите българи"? Как не Ви е стам още да пишете такива измислени глупости? Само въпросът: - Как 89та година държавата е с непосилен външен дълг, между 89та и 2017та се краде с *** във всяко отношение и още държавата е цяла и не е фалирала? Тъпизми можем да си пишем колкото искаме, но сме били по-напред от огромни и богати икономики, за това и Те идват да ни съсипят с лобизъм и манипулации!

230

Анонимен+

преди 7 години

За сведение на по-младинте. Малко известен факт - към 1990 г. България в коперация с южнокорейски фирми беше готова да стартира първото в света серийно производство на плазмени телевизори и монитори. Промените спряха працеса. В чия ли полза?

229

Некъф луд

преди 7 години

По необлизана и платена статия не бях чел. Преди сме яли ***, а сега ядем само качествени неща. Защо ли тогава се разгорещи скандала с двоините стандарти при храните който тръгна от Словакия?!

228

88

преди 7 години

Поръчкова статия!?Ако не беше изменникът Горбачов/с петното на челото-белязания/ сега европейците щяха до ни дишат праха отзад в много отношения!Но те видяха,че се изравняваме с тенденция да ги изпреварим и задействаха агентите на влияние Горби и онзи пияндурник!?Това е истината драги дракачо1

227

А в Европа?

преди 7 години

Селското стопанство на Европа работи на загуба и е субсидирано. Млякото и сиренето са фалшифицирани. Дрехите и обувките се произвеждат в Китай и Виетнам с робски евтин труд.

226

Анонимен

преди 7 години

Е са ше видиме и ЕС колко ше изкара! Нищо, че е капитализъм и че печатат евро на поразия.

225

Анонимен

преди 7 години

Hubava hrana goliama rabota sme bili,a sega 1 L mlyako 1.80 ~2 leva,a v UK bwdnite te si kupuvat 2.275 L mlyako za 1 paund.Kakvo mi govorite za kachestvo kato prenebregvate cenite.Ami vijte limonite 5.40 leva za 1 kg,a v Uk 5 limona za 1 paund i vsichko vsichko vsishkoo e taka.Unishtojihte koministi BG!!Koi e viboven,Evropa li,Rusiya li ili USA?? Za da mojete da grabite bednite ni horica.Samo toyaga za vas i nikakva vlast!!!

224

niki

преди 7 години

Та защо СИВ така и не успя да просъществува? Дали щото цялата работа е била една сбъркана глупост на разни учени тип 'тикви'???Стига сте ми рекламирали тая простотия какво било хубаво едно време. Хубаво дръжки, това че не пускаха никой да излиза от България спираше хората масово да се изселят от 'хубавото'...

223

Анонимен

преди 7 години

Ти си чула, а аз съм работим в консервна! Да не всичко беше на 6, но беше естествено без консерванти без химикали. Работеше се здраво! Кервани от товарни коли чакаха на портала аз прием на плодовете и зеленчука. Работеше се на три смени а проверките бяха не само от ХИ. Глобите за началниците на смени и началник цеховете бяха солидни, а онези дето бяха партийни членове ги изправяха на събрание да дават отчет при провал.

222

Анонимен

преди 7 години

Всичко е вярно.А "плодзеленчуците" приличаха на мръсни и смрадливи дупки. И доматите бяха кални, а чушките -скапани, но не можеше да избираш, само каквото ти сложи продавача.О нектарите бяха дефицит.И зимно време продваха само картофи, лук и чесън

221

мазепа

преди 7 години

До ОхВ статията споменават че микроорганизмите в млякото тогава са били 50-100млн в см3. Сега стандартът е 100хил. в см3. в някой страни в ЕС е 20хил см3. Плюс добра опаковка и хладилна витрина = на дълготрайност. Сметката е проста.

220

До идиотите

преди 7 години

Този "феномен" странно защо не прави впечатление на "икономистите" които с аизследвали тоя явление, след като в момента редица суровини и производства на продукти, които са субсидирани в САЩ, Турция и ЕС, проуизвеждат продукти, чиято себестойност е много под тази на идентичен продук, прозиведен без субсидиране на селскостопансите производители и без субсидирането на преработвателните предпириятия, които трябва да бълват отпрделеният продуккт, който да се конкурира на световните пазари.

219

Анонимен

преди 7 години

Страх ги тресе защото народа се усвести! Това са поръчкови статии.

218

Иван Иванов

преди 7 години

До Георги ГеоргиевА защо купуваш храна долно качество?

217

Разбирач

преди 7 години

До АнонименДа си чувал за антисептична опаковка?

216

Анонимен

преди 7 години

ДойчеВеле има нова статия след тази за пропадналия комунизъм. За отвращението на македонците към българските паспорти и как ги взимали погнусени. Благодаря ДойчеВеле, вече знам за тази гнусна практика, България да дава паспорти на хора определили се за българи.