89

Анонимен

преди 7 години

Турците могат да имат много военни технологии но да не забравяме че са турци.....Да това им е най-страшното оръжие.Предизвиква рядък дрисък у ганювчета. Събужда 500 годишни комплекси.

88

Анонимен

преди 7 години

Земи малко се образовай. Аман от неуки ***. А имаш и гугъл под ръка. Втотия фронт срещу Гетмания, Сащ и Англия го откриват през лятото на 1943- та година. 10 месеца преди края на ВСВ. Руснаците са вече на границата с Германия. И го откриват не за друго, а защото ако не го открият Русия ще прегази цяла Европа. Така както прегази Европа през 1812- та. И превзе Париж.

87

ОСМАН

преди 7 години

ХА ХА .БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ НЯМАТ НИ ЕДНА СПЕЧЕЛЕНА ВОЙНА.НИЩО АГАТА Е БЛОГОСКЛОНЕН .ЩЕ ВИ ПРЕДПИШЕ И НА ВАС НЯКОЯ ПОБЕДА ЗА ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ СЪС ИЗМИСЛЕНИТЕ СИ ГЕРОИ И ИСТОРИЯ.ХЕЙ ЖАЛКИ.....

86

Анонимен

преди 7 години

Най смешни са ми такива с фалшивата история. Алооо след атаката на Хитлер Русия остава без ВВС , няма кораби , няма подводници, няма нищо.Ако Хитлер не трябвше да се бие със САЩ и Англия на западния наешли кога щяха да излязат от Сталин град? След 50 год :) Да не говорим че първия с реактивен двигател на ВВС-а щеше да обикаля Русия и да гърми, където иска. ***. Ако войната беше само Германия - Русия .... Много щяха да закъсат рашките това не е Турция.

85

Анонимен

преди 7 години

Турците могат да имат много военни технологии но да не забравяме че са турци.

84

Анонимен

преди 7 години

Че влязоха почти до Москва - влязоха. Ама как излязоха е по интересно. Отвори в тубата клипа на немската армия превзета при Сталинград. Пуснаха ги да минат през цяла Москва и се точиха с часове. 6 милиона жертви са дали немците във Вт. св. война. И ги изравниха със земята. Добре, че беше Сащ с плана Маршал да ги закрепи след войната.

83

До 114

преди 7 години

Ама за ВСВ ли говорим? Аз мислех, че за сега става дума. Защото сега германската армия е някаква пародия.

82

Анонимен

преди 7 години

хора не му се връзвайте, и не му отговаряйте на тоя платен ***, който пише с главните букви. Оставете го без внимание.

81

Анонимен

преди 7 години

До 110ВСВ се видя ,къде са Германия и къде другите. За няколко месеца влязаха почти до Москва.Не те знам ти къв разбирко си ама тук говорим за акъл и факти,а не листи с кой колко бомби имал. Войната не е само оръжие има много други неща,които много държави , не са доказали още че владеят.

80

Анонимен

преди 7 години

На ъурчин да го уплашиш е достатъчно да го ошамариш и е готов.

79

Анонимен

преди 7 години

Турски ***. Скараха ви със САЩ.Сега на ход е да ви сритат със Европа и да ви изолират .Следващият план е да ви надъхват колко сте велики и каква велика сила сте ,ама още не сте го осъзнали . Що още не сте си върнали бившите османски провинции. И ска4ате със затворени о4и във въл4ият капан дето ви го готвят от поне 100 год.Защо нямаме армия ,много просто ние сме примамката и при4ината за възкръсването на КОНСТАНТИНОПОЛ МЕ4ТА НА ВСИ4КИ РУСКИ ЦАРЕ . Анадъмо прости ми анадолци

78

Анонимен

преди 7 години

А ти забрави Русия. Много пъти са се опитвали да я прегазят, но съвсем неуспешно. Само, че Ердо да не се надява на помощ. Путин може и да търгува с него. Няма пръста да си мръдне да го спасява.

77

Анонимен

преди 7 години

До 107Само като видях Германия сред топ 3 и ми стана ясно, че и ти си в топ 3 на "разбирачите".

76

Анонимен

преди 7 години

До ГошоНе си мисли, че като си слагаш български ник и не е ясно какъв си, а сега изчезни странно как под новини за Турция излизате все Гошовци и се чудите какви сте, като защитавате Ердоган айде сменяй ника и пиши наново *** вмирисан.

75

Анонимен

преди 7 години

как се казваше оня сирийски град от 3000 души дето го превземаха 6 месеца?...Ал Баб се казваше.Да 6 месеца го превземаха 300 бойци от специалните им части.

74

Анонимен

преди 7 години

Само три армии има, от които трябва да внимава цял свят.САЩ, Германия и Япония. Доказали са се.Гръцката армия е много силно оборудвана, няма много лесно Турция да влезе там. А и забравяте Израел 5тата най въоръжена сила в света и постоянно в бойна готовност заради мангаалите около нея.

73

до нестор

преди 7 години

тъй наречените византийци заслужават да им разместим керемидите радикално.200 години сеч и палежи из нашите храмове и се еееее родила днешната велиика гръцка история.в старите ИМ книги пише-Зевс,бога на варварите.................демек бога на българите.Търсете,четете и мислете,кой се бъзика и манипулира българите.

72

Анонимен

преди 7 години

До Armagedonза какво са му тия митинги изобщо - да види фатма път, или да създава проблеми където ги няма? референдумът му и без тях е сто процента сигурен след шоуто с пуча, абсолютна власт и медиите всички само за него работят.

71

Анонимен

преди 7 години

Какви 80 милипна, бе! Вземи се събуди! От тях 30 милиона са кюрди. Да не мислиш, че ще си мръднат пръста за Турция. Дори ще подкрепят враговете на Турция с голямо удоволствие. Големи фукни със скапаната си армия, как се казваше оня сирийски град от 3000 души дето го превземаха 6 месеца?

70

Анонимен

преди 7 години

До НесторЗа какво са ни византийци бе човек,на българина му трябва да му замирише на кръв и тогава ще стане каквото ще стане. Тъй или иначе отдавна не сме воювали нека кажат нещо накриво зурлатите на мен лично ми е даже скучнo.