198

Анонимен

преди 7 години

Това кремче за 800 лв било " нищо работа"?А пенсия 200 лв за честни българки какво е?Резултат от погрешна политика.Та някой се чудеше защо в Гърция стачкуват.Защото там има леви партии и синдикати.Нашите партии са " лява ръка в десен джоб"

197

Кендо

преди 7 години

Значи, кремчето не е откраднато а е набрано!

196

Клептодорова

преди 7 години

Ко сакате вий уа ,тука за едно скромно кремче оревахте орталъка ,ай сакън.

195

Анонимен

преди 7 години

Заради такива като нея не ни искат във Великобритания

194

Циникдо 212

преди 7 години

Кой си ти? Онзи с 204 коменнар ли?Ако да - имаш ли връзка с главния?Или си "окъсил бушоните"?

193

до грую

преди 7 години

Знам полски, крадлива кубаха.

192

до Циник

преди 7 години

Ми аз не съм ли написал същото бе???Ти въобще четеш ли . .*** е на баща ти оная,работа,дето те е правил с нея явно!Сигурно си иаракачанин!

191

Анонимен

преди 7 години

Другарките така си пазаруваха навремето - в специални магазини за номенклатура.С ниски цени. Простено им беще да откраднат по нещо.Важен беше произходът им и лоялността към Тато и Големия Брат.Тая е от тях.

190

Грую

преди 7 години

До до гошоИ да ми разясниш кои полски медии ? Знаеш ли полски или просто ей така

189

до гошо

преди 7 години

Може да разправяте , че било грешка, а ние сме хейтъри, обаче полските служби твърдо казаха, че е кражба. Лелката е имала три дни, за да поправи" грешката " и да се предпази от опозоряване. Едно телефонно позвъняване с извинение и уверение, че ще си плати крема щяха да са достатъчни. А нелепото истерично театро с още по-нелепи аргументи и доводи като на оплаквачка от малцинствата допълниха портрета на тази"професионалистка". Ренета Инджова го каза по ТВ, че се е знаело, каква е ленчето

188

Анонимен

преди 7 години

До 204Нещо повече, на нокътя на малкия и пръст на левия и крак не мога да мечтая да и стъпя. Тя е червена принцеса и е възпитана, че всичко е фрии, щото спиква вери уел инглиш.Евреите, за които останалите са гои-*** и паразитизма е гордост я лъхнаха на мига. Смятай, колко е оакана.

187

Анонимен

преди 7 години

От всички коментари чета завист и омраза ! Но знам , за България е нещо съвсем нормално. Каквото и да е направла, и на малкия и пръст не можете да и стъпите. Най-малкото със свободно писане и говорене на няколко езика.

186

Анонимен

преди 7 години

СЛЕД КАТО ГЛЕДАХ ИЗЯВАТА СЕ ПОЧУВСТВАХ ВИНОВНА ЗАТОВА ЧЕ ИЗОБЩО СЪМ СИ ПОМИСЛИЛА ЧЕ ДРУГАРКАТА МОЖЕ ДА ОТКРАДНЕ НЕЩО ПИТАМ СЕ КАК Е ПРЕДСТАВЯЛА ДЪРЖАВАТА МИ С ТАЯ ЛИПСА НА ДИПЛОМАТИЧНОСТ С ТОВА НЕ ПОЗНАВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ. ТЯ СМЯТА ЧЕ КОГАТО НЕЩО СЕ ВЪРНЕ СПИРАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ФАКТИТЕ. КАКВО НАПРАВИ ТЯ ЗА ДА НЕ СПИРАМЕ НИКОГА КАТО ОБЩЕСТВО ДА ГОВОРИМ ЗА ОНИЯ АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ КОИТО БЯХА ПРИБРАНИ ОТ ПОЛУГРАМОТНИ ГОРДИ СОБСТВЕНИЦИ НА ЗАВОДИ И ФАБРИКИ ПРЕВЪРНАЛИ РОДИНАТА МИ ВЕЧЕ В СТАРО ДЖЕЛЕЗО

185

аа

преди 7 години

"заплатила ли съм цена да."ми тва е проблема, не я плащаш ти тази цена. плащат я невинните българи за твоите психични проблеми.

184

JJIvanov

преди 7 години

Подобна оръжейна система е описана от нас още 1985 година.ПОлзваха обемно блокираща камера по време на важни преговори за доставка на компютърна техника. После гръмна Чернобил.Благодарение на Елена ПОптодорова спряха диверсии срещу БЪлгария вкл от обемно обсебени от извънземни наркомани западни служби.АКо има записи на камери ,ясно с е вижда исполвзането на тежко терористична пси блокираща техника срещу обемно декодирана известна жена. Подобна е испробвана преди десетки години./Юнона Райдер/

183

Емо

преди 7 години

Майка ми е обикновенна жена. Погребала е родителите си, две невръстни деца, двамата си братя и съпруга си. Никога не съм я чувал да се оправдава, камо ли на висок тон за каквото и да е. Въпреки, че владее два езика от България не е излизала, Взима пенсия /ведно с вдовишка/ 250 лв. Живяла е и живее скромно. Баща и не е бил баер на партизански отряд и през живота си копче не е откраднала. Тя е достойна българка за разлика от Поптодорова.

182

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

До бай СпироСрамувал се бил, че краднал сирене за два кинта ? Ти си абсолютно неблагонадежден ! Истинския комунист краде винаги когато може и колкто може ! И най-важното, срам и свян няма !

181

kis kis i dr*s

преди 7 години

taa napravi po edna srednovyzgoliama nujda vyrhu pametta na deteto, bolestta na myja si i na bolnata si maminka.ta sram nema- i krem zela da kradne. kradnala-kradnala ama oti samo tolkoz ta sa u slivensko-stolipensk-filipovskia universitet po sry4ni ruce klasnata na purvi djeb4iiska klas zela ta umrela pred 20 godisnite pyrvolaci ot smeh!

180

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Това, че е крадла е най-малкият и грях.Еврейка, бивша комунистка и настояща евроатлантическа слуга ...Вербувана от поне 3 чужди служби !Ето такива унищожиха България по заповед на външните си господари.Гнуууус !

179

медицински консулт

преди 7 години

тази жена нещо не е наред с психичното си здраве. нуждае от спешно лечение. добре би било нейните близки приятели да я посъветват да го направи, по-възможност най-бързо, ако наистина милеят за нея.