70

Към Паметлив

преди 7 години

Точно католиците организираха кръстоносен поход с/у османското нашествие - битката при Никопол през 1396, която за съжаление губим. Същата година се счита и уж за край на Втората българска държава. Католиците правят и втори опит при битката за Варна 50 години по-късно, но също не успяват. За съжаление ние православните - българи, гърци и сърби, не успяхме да се обединим, за да отблъснем нашествениците.

69

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Цялата со.росоидна *** се е събрала да защитава един очевиден провокатор и антибългарин.Този католически *** щеше да бъде бит, еван и прогонен, ако беше правил това в Гърция или Сърбия.В България обаче всеки чуждоземец и друговерец си прави, каквото поиска. Факт !

68

Анонимен

преди 7 години

Сигурно отчето го прави от добрина ама като ислямските преселници станат достатъчно на брой ще закрият светската държава и ще си направят халифат.През тва време добричкият отец вече на възраст ще си пише мемоарите на бюрце в някой ватикански дворец.Дори няма и да си спомня ,че някога е искал да има повече мюсюлмани пък макар и бежанци.Сигурно шефовете му таят надежда като им се подмазват яко на бежанците ония да станат католици.Доста наивно и безплодно начинание.

67

Паметлив

преди 7 години

Трябва да припомним на Ватикана,че католиците НЕ ПОДКРЕПИХА православните при османското нашествие от 14-и век!Чак когато османлиите стигнаха католическа Виена,се сетиха кой е истинския враг!Сега пак има ислямско нашествие и се държат пак по същия начин!Няма ли християнски съюз-ислямът ще превземе цяла Европа!

66

Анонимен

преди 7 години

Руски ***, наметнати с руски знамена прогониха отеца.

65

Анонимен

преди 7 години

По 40, 50 лева надник!!!!!! Естествено , че ще се намерят предатели!

64

Професия протестър

преди 7 години

Някои от лицата на тези "протестиращи" се виждаха и на "протестите" за връщането на Борисов! Беше там и един от барабанчиците ( ако си ги спомняте)!

63

Циник

преди 7 години

Десетки??? А каде са стотици...или хиляди...или десетки хиляди??!! Шепа по*мияри ще казват на Жителите на Белене - кое е по-добро за тях!И сигурно изобщо не живеят там!

62

Анонимен

преди 7 години

яко *** народ има ,като почнат да ги колят и взривяват дали пак ще протестират овците малoумни

61

Пиночет

преди 7 години

Как днес не забелязах един "патреот" обвит с руско знаме из центъра,та да му начупя празната тиква пред медийте.

60

ей

преди 7 години

Заради тази измислена толерантност,етнически мир,съпричастност и пр.либерални лъжи ни я губим държавата си,стига вече въпроса е на живот и смърт.

59

хахахаааа

преди 7 години

Отец Кортези с чужда пита помен прави. Приютява емигранти в България. Католика дошъл в Православна България и демонстрира колко големи сърца имат католиците. Трябва да им пратим една орда попове в Италия да им приютяват емигранти

58

Анонимен

преди 7 години

Миналага година един мюсюлманин във Франция влезе в католическа църква и закла отеца и две монахини! Това протестиращите и отчето Кортези не го ли помнят?!

57

Анонимен

преди 7 години

протестиращите са долни толерасти , по жалки от поп кръстьо

56

Да България

преди 7 години

Да се съберем пред президентството и да подкрепим хората в Белене, Белово и границата и да се поиска незабавна отмяна на престъпното постановление 208.

55

Анонимен

преди 7 години

Со ро соид на снимка да го видиш, удари му два шамара!

54

от центъра

преди 7 години

Повечето от тия "десетки" са клошарите около Халите и Сточна гара. 50 човека х 30лв./калпак = 1500лв. За ббандата на дедо соросс това не са пари, важно е да се вдига в.ой около президенството и да се иска нещо неизпълнимо.Няма значение , че Президента не се занимава с назначаването и оттеглянето на католически свещеници, няма значение, че хората от Белене не искат амуджи. И да не забравя, "правилните " медии" да са там и да вдигат воой до небесата..

53

Анонимен

преди 7 години

Варг, навярно budha2 те пази. Будха2 е много опасен!)

52

varg

преди 7 години

До АнонименСпокойно досега има 8 опита да ме убият и все още не са успяли.

51

Анонимен

преди 7 години

Варг, с тази дълга коса внимавай с мирните, че току виж ти скочили като в Германия. То и тук случаи бол, но боковата милиция ги прикрива, а платените журнал я си мълчат, за да им текат сороските грантове.