154

ефект

преди 7 години

Троловете ме настройват още повече срещу герберите.Голям кеф.Понякога влизам просто да загрявам като на тренировка.

153

Анонимен

преди 7 години

Наистина имаше разлика между Върхушката и пролетариата, но тя не беше както е сега. Средната класа беше почти 95% от населението, а това значи, че на никого не му е липсвало почти нищо.Преди 1989 г. в НРБ почивката на всеки български гражданин бе гарантирана от държавата. С карта от предприятието на символична цена, хората пркарваха 14 дневен летен отдих в изградените за тази цел ведомствени почивни станции, санаториуми и други. Правото на почивка се спазваше много строго!

152

А Н Т И

преди 7 години

Като не си на правия път и на турбо да включиш, все тая.

151

Анонимен

преди 7 години

За комунистите Русия винаги е най-важна. Те не се интересуват от странат си или народа си. Важното е да са съветски *** и *** на червени ***.

150

неотдавна казано

преди 7 години

ЗА СТО ГОДИНИ 100 ПРЕВРАТА.И крадците се множат като гъби след дъжд.

149

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си луд или *** за да вярваш на лъжите на ***

148

Анонимен

преди 7 години

Всеки завършил училище- гимназия, СПТУ, техникум или ВУЗ, беше разпределян да работи още преди да е завършил. По време на социализма държавата по закон беше длъжна да намери работа на всеки трудоспособен български гражданин и го правеше, а милицията следеше да няма шляещи се хора по улицата.

147

македон

преди 7 години

в европа са на5та скорост а ние сме на задна скорост щото скоростната ни кутия е съветска

146

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 189Съгласен съм.По манталитет е сестра е на Цецка,но е малко по-грамотна,защото няма пуцаджийска диплома.

145

Анонимен

преди 7 години

Нинова е една селска тъпанарка и кречетало на безсмислици

144

Анонимен

преди 7 години

Социализма ли - падащи панелки, доносничество, диви селяни в гради и още и още. *** изгубена кауза сте червени абдали

143

Стойчо

преди 7 години

Г-жа Нинова иска на задна........скорост.

142

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 173: "Краднелия се държи като разлютена лелка на селския мегдан."Знаете ли напомня ми на партийна, оф или профсъюзна активистка каквито имаше по предприятия, квартали, градско и окръжно ниво по времето на руското робство (соца).Точно такива мазни ще спукат полите, защото обикновено бяха на средна възраст и плещеха най невъобразимо глупости само и само шефа да ги одобри а за целта трябваше да са в унисон с "Рботническо дело".

141

Анонимен

преди 7 години

Лелееее, лелееее крадливите дрогари срещу простите и неграмотни калинки накацали по ластарите на тиквата по добре да емигрирам ако тъпигьозите изберат пак някой от тия.Ами че вие сте причината за ЕС на 2 скорости бе негравотници заради вас изоставаме.

140

Анонимен

преди 7 години

Добре,че спряха в 5 без 5 Закона за концесиите,който герберите се опитаха да пробутат.За управление на държавата трябва да се допускат само млади хора,родени след 1989г,чиито родители нямат нищо общос комунистическата номенклатура.Няма по-гадно от пребоядисани *** и хамелеони.

139

Анонимен

преди 7 години

10 причини защо искам да се върне НРБ;Първо трябва да направим следното уточнение: животът в НРБ беше далеч от този, за който мечтаехме, имаше и хубави и лоши неща, но на фона на днешния, повечето от тях бяха добри.Българското образование беше абсолютно безплатно и достъпно за абсолютно всички.Няма значение дали си от най-забутаното село, от окръжния град или от СофияМедицината в НРБ също беше безплатна и общодостъпна. Един мощен орган съставен от поликлиники, болници, и санаториуми!

138

помнещ

преди 7 години

До Анонимен 167: "Не им се сърдете на глуповатите чичовци...Но нямат идея, колко е яко да си млад сега със всички тези възможности."Не всички чичковци са глупави. Аз съм чичко на 68 години и съм съгласен с вас, особено с последното ви изречение,Не е вярно че всички безрезервно са вярвали " колко са велики и каква икономика са имали". По скоро това бяха изветрелите военни, милиционерите, няколко фанатизирани комунисти, селските бригадири. Другите бяха наясно но не смееха да гъкнат.

137

Анонимен

преди 7 години

178Тея въпроси ги задай към управляващите от 89- 2009 ? Куфарчета, групировки, хотели, банки, офшорки...Това сега е последствие на миналите 20 години, които ти и народа ПРОСПАХТЕ. Сега и Господ да дойде за 5 год няма как да станеш Германия.

136

разбойко

преди 7 години

За Краднелия съм съгласен,но ми е необяснима любовта ти към Буда.Пълно одобрение.Има нещо гнило и мирише на ***.

135

Анонимен

преди 7 години

Единствените идеални параметри са обиколката и теглото на бившия премиер, в рамките на шегата, разбира се. Реално сме с най ниска раждаемост, най висока смъртност, най висока бедност. Та, какво рече за икономическите показатели, г-н Борисов? И нещо по конкретно за дълговете?