53

Анонимен

преди 7 години

И Садам имаше огромна армия но всички знаем какво стана.Турция е колос на глинени крака една седмица и е много и е ***.Но има много по ефикасни мерки от воина.Ердоган е пътник.Всички го чакат да стъпи на криво и да му подложат крак.

52

Анонимен

преди 7 години

Аз предлагам, на всеки турчин който живее в чужбина и особено в Холандия, Ердогсн да раздаде по един сгъваем Боздуган. Влизат във вражеските държави, скриват боздуганите и чакат знак от Ердо. Ердо дава знак и всички едновременно разгъват боздуганите и започват да наказват западните хора които им се присмиват. Ударват, бият и не прощават. И така цяла Европа и половин Америка ще им трепери и ще ги слави. Ехаааа, щем не щем ще им се подчиняваме.

51

до 62

преди 7 години

Само да ти кажа че целия свят ще застане (вече застана) зад тези с лалетата!!!Нека по възрастните се замислят .Преди 20 години какво беше отношението на запада към Турция? Добро !! 10 години по късно отношението към Турция беше относително добро но много европейци почнаха да имат 5 на ум!! Сега какво е отношението? По скоро негативно! Без да съм Баба Ванга или Нострадамус мога да кажа че след 10-15 години Целия запад неистово ще мрази Мюсюлманите до такава степен че да иска да ги унищожи!!!

50

Су 34

преди 7 години

Не се правете ,че разбирате за какво говорите бе .Турката армия може да помете всички държави между нея и Холандия за 1 месец , с------------Като знам как великата турска армия превземаше пет месеца един трихиляден град Ал Баб в Сирия просто смях напушва всички военни по света.За сравнение България 1912 г. взе Одрин за две седмици!

49

9К51

преди 7 години

Тези с лалетата трябва много да внимават ... като войници са гола вода /по време на втората свет. война немците ги смачкват за 4 часа!!?/, трите турски армии може да ги размажат за часове. Да не говорим, че и никой от ЕС-а няма да си мръдне пръста ако турците решат да се поразходят из Европа /от историята знаем, че ги обичат тия работи/ пример- събитията в Кипър .. натовска страна разби друга натовска страна и по медиите имаше само "разтягане на локуми" .. решително осъждаме и т.н.

48

До 56

преди 7 години

Всички помним, как Ердокой ходи да хленчи при дядя Вова, ама извинявайте, ама купувайте ни доматите, моляяя, дайте туристи...ще купуваме газ, ще слушаме, ще ходим без шалвари във ваша чест, моооляяяя !

47

Ангел

преди 7 години

Отмъщавайте .Отмъщавайте .Истината е че целия модерен свят очаква от вас точно това .Все пак трябва да се намери оправдание за унищожаването на 100 милиона вредни за планетата *** същества!!!

46

А Н Т И

преди 7 години

Турската лирадевалвира,ЕрдоГанчо,Турция фалирва.

45

Анонимен

преди 7 години

До ГошоКато им спрем вноса на домати и клякат :) Доказано от джуджето.

44

Ко?...Не!

преди 7 години

Турците са дълбоко комплексиран народ!...ще си отмъстим...смях в залата...в кой век живеете бе, диваци?

43

Анонимен

преди 7 години

Единствената функция на османската империя, а после и на изкуствено създадената Турция, е периодично да дърпа мечката за опашката, и като верен в***сал да охранява проливите в полза на западните велики сили. При така създадения достлук,между Турция и Русия, никой няма да търпи полуграмотния Ердоган, от което, ще го отнесе цял пуйкистан.

42

Гошо

преди 7 години

Не се правете ,че разбирате за какво говорите бе про*стаци.Турката армия може да помете всички държави между нея и Холандия за 1 месец , с изключение на Германия.Основателни са претенциите на Ердоган , холандските дрогирани, обратни политиците да си държат езика зад зъбите .Защото и ние ще пострадаме ,с въшливата ни нищо и никаква армия и 24 часа няма да одържим на турската офанзива!! Трайте и бъдете добри със съседите ,защото с подкрепата на Русия,те са най- силни в Европа!!!!!

41

ПП АТАКЛАРЪ

преди 7 години

Да му мислят швабите. След нас те са с най голямо турско малцинство. Не мога ги мисля.

40

Анонимен

преди 7 години

Герджика да гледа и взима пример от холандците. Какво се смуши и умря от страх, а трябваше този б-оклук Гьокче да бъде изритан отдавна. Професоре, един път удари по масата, покажи че ди мъж. А не да ти трепери гласчето като обясняваш. Турчулята създадоха гаДОСТ, Тиквара нищо не направи защото се разбраха, ще му пристанат ако влезе някой в парламента. Предателството му към България е огромно.

39

Патриот

преди 7 години

Това племе ги има ,милиони са вече в Европа да си ходят в Турция нали държавата им е много развита

38

Анонимен

преди 7 години

"Според финансовия министър на Анкара... действията на местните власти провокират ислямофобия."===А, я чакайте малко! Уж говорим за междудържавни отношения, а изведнъж фокусът се премества към исляма... Как стана така? Вие държава ли сте или халифат?

37

Анонимен

преди 7 години

Нагли, нагли, нагли !!!!! Това е от злоба, че никой вече не ги иска никъде, че никой не им обръща внимание, злоба че Европа има страхотен климат и плодородни земи а те са в пясъците и камъните! Искат да влязат и да черпят от благата наготово с презумцията един ден тези земи да станат техни!Дано ЕС да осъзнае какво се случва и да осъзнае какво ще се случи в бъдеще!

36

ABDAL KADIR DOMUZKI

преди 7 години

DA TI KAZVAT CHE NE TE ISKAT I TI PAK DA VURVISH.

35

ABDAL KADIR DOMUZKI

преди 7 години

NAI POSLE SE USETIHA TIA ZAPADNYATZI.SAMO TAKA,TAIA PAPLACH OT NISHTO NE RAZBIRA

34

ПП АТАКЛАРЪ

преди 7 години

Ако имаше конкурс по грозота плиткоумие и наглост, то турските политици с гарантирано първо място!!!!