65

Анонимен

преди 7 години

Закривай всички природолюбни фондации-четири лапи, копита и рога! Никаква полза от тях. Само лапат милиони, а кучетата се увеличават! Защото ги хващат и пускат отново, без да ги кастрират. Понеже ако няма кучета, няма да има и работа за тях. И един въпрос: Всички искаме като в Европа, но защо там няма кучета по улиците?

64

Селянин

преди 7 години

И ква стана ся работата - имаш куче , имаш проблем ; немаш куче , нема проблем. Некакви изводи да си направиха кучкарите ?

63

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че докато човек не отгледа поне едно куче и то не от най-дребните, в повечето случаи ще го е страх от кучетата и ще приказва и прави простотии в това отношение. Няма как човек без опит да знае как стоят нещата с кучетата, а незнанието води до страх и отрови.

62

Анонимен

преди 7 години

Кучетата в София не са опасни като кучетата на село, но селянина дошъл в София ще го разбере, само ако и той отгледа поне едно куче в София. Дотогава ще вие колко страшни били кучетата и ще бълва простотии.

61

Анонимен

преди 7 години

Прав си 53.Това са *** дошли в града.Манталитет и страх

60

До 60 nkavr...

преди 7 години

Ти явно не си гледал куче, щом пишеш подобни нелепици.

59

Анонимен

преди 7 години

До 58 - Отлично го каза ! Интересно дали " селяните " от Търново , Пловдив и Копривщица така тровят кучета ? Аз не съм чувал за такива случаи.

58

nkavrakov

преди 7 години

Кучетата не се гледат в апартаменти.Кучето е животно за навън в къща,иначее извратено,не може да ходи до тоалетна,не се движи и затлъстява

57

Анонимен

преди 7 години

ДО 53Абсолютно точно!

56

Men

преди 7 години

До АнонименСелският манталитет е най-присъщ на тези, които ти наричаш кореняк-софиянци. Преди 100 години центъра на софия е било едно прашно шопско село, което постепенно се разраства и поглъща околните села. Ceляндурите живеещи там не са били нищо повече от останалите, но пък са били много по-злобни, защото изведнъж стават столичани, обаче интелигенция няма - тя е в Търново, Копривщица, Пловдив, Карлово и тн.

55

отровителите да

преди 7 години

изпитат същата болка и ужас, която изпитват животинките, макар и за един ден - не повече!

54

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Я гледам цели три шебека - Тончо , Дончо и Бонбончо. Досега не са апали никого.

53

Реалист

преди 7 години

За всички "любители" на кучета им препоръчвам за да видят както причиняват на домашния си любимец да опитат 1 седмица да са на неговия график - да ходят по 1 път на денонощие до тоалетна и да са цял ден затворени в апартамент. Така ще имат реална представа каква точно "любов" дават на животинката. И започнете да си чистите след кучетата, че софия е заприличала на гиганска тоалетна.

52

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е в селския манталитет и свързания с него страх от кучетата. Тма, на село, където е бил до вчера, кучетата трябва да пазят и ако не вършат тази работа, селянина ги трепе с лопатата и в същото време го е страх от кучетата на съседите. Е, как този изграждан с хилядолетия селски манталитет ще се промени,като дойдат в София и видят куче? Няма как да стане. Страхът неудържимо завладява вчерашният селянин и те надават вой, колко опасно било кучето и понеже са си страхливи по природа, с отров

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48Тъй като въпросът ти е риторичен, по-вероятно е да получиш няколко отрицания по дефолт. За всеки случай.И можеш да си сигурен, че ще са от хора, никога не присъствали на агонията на отровено или сгазено животно, пък било то и куче.

50

любо

преди 7 години

И от мен заявка. Адреса е в Люлин-3. Само уличните са около 20. Във входа имаме 5-6 лаещи денонощно. За тях давам бонус-премия.

49

Факт

преди 7 години

Има закони и трябва да се спазват. В този случай, МВР трябва да намери престъпниците-отровители и съда да ги осъди според закона. Това е. Всичко останало са призиви за нарушаване на закона.

48

До 46

преди 7 години

Куче се гледа , когато разполагаш с голямо пространство , напр. къща с двор , а не да ревете , че нямало къде да тичат кучетата ви. Откраднахте площи от парковете да ги заграждате , за да тичат там кучетата ви и намалихте по този начин площа на която да играят деца. Наистина сте нагли.

47

Анонимен

преди 7 години

Нападало ме е куче, но не бих тръгнал да го тровя. Не бих се превърнал в убиец на кучета защото някое ме е нападнало.По тази логика има и хора които нападат.Значи ли че трябва да ги нападам и убивам!?

46

шопендар

преди 7 години

ето че няма нужда от референдум.от общината да прочетат внимателно коментарите и ще разберат какво мислят софиянци за проблема с кучетата.ако не го реши общината,ще го решат хората.грехота е при тази мизерия,да се хвърлят народни пари за безполезни твари,а деца да гладуват и да живеят в мизерия.