17

Така е

преди 7 години

До Анонимен 2 Полша винаги е била с топки.Историята го доказва.Те дадоха началото на края на ..... Нали знаеш?

16

До Хенде Хох

преди 7 години

Не виждам какво плюеш по ЕС-то в този случай: в Полша има в момента партия, която е напът да стане управляваща върхушка, и точно тя се заинати, че иска да стане нейната - т.е. да не е пак Туск президент (той е от партията-опозция в момента). 27 гласуват за, само 1 (Полша) против. Дори Унгария и Словакия гласуват за Туск.

15

До 7 Иван

преди 7 години

ЕС ще оцелее и тази година, и следващата, и по-следващата и т.н. Не се съмнявайте, че ще го има. Ако нещата не вървят добре след това, пак ще го има, но важното е кои ще са вътре. При един по-краен сценарий, ще се върне към основателките си и още 5-6, 10 максимум страни.Никоя страна не може да бъде изгонена насила, но виждам, че у нас се правят неистови мъки да се промиват мозъците на хората в тази посока, та не знам, дали няма и да успеем да самоизлезем. Дано не, ама глупостта не ходи по гората

14

Анонимен

преди 7 години

Евреите на Европа!Не ги закриляйте!

13

Анонимен

преди 7 години

"Туск даде да се разбере, че Варшава може да изпадне в международна изолация заради поведението си и цитира любимата си поговорка"Надали Полша ще изпадне в международна изолация заради прищевките на тая банда брюкселски чеки джии. Най-много Туск да изпадне в изолация от Полша.

12

до Циник

преди 7 години

Те не са еВтини,а са еФтини,но все пак си "***",разбираш ги нещата би трябвало по да чуваш петлите.

11

Циник до 10

преди 7 години

Всъщност по популярният превод идва от Schlacht - и трябва да се превежда - битка...сражение...А иначе виж как се пише - "еВтино" на български, че някак си неудобно се получава!

10

до 7 Иван от Карпофф

преди 7 години

Не обиждай шахматистите Иване.Това е серозна игра,не се играе от ефтини алчни и подмолни моше..ници.А,и прочетете какво значи "ш.ля.хта" преди да триете думата.Род значи и идва от немски.

9

Анонимен

преди 7 години

А ЕС ще ги накаже, като изхвърли като мръсни котета! Нещо поляците много взеха да скачат по палмата.

8

Анонимен

преди 7 години

Да,а а! Поляк е диагноза, а не националност.

7

Иван

преди 7 години

Съмнявам се,че ЕС ще оцелее тази година.Еврочиновниците са шахматисти, но на хората им омръзна от двуличието им и ще ги накажат.

6

Анонимен

преди 7 години

Тези ще ги бъде ! Я как се защитават ! Не се кланят като нашите !!!

5

Х Хох

преди 7 години

Бреее..и думата "шля.х.та" ли е забранена!?!

4

Хенде Хох

преди 7 години

Смятам че дори и на най големия еврогеец вече би трябвало да му се,е поизяснило.какво представлява ЕС.Все по гнусно и пошло изглеждат,а онова нещо от Германия предизвиква дълбоко отвращение вече не само с външноста и принадлежноста си към ЩАЗИ.Не харесвам ***,но в случая им казвам Браво,и им завиждам за това което имат смелоста и достойнството да направят!Учете се как се защитават национални интереси му..хльовци.от най бедната страна,и ти Радев имай повече достойнство мижи.турко!

3

Иво

преди 7 години

Празни приказки отново.. Съсипаха цялата идея за ЕС тези бюрократи!

2

Анонимен

преди 7 години

Я, в Полша имало хора с топки !

1

Циник

преди 7 години

Туск..Юнкер...повръща ми се като чета тези имена ...тлъсти пиявици...за тях кризи няма...не трябва да се притесняват как ще нахранят децата си докато са захапали кокъла ( като питбули ) хич не ги интересуват простосмъртните европейци ...или последиците от безобразията, които се творят в Брюксел!Га*дове!