23

Анонимен

преди 7 години

Какво означава разумно ниво на цените? Защо да е ясно, че под разумното ниво на цените има криене на данаци и лошо качество? Разумното ниво на цените може да е разумен картел за нивото на цените и качество.

22

Анонимен

преди 7 години

Ами идват комунисти на власт и се връщат приомите от татово време! А защо не въведат разтрел за финансофи измами с горива - по бързата процедура?

21

Анонимен

преди 7 години

Зареждайте гориво в Гърция нека ударим по джоба тия буклуци.

20

Анонимен

преди 7 години

Само не е ясно как ще разберат кога бензина в резервоара е нелегален? Преди го боядисваха и се откриваше със специални химикали. Но в обезцветяването на бензина, българина може да напише труд, достоен за докторска степен.

19

???

преди 7 години

Тия от асоциацията май са вдишали много бензинови пари. Ще конфискуват кола??? Алооо, как да разбера този бензин с платен акциз ли е? А те как ще го докажат? Държавата да си събира ДДС и акциз, а не да взимат рушвети.

18

Анонимен

преди 7 години

А тия ако нямат касова бележка за дрехите дето носят събличат ги голи вземат им и дрехите и колите и имотите и бензиностанциите, хайде чакаме.

17

Анонимен

преди 7 години

Предполагам, че според автора на скудоумието ще е добре в колата да си носим и една папка със събраните и подредени по азбучен ред за поне пет години назад касови бележки. И да я представяме на контролния орган при проверка и без поискване

16

Анонимен

преди 7 години

Па хуморески в тоя вашия сайт :)))

15

КЗП

преди 7 години

От комисията за защита на потребителите предлагаме реципрочна мярка - бензиностанция предлагаща некачествени горива да бъде запалвана от гражданите или съответните органи

14

Анонимен

преди 7 години

АЙДЕ бе аз ако имам 20 кила нафта останали от време оно отде да им намеря акциз щели да и вземат колата тия рекет ли предлагат мутренските предложения не са ли криминализирани все още къде спи Цацата соени глоби за подобни педложения трябват.

13

разочарован

преди 7 години

Счупиха нагломера тия, баси ***!

12

Анонимен

преди 7 години

Понасят големи загуби и реват по всички медии. Рекламират, за да мълчат медиите. Хранят вестници, телевизии. Големи разходи, а Марешки иде с нормалните цени. Много лошо.

11

Идея

преди 7 години

Носите турски дънки - менте на Гучи: свалят ви ги, надупват ви и ви таковат.Ей, днес бегето, няма ли да напишете кой оправи Бисеров, защо Любо Пъпката открадна 70 милиона от общинска банка, а не го осъдиха и дали Борисов беше кмет тогава, а после мин-председател. Защо не напишете нещо за замените на гори и земи от ДПС и защо на адвокат Беев му запалиха офиса. Менте държава, менте хора, менте медии.

10

смЕх

преди 7 години

Егати наглеца значи ние клиентите трябва винаги да се съобразяваме ,че ако случайно е евтино то значи ,че е нелегално. Нали разните разбирачи ни надуха главите за пазарната икономика и след като предлагат продукта на някаква цена значи е изгодна за търговеца от къде на къде ние трябва да гледаме за нещо си има си едни "компетентни" органи които получават заплати за тази работа.

9

Анонимен

преди 7 години

В такъв случаи да има затвор и за Картел на горивата. Но като гледам те продължават да си държат еднакви цени, а уш бяха открили, че има картел... някой наказан имали?

8

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости! Тази идея е ***..от..ска не работеща и могат да си я на..... Те знаят къде.

7

!

преди 7 години

Явно натискат за по-голям монопол на Нефтохима, като премахнат вноса на горива през митническите складове.

6

Анонимен

преди 7 години

И какво правят всички които зареждат от бензиностанциите на МаГарешки ?

5

Анонимен

преди 7 години

Крадеца вика......дръжте крадеца.....Картелът е ясен и се знае,но сега плюнките са по Мрешки и ...някой вериги....Глупости на търкалета.Да конфискуваме коли....Защо се преследват дилърите на дрога а не наркоманите.Прецечи незаконната търговия,като няма кой да предлага няма и кой да купува...Мизерници,окрадоха хубавата страна....

4

Анонимен

преди 7 години

Ха а как ще стане това я ми обеснете ко примерно са забравили да ти дадат бележка бензина нелегален лие