164

Rado

преди 7 години

Ще дадем същите права на българите в Турция , каквито тя дава на кюрдите! И те са малцинство

163

бай Спиро

преди 7 години

Сега е момента България да постави остро въпроса за сериозни финансови компенсации за 500 геноцид + реално изплащане на заграбените имоти на българи, както пред Турция, така и пред международната общност !

162

Кьорсуфра

преди 7 години

За Турците тия не са спрели да се месят в БГ работи.Аз съм за закриване на всички секций зад граница

161

Анонимен

преди 7 години

а как гласуват турските граждани по секции за гръцките избори - с леща, или там са на кило маслини

160

до 210

преди 7 години

Благодари на българите за търпението, защото само заради него Възродителния процес беше в един епизод,а не цял сезон бъдете благодарни,че сме добри с вас

159

Анонимен

преди 7 години

Дами и господа, твърдящи, че етносът ви е турски ( спорно ), радвайте се на правата и свободите, които ви осигурява република България, ако ли не, спомнете си, че тук сте просто на гости, и виннаги можете да се приберете при,,султан" Ердоган, във,,велика" Турция !

158

Анонимен

преди 7 години

Българите си нямаме и представа какъв късмет сме извадили с това, че българските турци са едни от най-търпеливите и работливи хора в региона. Всичките тези издевателства върху тях не биха били търпяни например от босненци или косовари.Благодаря ви мои съотечественици за търпението. Популистката вълна ще отмине и пак ще живеем мирно и в разбирателство както сме го правили през вековете.

157

До БАШИБОЗУК

преди 7 години

ела да го направиш турскочакаме те :))))))

156

да

преди 7 години

пази боже сляпо да прогледнеБългария направи от изселниците хора, научи ги да четат и пишат и като отидоха в Турция станаха големите врагове на Българияхрани куче да те лае...турчин и благодарност - от умрял писмо

155

БАШИБОЗУК

преди 7 години

България пак ще е Турско

154

Анонимен

преди 7 години

В***рв***рска Турция, ще учи европейски държави на демокрация, айде у лЕво !...България е европейска държава ли....Хахаха...Спечели си златния скункс съвсем заслужено.

153

Годзилчо

преди 7 години

До Анонимен А някой там са родени и не знаят нито една дума но решават съдбата на нашите деца !

152

Българин

преди 7 години

Във Фейсбук Турското знаме събира по 10-милиона харесвания за ден. А нешето знаме не може да събере и 1000. То пък ние няма и как да ги съберем 10-милиона, като сме останали около 3,5-4 милиона чисти Българи. Ей ще ни завземат тези БАШИБОЗУЦИ, те вече веднъж са го направили, трябва да внимаваме.

151

Анонимен

преди 7 години

, всички фирми да са турски и да се чудиш къде да бачкаш, да се държат в собствената ти страна с теб все едно си на гости.Ела, заповядай, момче, с хляб и сол те чакаме.......Радвам се, че си разбрала и почувствала как се чувстват турците в останалата част на също тяхната собствена държава.

150

Годзилчо

преди 7 години

най-идеалните условия за всички български граждани", живеещи в Турция...Ние, гражданите на Република Турция, трябва да осигурим излизането на коалицията ДОСТ на предни позиции в изборите в името на по-доброто бъдеще на сънародниците в България......Объркана работа като самите мангаля,хем български хем турски!

149

Анонимен

преди 7 години

Ако някой е в състояние да обедини българите, то това е начинът! Колкото повече местанчовци, ердоганчовци и подобни се изживяват като ментор на народа, та дори и на мин.председателя, толкова повече ценим историята и страната си! Благодарим!

148

Анонимен

преди 7 години

В***рв***рска Турция, ще учи европейски държави на демокрация, айде у лЕво !

147

Анонимен

преди 7 години

"Вие сами се пъхате под светлината та да ви видим, че ви има на света. Никой не се интересува от вас. Не ви ли стана вече ясно? "ПО СКОРО ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ...ВИДЯЛИ НОВИНАТА КАК НА ЕДНА БЪЛГАРКА В АНГЛИЯ СА И СПРЯЛИ ЛЕЧЕНИЕТО..."НЕ Е ВАЖНО ДА ТЕ ОБИЧАТ, ВАЖНО Е ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ТЕБ" (турска народна поговорка) БЪЛГАРИТЕ ЗАЩО ГИ НЯМАШЕ В ВОЕННАТА СРЕЩА В АНТАЛИЯ.:-) ОТ мен толкова чао ви :-):-):-) сипете си по една домашна...

146

Анонимен

преди 7 години

Добър ден ве амчъкистанци!!!

145

Анонимен

преди 7 години

До кога, ще даваме двойно гражданство на хора, които знаят средно по 40 думи на български, за които,,анаватан"(родината-майка) е Турция, които не внасят един лев в държавния бюджет, дори напротив, само го източват, които лягат и стават с идеята, че един ден България, ще е част от Турция, с две думи,,пета колона", хора врагове на България !