21

ЕДИНСТВЕНО БЕДНОСТТА

преди 7 години

ни спасява от наплива на пакистанци и те бързат да напуснат транзит. Ама това кара и българите да бягат. Ако това е гениалната политика на СДС,ГЕРБ,БСП, за другите даже не споменавам...Май няма много хаир да видим в този ЕС. За 10 години ако теглим чертата май повече сме загубили - пряко и пропуснати ползи

20

безпомощнен детектор

преди 7 години

Всички пари от трафикантите отиват за БСП ! Също и всички ало измамници се отчитат на БСП! Дори детекторът на лъжата е безпомощен и излъган от най-голямата лъжкиня другарката г-жа Лъжа!

19

Анонимен

преди 7 години

не на арабелите да си ходат у дома

18

А Н Т И

преди 7 години

Юдейските Свободни фамилии получиха България след соца.Сега свободно ще заменят населението с правилни елементи.При ТСВ масоните пак свободно ще играят със всички враждуващи,само и само да имат печалба.

17

НАРОДЪТ СУВЕРЕН

преди 7 години

е господар на страната и собственик на водите, земята, подземните богатства. По КОНСТИТУЦИЯ. Ама когато те набутат в НАТО без РЕФЕРЕНДУМ, или ЕС добро или лошо - пак така. А като ти изнасят ЗЛАТОТО срещу 2% комисионна такса. Почваш да си задавш въпроси. ИЛИ нарушават конституцията и ни правят на балъми и ограбват, ИЛИ ние сме глупци, че не сме им строшили крадливите ръце

16

Анонимен

преди 7 години

tozi zakon miza kato na noviat moskvich turete perata da napravi zakona za bejanzite kakva kal sa zionistite kato soros i vodachite mu niama da uspeete da dounishojite evropeizite she badite detronirani ikonomiceski finansovo zionistceta-komunisti -fashisti niama znacenie tova sa vashi proizvedenia

15

Анонимен

преди 7 години

Постановление 208 на кабинета Борисов трябва да бъде отменено! След като вчера ЕС реши, че всяка държава може да отказва убежище по собствена преценка, няма никакви пречки да да не даваме статут на никой. Не ни трябват, ние със собствените си аборигени не можем да се оправим, та и вносни ли!

14

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

Аре стига глупости !Първо мигрантите не припират да минават през наша територия, щото ги джобят.Второ никой от тях не иска да остава в *** ни.Трето т.н. възпиращо съоражение струващо милиони /ограда/ е тенеке като капачки за буркани, не може да спре никой.Всичко е за отклоняване на общественото внимание от основния проблем на българите - политическата мафия.

13

Анонимен

преди 7 години

Президентът обеща в предизборните дебати да отмени Наредба 208.Да вземе пример от Тръмп : обещание - изпълнение

12

Анонимен

преди 7 години

До ОКУПИРАНА СТРАНАОкупиран ти е руската чотурка

11

Чл.280

преди 7 години

ПРЕЗИДЕНТУ НАЛИ ОБЕЩА ДА ПРЕМАХНЕ ЧЛ.280??????

10

ПНХ

преди 7 години

"Кабинетът търси възможности за по-категорично отстояване на националния интерес и гарантиране на сигурността на страната"***.Или е категорично или не е.Никой политик,имам предвид НИКОЙ няма морално-волеви качества да бъде държавник.Защото по Конституция народът е суверен.(Даа,знам,че на практика не е,само теоретизирам).Ако има истински закон за референдумите и бъде питан суверенът иска ли бежанци или не...НИКОЙ политик не смее да мисли в тази посока.Защото са *** и си го знаят.

9

ОКУПИРАНА СТРАНА

преди 7 години

като БЪЛГАРИЯ не може сама да си избира правилата

8

Защо

преди 7 години

Защо нито една политическа партия не издигна в платформата си "референдум, на който народа на България да реши дали България да става люлка на ислямизация, посредством приемане на "бежанци"? Защо?

7

B.BORI$OV

преди 7 години

Аз баш Гербер съм, обичамбежанците да приемаме,сладко да ви лъжа всички,първа раДОСТ е за мене.

6

сега

преди 7 години

Унгарските правила са нашите,всички други са анти народни....

5

Анонимен

преди 7 години

Каквито и промени да настъпят в престъпното постановление 208, докато не видим нулева бройка на "бежанците", с оглед международната обстановка и в унисон с местните убеждения и разбирания, не бива да отстъпваме нито крачка назад! Тези хора нямат място тук, освен ако не пристигнат през КПП-тата с документи и изобщо, както е редно да се постъпва, ако един човек иска да се придвижи от точка до точка. И още един път - в този момент никой, влязъл в България по какъвто и да било начин, не е бежанец!

4

Анонимен

преди 7 години

Искаме правила като в Унгария!

3

ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ

преди 7 години

на трафикантите остават за ГЕРБ. Затова няма ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ, каквата и безсмислица анонимна да е това. Има ХОРА, ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ и ЖЕНИ, които сме избрали да ни защитават, а не да си пълнят джобовете

2

Додо

преди 7 години

Каква "интеграция"? Това е имплантиране на ислям! Сатанинска политика, за унищожаване на Европа и България, уви успешна!