131

Как да й повярвам?

преди 7 години

Да кажем, че е държала крем в ръцете си и е вдигнала телефона, за да говори, излязла е навън, говорила е все по някое време е затворила телефона. Е как пък няма да се усети тогава, че държи крем в ръката си и не го е платила? Каквито и обяснения да дава сега, работата е ясна - не е върнала крема, и сигурно се е надявала да й се размине, както би станало тук. Отврат!

130

Snorky

преди 7 години

Интересното при всички джебчийки, че винаги погрешка у тях се намират чужди преднети, но никога не плащат погрешка нещо без да са го придобили...

129

възхитителното Ленче

преди 7 години

нема нищо лошо Еленка да е била, да е и да си остане комунизка. куму низки кому високи са рафтовете с крем за лице, лакти, напукани пети, двата изходящи и единия входящ портал. неврвам Елена да е крала защото е крадла която обича да гепи, после да подмени размера, теглото и плънката и да кае: мчии са че да ви подкарам за каде съдо у Хага; след което да обвини дртата си тжко болна майка в случайни обаждания

128

разпис на тел разгов

преди 7 години

Съ убачи, некой аджеба дал се сети да навести дртата Поптошевска и дал я поразпита куье копче цука кът сака да са обажда у Варшава, дути-фрии-шопа га Елена гребе мас с мириз на гребири (да бе гербери-ама рима да има)и нема ли некои от телифонската централа да извади разпис на тел разговори по време от Елена към света и от дртата Поптошевица към омазаната Еленка

127

тя

преди 7 години

Знаеме те госпожо , цял живот беше по "върховете"

126

тя

преди 7 години

Така е , в България няма крадци , има само беден народ!

125

Баба Венче

преди 7 години

Я да оставите жената!Всички крадат наедро - тя нищичко не е направила!

124

Не е виновна Госпожа

преди 7 години

Абе не е виновна Госпожата-Тя е представител на БСП то, а тази партия знае само едно да краде и да лъже.Сега след като е крала и я олепиха, почва да замазва.Другаря Радев, да пусне във фейсбук едно обяснение, че не е хубаво така да се набеждават другарките.

123

Радост вкъщи

преди 7 години

Толкова й се разминават глупостите на другарката Елена! Първо беше, че просто по невнимание излязла извън магазина с крема, след което платила глоба и се извинила. После се оказа съвсем друго. Кремът пътувал до България и ако не я бяха хванали, може би пък щеше да го върне доброволно, а?! Гласувайте за Партията на крадливото Ленче!

122

Чърчил

преди 7 години

Има ли някой който да повярва на тая скочибра, че е взела крема без да иска...

121

Продавачка

преди 7 години

Случвало ли й се да си забрави портмонето в някой безмитен магазин или все е вземала погрешка по нещо?

120

Анонимен

преди 7 години

Един дипломат не бива да допуска подобни гафове,още повече,че на Поптодорова не са и за първи път.Разсияност,неволна грешка,бързала...това са качества,които са недопустими за един посланик,политик,дори преводач.Какво би станало,ако пропусне,от разсеяност важна информация,можла би да предизвика международен скандал.Сега ни сервира само срама за България.

119

Клептоман

преди 7 години

Значи - усъвършенствувах се!Като си бера нещо- казвам, че съм се разсеял и така (сръчно) съм направил каквото трябва;После казвам, че е за дедо (или за баба);И накрая заплашвам, че ще съдя всеки, който ми пречи да обичам дедо и баба!Те т'фа е да ставаш по-умен, като се учиш от другите!

118

Психолог

преди 7 години

Изключително глупаво обяснение, придружено със заплаха/за съдебна разправа/, което е продиктувано от отчаяние. В магазин, когато ти звънне телефона трябва да си освободиш ръката за да поемеш разговора. До щанда обикновено оставяш разглежданата стока на място и си търсиш телефона и го активираш. В момента на звънене телефона не ти е в ръка, не виждаш дали ти звъни болната майка и т.н. Глупаво та свръх глупаво обяснение!

117

Кшиштов великополски

преди 7 години

Дженкуе пани, но ние вече казахме истината, и тя е само една.

116

Анонимен

преди 7 години

Щяла като се върне да разкаже всичко,а и да завежда дела ,някакви.Нали 3 дни беше в България,защо не ни каза истината,ами излезе с някава лъжлива версия на случилото се.

115

Дедо ти

преди 7 години

Тя е "взела" стоката за 90-годишната си майка.За комшиите взела ли е нещо?Питам само де...

114

Анонимен

преди 7 години

А тя що не се е обадила ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ИМ КАЖЕ, ЧЕ ЩЕ ИМ ВЪРНЕ СТОКАТА НА ВРЪЩАНЕ? Или по невнимание не е видяла, че я е свила?

113

Ангел

преди 7 години

Държавата трябва да осъди действията на Елена Крема .Защо мълчи още?Достатъчно станахме за смях!!!

112

баба Ленъ

преди 7 години

Я ,за 30 годин,колко съм си натоварилъ коруцата,па тиъ гламавите за едно кремче ,вревъ дигът.