60

Анонимен

преди 7 години

Клептомания!? А нимфоманията и промискуитета къде ги оставихте?

59

Анонимен

преди 7 години

Ne e sramno ako e kleptomanka,no s takova zabolqvane ne moje da bude diplomat. Vijdate v kakuv skandal ni zaburka!

58

Анонимен

преди 7 години

Като преминали сериозните боеве, опълченци и руснаци си спретнали състезания кой е по изкусен крадец - българския опълченец, бивш хайдутин, или руския мужик войник.Познайте кой победил или знаете. Ами руснакът откраднал някаква стока от хана, а нашият откачил и отнесъл фенера пред кръчмата посред нощ и никой не забелязал, че е тъмно.

57

Ммм

преди 7 години

Не стана ясно ползван ли е крема? Ако да,си е чиста кражба, ако не може и да е случайно

56

До ИЛИЯНА

преди 7 години

Пише се "сделки", а не "зделки". Когато поучаваш е желателно поне да си грамотен.

55

Анонимен

преди 7 години

Юхуууууу, е*ах този крем за 800 лв при това без ДДС.Иначе не е лошо да се знае, че нашите политици са по-големи *** и от нашите ***.

54

Анонимен

преди 7 години

Считах я за класа щом САЩ токова дълго я приемаха да ни е посланик там, но миналата година в една телевизия прекали с атлантизма и натовщината. Тогава заподзрях, че се е продала на дяволите. Сега съмненията ми се оправдаха.

53

Анонимен

преди 7 години

Ха! Кой каза, че граждани на ЕС не подлежат на граничен контрол? Подлежат и още как! Виж, ако бе някоя талибанка, никой нямаше да я търси!

52

Анонимен

преди 7 години

Ужасно срамна история! Петни се името на България паради тия крадливи комунисти! А искаме Шенген и да ни признаят, че сме европейци, ама как да стане това, като не само българските сиганьори крадат, просят, проституират като отидат на запад и са ни създали имидж на ***, а сега след тоя случай на дипломат да краде хептем ще ни намразят!

51

ИЛИЯНА

преди 7 години

Срамувам се да чета коментарите на едни и същи злобари и недорасли в интелектуално отношение "българчета".Но на тази институция"днес новини" точно това се нрави.Казанът в пъкъла не е един и същ за всички.Пред другите казани има дявол пазач, който натиска на долу провинилите се, но в нашия казан няма.Ние сами извършваме това деяние, на преки извършители вместо дявола.ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!!!.Добре се справят платените телевизии..Но ще дойде и тяхното време.Да не говорим за зделките сключени за реклами

50

Анонимен

преди 7 години

Паси, Калфин, още дузина "видни" политици, цялото външно министерство, цялата медийна машина я защитаваха потъпквайки авторитета на България и забравяйки на кого служат! Сега да излязат да се извинят, поне 5-6 оставки да се подадат и дипломатическия паспорт на психично болната жена да се отнеме!

49

Анонимен

преди 7 години

Еврейката винаги си знае сметката! Ще плати глоба за 1000 лева, а ще спечели 100 пъти повече за рекламата на вълшебния крем. Жените пощуряха по ,,Орхидея империал''. Какъв ще да е този крем, щом виден платежоспособен дипломат е готов да стане за резил, само и само да го има....!!!!

48

и аз

преди 7 години

След месец-два ще поотупа перушината и пак ще започне да ни дава акъл......

47

Анонимен

преди 7 години

И кой разпространи новината за Крадла Наша? Риа Новости, след това 80 руски медии и тогава пристигна и при нас.Дългата ръка на Кремал напоследък е навсякъде! Дори подмени наградата за филмите.

46

Анонимен

преди 7 години

Сега всеки ден при добро поведение ще ИЗЛИЗА на каре в някой полски кауш

45

Анонимен

преди 7 години

И къде са му на Жан Виденов милиардите? В панелката в Пловдив, в която живее? Или е много хитър и се мишкосва 20 години, ще живее като стане на 80?Ей, много гл'упави сънародници имам, Боже!

44

Тато из Правец

преди 7 години

Това е най-голямата кражба на Прехода-не приватизацията,не фалита на банките , а кражбата на Тодорова !!! Народен съд и в Белене...

43

дедо Ташунко

преди 7 години

Излагацията е голяма. Мисля, че поляците ще й наложат сериозно наказание и дър.та.та крад.ла няма да й се размине само с 1000 лв наказание. Във всеки случай, изключително неприятна история, Ленчето е вече труп в морално отношение.

42

КОЧА

преди 7 години

Ако не е ром ще е евреин,сега стана ли ви ясно кой и защо е измислил антисемитизмът .Цялото шаломско царство в БГ се втурна да защитава издънилата се еврейка

41

аз

преди 7 години

Абе търсела е за *** подаръче, кво се впечатлявате?! Ся кака ви ***, като спечели изборите и я направи външен министър, ще казват на международни срещи Влиза България, всички да си пазят вещите. Сервитьорите стриктно да следят за сребърната посуда