189

Анонимен

преди 7 години

Този беше казал за себе си, че е ***. Ако е така къде е тръгнал?

188

избирател

преди 7 години

този не престава да говори глупости и да използва думи, на които не знае значението. пак лъже, че се е справил с мигрантите, като истинската причина,е че мигрантите не искат българиял

187

Анонимен

преди 7 години

Турски сериали, тв планета, Бойко Борисов, Булг***ристан.Българи, хайде да се хванем малко в ръце и да си върнем България !

186

Анонимен

преди 7 години

Този из.род засели хиляди имигранти в България а все още има слепи хорица които му се връзват,жалко.43171

185

ПАЛЯК

преди 7 години

Този *** беше на власт 8 години през които съсипа малкото което беше останало, замрази заплатите за цели 4 години а цените скочиха 5-6 пъти през този период и не накрая раздели народа както никой друг...доживотен затвор ще му е най леката присъда!!!

184

Анонимен

преди 7 години

Бацката отнесе плувката, потъва. Напъва се гОркия, вади комунистически скелети от гардероба, плаши и заплашва, че ако не е той и умирГаме. Това показва, че Баце изобщо няма и идея как живеем, колко е трудно с назначената от него корумпирана администрация. А краденето от държавните поръчки си е част от "градивната" му политика, която надгражда неговите сметки и тези на Цецо Цървула.Ех, Баце, Баце, кой ти вярва вече на старческите приказки, опитахме от жилото и от меда ти. Пътуваш Баце, довиждане!

183

Анонимен

преди 7 години

До Го4е Не бе брат, срамуват се, че са там.

182

Го4е

преди 7 години

Гледам снимката и не мога да му се нарадвам. Само не ми е ясно защо хората от средата на залата са с толкова преекспониран образ. Дали не са се оплезили?

181

даркнес

преди 7 години

Забелязах че където има нещо свързано с Бойко бая нещо се пише и думи не се щадях. Явно народа ни е доста чувствителен на тема Бойко Борисов и неговата бандитска партия.Хубаво е това недоволство да се излива по улиците срещу управляващите ни за всяка глупост която направят.Улицата му е майката.Тук всеки всичко може да напише,но онези не четат какво се пише по техен адрес.Гърците са много добър пример за демокрация лошото че не сме като тях.Ние все още сме изгубени в превода.

180

ББ

преди 7 години

"Българите много се замогнаха,я колко коли са тръгнали към Гърция".***!Българите,постоянно живеещи в Гърция са над 200 000.Като прибавим и тези в Испания,Германия,Франция,Англия,Америка и др.стават около 2 милиона,все "замогнали" се наши сънародници,благодарение на твоята политика и на политиката на други като тебе.Затова недей да скверниш мъката на разделените семейства,избрали мигрантския живот за да оцелеят.

179

Само питам

преди 7 години

Заради един приятел.КАТО ТОЛКОВА СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е 1000 ЛЕВА, ТО ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА 500 ЛЕВА:ДАЛИ В ОБОЗРИМОТО БЪДЕЩЕ КАТО ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ ИМАТ 0,5 КОЕФИЦИЕНТ???

178

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

До Анонимен.ами дръжте се за ес и леля меркел всичко ще върви по този път при соца нямаше свободно слово имаше настояще и бъдище да бяхме в клетка затворена клетката беше златна а сега внуците ми растат безтда ме видят едните в москва вторите са в мюнхен а другите са в бордо кажете ми какъв е този живот.без да си видя децата си и внуците си .а тук на сайте ми се хвалят кои какъв е всички тези тиквеници са продажни предатели на народа си

177

Анонимен

преди 7 години

Питам се и отговор не искам, т.н. Герберуги не се ли срамуват от мъдрите словоизлияния на Падишаха, от аналитичните сравнения с миналото и настоящето, от приказките на 1001 нощ как добруваме, добруваме та чак сме ударили в земята Гърци, румънци и дори немци. Горкичкият, нали е бил млад член на БКП, кара си по старому. За да си напълниш хладилника, отваряш интернет, пускаш една негова реч и хладилника пълен, сметката в банката също. И живота хубав та чак то догарча от "хубавините" с които ни дари

176

Анонимен

преди 7 години

Пътник си.Свиквай.

175

Партиен член

преди 7 години

Щото при теб няма синове и дъщери на политбюро.Хванете с *** за ръце и хващайте гората и двамата.

174

Анонимен

преди 7 години

Снимката добре показва как от тиква е заприличал на пъпеш. Колко му се е изпипонила кухата кратуна. Той си е *** от където и да го погледнеш. Интересно, вярва ли си?

173

nkavrakov

преди 7 години

Бъдещето на България е в ръцете на хората.Всички политици и депутати с много малко изключения са за затвора.Бойко Борисов,Корнелия Нинова,Ахмед Доган,Делян Пеевски,Меглена Кунева,Иван Костов,Волен Сидеров и всички от прехода трябва да платят сметката.Време е вместо да отидат пред урните на изборите ,хората да окупират парламента и всички да си получат заслуженото.Пътя на България трябва да мине през една малка или голяма революция на ценностите.Видя се че друг път няма.

172

Анонимен

преди 7 години

Хората не знаят вече кое зло да избератзатова направиха изборите задължителни

171

ако...се дръпвам

преди 7 години

Ми ти си много дръпнат да ти кажа!

170

Анонимен

преди 7 години

Видяхме ги последните години.Сега да сменим плочата.Нали е демокрация.Защо толкова нерви, напъване и крясъци от ГЕРБ.Ако сте били толкова добри то хората ще ви оценят.Ама това вашето е наглост-заплахи, апокалипсис, едва ли не ще ни биете ако не сме с вас.Ами вън ***, и за вас трябва да отворят отново Ловеч.