32

****

преди 7 години

Тука си драскате свободни съчинения без никакъв смисъл.Молете се да не се разболявате,вие или ваш близък,тогава и д...*** ще давате,но сега плюете,молете се това наистина да е така,и написаното да е вярно.

31

Анонимен

преди 7 години

Да, новото лекарство се нарича Боярищник и руските люди редовно го поглъщат, много често с фатален край. Помните ли Иркутск където 100 човека починнаха от това лекарство за няколко дни ?!Явно лекарството на руснаците не работи...То нищо руско не работи.

30

Рак се лекува с паст

преди 7 години

29

Анонимен

преди 7 години

Сигурен съм, че както винаги пак водка ще се получи.

28

Анонимен

преди 7 години

На руснаците не може да се вярва, те постоянно лъжат. Пиянници.

27

Анонимен

преди 7 години

Поредната руска лъжа.Те една кола не могат да сделат, а се правят на лекари ...Народа им измира от пиене на лосион и антифриз, да поработят върху това!

26

Сбе

преди 7 години

Не разбрахте ли, че РАК не е болест? Попитайте някой професор в медицинския университет, защо НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА РАК!

25

Анонимен

преди 7 години

Тате ще ми купи колело.....ама друг път.

24

Анонимен

преди 7 години

Революционно! Учени ПАК откриха лекарство против рак."

23

Анонимен

преди 7 години

Има ли са предвид нова Водка.

22

ГАДОРЯН

преди 7 години

Вчера го четох това в руски сайт. Ми а да видим. Малко съм скептичен честно да ви кажа. Освен това раковите клетки са като бактериите, мутират и стават все по устойчиви към медикаментите.

21

Анонимен

преди 7 години

Предполагам учените са от Магаданския институт

20

Анонимен

преди 7 години

"Лекарствата на Жабилов са за СПИН, но и ЗА РАК!Сега един *** въпрос: защо го няма в световните медии този доктор, на който да кажат: Ето го човека открил лекарството за СПИН: Българинът доктор Жабилов?"Чакай да позная; вероятно защото си измислям, или по-скоро защото е факт. Ще ти подскажа, второто е.

19

Анонимен

преди 7 години

"Бай Тошо лично на доктор Жабилов прави лаборатория за 3 милиона! за жалост пада строя и доктора умира, а синът му обещавс да се бори за това откритие на баща си да бъде патентовано. И досега нищо вече 20 години."По-точно разполагаше с 2 милиона лева по онова време, крайно щедро като за соца, но явно още тогава е напипал нещо. И между другото през 2009-та лекарството на Жабилов получава първият в света патент за лек срещу СПИН. Излекувало е 31 от 44 пациента в София.

18

Flex

преди 7 години

27, всичко е фантастично, докато не бъде направено :) Телепортация и в момента има, но единствения начин, който са измислили е тотално неприложим за нещо с масата на човек. Ако анихилират едни 100 кила ще има локално слънце :) Та поне там за момента е на кота 0. Генетиката обаче е много, много обещаваща и също толкова много трябва да се внимава с нея. Прочети за CRISPR примерно, от тая страна очаквам истинските лечения на болестите и то скоро, не от начина в статията.

17

Анонимен

преди 7 години

"Българин създаде двигател с вътрешно горене...с ВОДА!Този човек изчезна безследно. На такива хора не се правят оферти- директно ги затриват!"Чувал ли си за лекарството разработено от българският доктор Жабилов лекуващо рак и СПИН? Започнал е още по соц време в разградския фармацевтичен завод. Ако си чувал, значи повече няма да чуеш за него. За последно чух преди близо 20 години, че е дало положителен резултат срещу СПИН и няколко вида рак. След това нищо.

16

Flex

преди 7 години

Реално от рак ни оттърват 2 неща:1. Спиране на скъсяване на веригите при делене, което ни прави частично безсмъртни (ще разкара рак при остаряване)2. Спиране на делението при повредена клетка - това го има в природата и поне според това, което четох - имат идея как да вкарат технологията при човек (това ще премахне ракови клетки от облъчване)Ние постоянно генерираме "ракови" клетки, повечето са калпави и просто измират, други са толкова различни, че иммунната ги убива

15

Анонимен

преди 7 години

"Браво! Тя , Русия прати човек на Луната, станции на Марс, направи свястна кола.. Може и да е открила такова лекарство. Ама...надали..."Преди време излъчиха интервю с американски представител по повод полетът на Гагарин. Пред журналиста той сподели, че тогава са се чудили как нация, която не произвежда хладилници може да изстреля човек в космоса. Ами може, стига да си го постави за цел!

14

Flex

преди 7 години

За продължителност на живот и радиация може да се говори само ако един и същи организъм е поставен в различни условия. Примерно японците живеят по-дълго, може да се каже, защото са били облъчени, но всъщност причината да е климат, консумирана храна, начин на живот, късметлийска мутация на вида преди милион години и маса неща. Гледах глупаво изследване - ядящи черен хайвер живеят повече. Никой не се замисля, че това всъщност са по-богатите хора, които живеят и се хранят по-здравословно общо взето

13

Коко

преди 7 години

Дано е така...