33

Анонимен

преди 7 години

Заради пропуска с Крим краварите явно се нуждаят от Бондстийл-2, та и оттам ръмжането на албанските пинчери. Колкото и да "форкат", албанците ако прочетат историята, или просто си припомнят последните 20-30 години, е ясно как завършват начинанията в стил "прецакай всички съседи". За справка - Сърбия.

32

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха, злобен смях откъм България. Нали ние ви бяхме най-страшните врагове? Нали "бугарашките татари" бяха най-страшната заплаха?

31

асц

преди 7 години

Така се случва, след като "македонците" се правеха на какви ли не маймуни само и само да не си признаят, че са БЪЛГАРИ! Вместо да се обединят с България и народа към който принадлежат генетически, исторически, лингвистично.....те предпочетоха да се правят на по-католици от папата! Хак ви е сега "македонски" ***-от утре ще сте албанци и премиер ще ви е Еди Рама, Хачим Тачи ще ви "тачи" , а мюезин ще ви пее три пъти на ден!Миленко-поругал бълг.паметник ще е пръв албанец вече :)

30

ИВО ИНДЖЕВ

преди 7 години

ВСИЧКИ СЛАВЯНСКИ ЕЗИЦИ СА ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ..НИЕ СМЕ ПЪРВИТЕ СЛАВЯНИ !..ТАКА ЧЕ ДА ---И РУСКИЯ ЕЗИК Е ПРОИЗЛЯЗАЛ ОТ БЪЛГАРСКИЯ.

29

бмп

преди 7 години

до HELLAS ARMED FORCES Хайде хайде,да си чувал нещо за прословутата отбранителна гръцка линия Метаксас?Знаеш ли какво направиха нашите войници със страхливите гърци?Не искам да навлизам в интимни подробности за да не провокирам ниските инстинкти!Било си е м.анафска среща!

28

Анонимен

преди 7 години

И като му издадат сив паспорт - какво? Все тая.

27

Анонимен

преди 7 години

Това за Естония са глупости, кой ще ти учи архаичен език,който се говори само от 800000 души? Младите руснаци говорят английски и заминават за Европа, а Естония има вече тежък демографски проблем като нас. Затова пискат, че Путин може и тях да такова като Крим.

26

Анонимен

преди 7 години

Ако македонците искат да имат държава ,предлагам да вземат пример от Естония.В Естония 25% от населението е рускоезично.В Македония 25% от населението е албанскоезично.В Естония въведоха вече закон: Всеки който иска да има естонско гражданство но е роден по времето на СССР да положи изпит по естонски език. Ако не успее -издават му сив паспорт,на негражданин.Така да направят и в Македония - всеки живял по времето на Югославия да полага изпит по македонски език.А същото да важи и за България!

25

човек

преди 7 години

май трябва да я приключим тази албания. от десетилетия само проблеми правят.

24

Анонимен

преди 7 години

както и да се гърчат македонците няма да им се размине.

23

Жоре Трабанто

преди 7 години

Само промити мозъци може да сънуват "да си вземем Макарония".....там 80% от населението са тип Миленко Неделковски. Мерси много, но и без това си имаме премного идЕоти вече. Нека се оправят както знаят, ние работа покрай Вардарот нямаме. Заради тях сме загубили много по-ценни територии в миналото, стотици хиляди животи са били погубени, а държавата на два пъти е била почти унищожена.

22

Българина

преди 7 години

Севрюкова го е казала че нас и македония съдбата ни очакват още проблеми. По добре да няма нито македония нито албанци, нас ни устройва

21

Опа

преди 7 години

До HELLAS ARMED FORCESА тия са известни само с бягства :)

20

Хахахах

преди 7 години

До Един българин (18)Новите естонски руснаци - *** глупостта! Къде е признат "македонски" език? А ти кой си че да "признаваш" език? Айде у лево титовец!

19

Тато из Правец

преди 7 години

Държава,която за знаме има плажна кърпа,няма бъдеще !!! Да идват при Майка България !

18

Анонимен

преди 7 години

"Без албанците няма Македония!"А? Ко речи? Що да няма? Ако вкупом всички халбанци се върнат в халбания, македония пак ще си я има. То си е географска област.

17

Анонимен

преди 7 години

До Един българин 4, то и ние трябва да вземем пример, да не забравяме че и ордите в турция могат да гласуват

16

Анонимен

преди 7 години

Така е, докато мъдрите наследници на Александър Македонски и Адам се наумуват, държавотоворното малцинство се налудува и стана мнозинство. Докато бяха заети да ни плюят с упование, яйчицето вече им дойде на ......зот на братлетата не-българи, а не-знам-си-какви.

15

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

ГЪРЦИЯ ЩЕ СИ ВЗЕМЕМ ТОВА КОЕТО Е НАШЕ -- МОНАСТИРИ, ПЕРИСТЕРИ (ПЕЛИСТЕР НА СКЛАВЯНОС) И ДОЛИНАТА ПЕЛАГОНИЯ .А ОЖЕ И ДО СКОПИЕ (ГРЪЦКА ДУМА) И ДО КУМАНОВО ДА ИДЕМЕ.ТАМ ЩЕЕ ГРАНИЦАТА СЪС АЛВАНИЯ И СЕРВИЯ.АЛБАНИЯ И ЕЛЛАДА ЩЕ СИ ПОДЕЛИМ СКОПЯНО-ФИРОМИЯ.КОЙТО Е ЮНАК--ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ ОТБЛИЗО СЪС 500 ТАНКА ЛЕОПАРД 1 . 400 ТАНКА М 60 ШЪРМАН. И 300 ЕДИНИЦИ ОТ НАЙ-НОВИТЕ --ЛЕОПАРД 2. 5М, И 2 ХЕЛЛ (МЕИД ИН ХЕЛЛАС)

14

...

преди 7 години

Абре макета в най-скоро време май май ше видите вии що е туй голем *** албански ... сещайте се ко следва! *** така е когато некой почне да се мисли за нещо дето го е немало нема го и нема и как да го има!!!!!