21

Анонимен

преди 7 години

Журналите днес са поели задължения по коректното и откровено нулиране на коментари, но това едва ли ще спаси "вожда"

20

Не се получи

преди 7 години

Този човек на снимката го мъчихме повече от седем години да го направим премиер. Не се получи. Четох внимателно това което е казал на път за Кюстендил. Не, не можем да го направим премиер за трети път. Не става. От всякъде му личи, че се е занимавал с прасета и картофи. Впрочем, той отдавна сам призна , че е *** човек и това му прави чест. Вярно е. Е, как да излезе на дебат с Нинова,като предварително е победен ?Нека да го усуква,но на дебат да не ходи.Прави са съветниците му,че не го пускат.

19

Анонимен

преди 7 години

Кaкъв дебaт между човек и индиaнец който ръси зaплaхи

18

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Екипът на Боко -Лилито,Цвета и Деса като...картечници качени на...каруци.Руснаците им казват...тачанки.

17

Анонимен

преди 7 години

До *** лъжеКато бяхме толкова равни , защо другарката Нинова и нейния любим Кирчо Добрев(бивш трафикант) са милионери , а баба Гицка от село е с 150 лв. пенсия ?Що така бе душице не скопосна, нали Борисов управлява вече два недовърлшени мандата бе?

16

Анонимен

преди 7 години

Борисов вече няма полезен ход и стана за смях пред цялата страна. После да не вика, че изборите са купени, както досега той печелеше.

15

...

преди 7 години

ББ никога не е виновен! На него все някой друг му е виновен!

14

Мишката се скри

преди 7 години

Ако беше мъж, щеше да отиде на дебат. Той явно не е и се скри зад "експертите" си.

13

Смешник

преди 7 години

Или се изправи срещу комунистката или си ходи на село да риташ мачлета бе. Нямаш си идея колко смешен и жалък ставаш вече, само увърташ като страхлива п...а!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Независимо кой първи кой втори Весо аптекаря и Валери кабеларя ще определят правилата шантажирайки Бойко.Радан и Христо брадата нямат шанс,както Гоце и Танчето.Обаче най ми е кеф,че РБ няма да влезнат,щото там е най-голямата помия.И дано мамдам йес националната предателка не я гласят за еврокомисар.

11

zaw12929

преди 7 години

Дебатът се състоя и така стана ясно какви са възможностите на Борисов и резултатът е 0-10 за КорнелияАко го изправим срещу патриотите- дето ги излъга , че им дава мандат резултатът е 0- 50 за КаракачановХитростите не минават и този път Бойко губи- не трябва да се ежи, като петел на ***- това което натвори с управлението си.

10

Професор

преди 7 години

Орешарски изтегли 16 милиарда и съсипа страната. Станишев остави 12 млрд, фиск.резерв, Орешарски го свали до 3 млрд. после опоска с Дянков Сребърния Фонд. 2 милиарда. Изтегли 16 млрд. после два пъти по 4 млрд. Бойко не е виновен.

9

Анонимен

преди 7 години

Тиквата не е свикнал на въпроси, които не са минали предварително от PR отдела му и раздадени на тъъпите журналистки.А Нинова ще го бие като мече у дувар. Поне има акъл да избяга като последния страхливец.

8

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Борисов е наясно, че ще се опръска... - Нинова е рядко *****...

7

Анонимен

преди 7 години

БСП и герб са едно и също нещо а именно слуги на олигарсите и мафията. Ако пак гласувате и ги изберете сами сме си виновни,че сме най бедни болни и нещастни.В момента играят циркове за да ви излъжат.

6

Анонимен

преди 7 години

Два мандата кмет-недовършени!Два мандата Премиер-недовършени!Сутрин едно,на обяд-второ,вечер нито едното,нито другото.....Сега искал дебат,ама да каже: Добър вечер,аз съм вашата леля,с мен са моите племеници,докато те се забавляват да управляват държавата,аз ще си риткам мачлето и !ще си пия кафето

5

Анонимен

преди 7 години

Bavo Boiko!Govori i ne spirai da napomniash delata na bsp dps .Neobhodimo e hubavo da natriesh ushite na horata,koito zabravyat minaloto si za shepa brashno i olio i se prodavat..samo napred!!!

4

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАИма, има Масларова е експерт по корупционните сделки, а Кирчо Добрев по износ на валута и капитали

3

Анонимен

преди 7 години

Умен човек е Борисов. Най умния в България и заслужава да управлява още много години.

2

Анонимен

преди 7 години

6 миларда изплатени, а до 16, къде е разликата? Още повече че този заем беше теглен през 2016 година.