16

Анонимен

преди 7 години

До Сунай ИбрахимСори, Сунайчо, ама не искам потомците на изнасилваческа геноцидна орда, изгорила половината свят, да ми определят бъдещето.Особено предвид неоотоманските амбиции на султан Ердоханя, дето само чак сгоден момент да си "върне" Балканите. Предпочитам да гласуват български емигранти от някоя цивилизована държава като Германия или UK, отколкото анадолски варвари, лелеещи по шериата. При все, че и ДОСТ и ДПС са очевидно етническо-религиозни и противоконституционни формируваниялНЕ!

15

MAKEDON

преди 7 години

Ajjjj........... kako be... taka Turci idat da glasaat vo Bolgarija ami kaj e toj Karakacanov da legni na patot i da zatvori granicata......

14

Анонимен

преди 7 години

СПОКО, ТЕ В ТУРЦИЯ И БЕЗ ТОВА ГЛАСУВАТ ПО 5 ЧОВЕКА НА МИНУТА.ДРУГИ ЩЕ ДОЙДАТ С АНТОБУСИ, ПЛАТЕНИ ОТ ЕРДОГАН.ЗАПОВЕДТА Е ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДОСТ - ПАТЕРИЦАТА НА ГЕРБ.ТАКАВА Е ДОГОВОРКАТА НА БОКО С ЕРДОГАН.

13

Не разбирам...

преди 7 години

"Христова е на мнение, че с този таван от 35 секции се ограничава правото на вот на българите в чужбина." Хора,които са етнически турци и са избрали да живеят в Р Турция,не би трябвало да се наричат български граждани.Още по-малко да гласуват на избори - президентски, парламентарни или пък местни в Р България.Докога това разкрачено положение?

12

Анонимен

преди 7 години

Чудя се само как ги подават тези заявления, като не знаят български?

11

Емигрант

преди 7 години

Тука бая народ рита срещу емигрантите. Не плащали данък и тн. *** плаща ли данък бе? Скоро само *** ще остане в БГ. От чужбина продължават да влизат най-много пари в България, ама след едно поколение ще приключи тая, да видим от къде ще има пари за пенсии. Продължавайте да плюете сънародниците. Няма по-разединен народ от нашия.

10

Сунай Ибрахим

преди 7 години

Аз не съм против ограничаването, а против поредния двоен стандарт. Ако трябва, нека да се забрани изцяло гласуването в чужбина, така е най-справедливо, а не да ограничаваме в Турция, а да не ограничим Германия и Англия например. Прекалено много двойни стандарти.

9

ШАРАН БГ

преди 7 години

Каква е тази демокрация, в която хора живеещи и работещи в друга икономика, при други условия, плащащи данъци на други държави, гласуват за управляващи тук, в България??Тези наши "чорбаджии" ще се разпореждат с парите смъкнати от моя гръб чрез данъци, акцизи, глоби,такси и т.н. Ще вземат заеми за милиарди, които аз и моите внуци ще плащаме...Защо АЗ да гласувам, защо да живея в такава ДЕМОНСТРАЦИЯ ??????Не виждам нищо смислено....БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ !!!

8

Анонимен

преди 7 години

Всеки трябва да може да гласува ... в България. Секциите в чужбина трябва да се премахнат.

7

Българина

преди 7 години

И 5!секций са им много, забрана гласуване с двойно гражданство както в австрия и швейцария.

6

Факт

преди 7 години

Гласовете от Турция могат да бъдат елиминирани по един елементарен и ЗАКОНЕН начин ЗАВИНАГИ!Просто се приема закон забраняващ на живели над 27години в чужбина да гласуват!В Англия има такъв закон(над 12 години),беше оспорен в Страсбург,но делото бе загубено-значи законът е в сила!От това следва,че и нашият ще мине!И проблемът се решава централно-няма гласуване в Турция,няма автобуси,вкл и за местни избори.Просто трябва воля и 121 депутати!

5

Сунай Ибрахим

преди 7 години

Ограничаването на броя на секциите е насочено срещу турското малцинство в България и по света, редно е ЕС да се сезира и да премахнат тази дискриминация. Защо в ЕС да може, а в европейска Турция да не може?

4

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да се забрани гласуването от чужбина, независимо дали си за малко или за много там, щом си излязъл от държавата, трябва да нямаш право на вот. Да ги махат тези секции!

3

Анонимен

преди 7 години

Да живее Свободен Кюрдистан.

2

Анонимен

преди 7 години

До кога фесовете от тая дупка ще решават съдбата ни.

1

pobeda

преди 7 години

20 000 гласа за дост.браво момчета това е само началото на края на дпс мафията.