93

Анонимен

преди 7 години

Министрите ще дойдат след изборите. Сега искам да им чуя програмите, а лидерите да ни кажат как смятат да ги реализират. Бойко да не се прави на тарикат! И като ми покаже Лилянка какво? Ще ида да гласувам за винетките и стереопора? Глупости! Аз точно за това няма да пусна гласа си!

92

Анонимен

преди 7 години

Долу мафиотската фирма герб.

91

Анонимен

преди 7 години

ТРЪМП И ХИЛАРИ ДЕБАТИРАХА ОЧИ В ОЧИ, САМО ДВАМАТА. НЯМАШЕ МИНИСТРИ, НЯМАШЕ ЕКИПИ, НЯМАШЕ РАЗНИ СВИНЕТКИ И ПР.

90

Анонимен

преди 7 години

нещо за внучката на Гн Борисов Тикфата нема ли да напишете,,, знаем че е мулти милионерка вече ....а той още не спира да краде

89

:))

преди 7 години

Привържениците на ББ нежелаят ли да видят как точно ББ /оратора :))/ ще "бие" /нали все биеше на избори /, но този път в словесен спор опонентите? ББ нал бе гладиятор 1, равен с Боговете на всички битки! :))

88

Анонимен

преди 7 години

магистрали на вълнички... е тва е ГЕРБ ....а хората пари за лекарства нямат..най некачествената храна в Европа ядем

87

Анонимен

преди 7 години

последните 7 години само едни полу-магистрали на вълнички направиха фирмите на БОРИСОВ .. и усвоиха милярди..нищо друго...хората са нещастни и бедни

86

Анонимен

преди 7 години

много откраднахте бе ГЕРБ .. а хората изнемогват ....живота им все по труден,,имигрират младите а старите ги обираат с телефонни измами,,,е как ДА ХАРЕСВАМ ГЕРБ като ти са мафията

85

WTF?????????????

преди 7 години

Тръмп и Хилъри гаджета ли са, бе Бойчо? Как може толкова *** човек да е бил Премиер на България??? Хора мислете малко преди да гласувате, че вижте какви бели направихте!!!

84

Анонимен

преди 7 години

Борисов ,, гласувах за теб 1вият път и ОЩЕ МЕ Е СРАМ...Народа те намрази бе човек разбери го..МНОГО ОТКРАДНА и ти и твойта партия..крадци сте,,,,мафия сте....народа изнемогва..и ви мрази ..СРАМ МЕ Е че гласувах за теб

83

какво

преди 7 години

Борисов направи стотици хубави неща за България !!!!!! Лудата крава Нинова и БСП / БКП нито едно добро нещо за 27 годиниХа кажете за какво да дебатират ?????

82

Анонимен

преди 7 години

Гербавите нагли крадци могат да бъдат прогонени от властта само със сопи! За съжаление.

81

Страх лозе пази

преди 7 години

Страх го е от баба Корни. Знае си, че е кух като хралупа и се крие зад "експертите си". Боко освен лъжец и крадец, се оказа и страхливец. Не го обичам, но не вярвах, че е такава кутка! Мислех го за поне малко мъж.

80

М, да ...

преди 7 години

По значение дебата не е ли спор, а не точно дискусия /миролюбиво обсъждане на разл. гл.точки/? Да разбира ме ли, че ББ /инфантила/ спори с гаджетата /несериозно или просташко отношение за делова среда, политически опоненти/ си, м?пп. предполага се, че уличният речник/отговор на мутрата радва привържениците на мутрата *** Борисов! :)) ппп. Темата на дебатът предложен от Нинова не е на лична, а делова! Личното отношение на ББ към Нинова никой не го интересува, а полит възгледи и на двамата

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 87Ако не са българите работещи в ЕС които пращат годишно около 3 милиарда евро на близките си БГ да е фалирала отдавна.

78

Анонимен

преди 7 години

До Западноевропеец 80Аре, джа! Куфарчето-Терминал 2 - западна еуропка!!!!! ТАКИВА ТУК НЕ НИ ТРЯБВАТ!!! ТУКА ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИ, от 1336 години! Когато НИКАКВА ЕУРОПКА НЕ Е ИМАЛО! А само една Римска империя!!! И БЪЛГАРИЯ! Така че, от зелени тикви акъл не искаме! Искаме си назад независимостта, унижожената промишленост, съсипаното образование и здравеопазване! Искаме си живота СЪГЛАСНО НАШИТЕ ТРАДИЦИИ! Без АКЪЛ ОТ триполови и разни такива.....

77

Корнелия Нинова

преди 7 години

"Колегата ми Антон Кутев сравни БСП със СПИН. Социализмът се предавал подобно на болестта, по наследство или по полов път. Нечувано и обидно. Ако някой се е питал що е то социализъм, вече знае."

76

кой

преди 7 години

Как можа Костов да създоде такова чудовище и лъжкиня , като кравата Нинова ????? ВЬсички хора на Костов са като нея !!!!!

75

Антон Кутев

преди 7 години

"Искам да припомня на Корнелия, а и на всички, за които конгресът все още не е приключил, че баща ми беше човек, за когото БСП и социализмът бяха кауза. Аз съм човек, за когото БСП и социализмът са кауза. Дъщеря ми е човек, за който БСП и социализмът са кауза. Моята дъщеря не учи в САЩ, както прави синът на Корнелия. И не приемам именно Корнелия Нинова да бъде моралният съдник, защото бих могъл да й напомня реплики, които не мога да произнеса"

74

Западноевропеец

преди 7 години

До 21Пише се "тъпОтия" и "простОтия" бе, неграмотнико!!!