11

Учител

преди 7 години

Нищо ново в училищата, това е повсеместна практика на ГЕРБ!!! Назначават се техни хора, след това се упражнява натиск по всички линии срещу неудобните! На активистите специални привилегии,парични поощрения и много други благинки. Директорите са с инспекторатите, делят заедно присвоените пари от проекти, като най големия пай е за Банкянския Корлеоне, който си дава да му целуват ръката! Униженията са за неудобните, за всеки който е срещу схемите, който има волята да се опълчи на мафията! Народе??

10

Анонимен

преди 7 години

Журналистите пак пишат едно към гьотере. Уволнената не е в качеството си на учител.Любопитно ми е колко е голямо училището. Ако заместник-директорът е с по-нисък ценз от няколко учители, доколко е приемливо? Свикнахме на неучили министри .

9

ДОКОГА!

преди 7 години

Докога ще се допуска да се въвличат деца в протести? Докога истинските мотиви ще се прикриват!Грозно е. Недопустимо е. Г-жа Налбантова и всеки един директор на училище е професионалист, доказващ се всеки ден пред безброй институции и контролни органи, подлаган на нескончаеми проверки и най-важното - носещ огромна отговорност. Спрете!

8

зетьо-шуро-баджанащи

преди 7 години

Браво, деца! Учете се още от ранна възраст да отстоявате права- своите или на други хора, чиито права са нарушени и когато виждате несправедливостта- борете се с нея. Не се страхувайте от заплахи и подигравки на посредствени, самодоволни типове като тая директорка.

7

Анонимен

преди 7 години

Законът е приет през август. Защо не се е спазвал толкова месеца? Не мога да съдя за професионалните качества на уволнената заместник-директорка, но тя е длъжна на спазва закона и ако е била уязвима, е било по-подходящо или да я прехвърлят на учителско място, или сама да напусне.

6

бг грамър

преди 7 години

До Анонимен 7Недопустимо е да се "успорва" граматиката.

5

Джугашвили

преди 7 години

Кой е най-големият враг на Първия ? ВТОРИЯТ !!! Да се преЕй затова !махне !!!

4

Анонимен

преди 7 години

Не е хубаво да наричате деца третокласни порноактриси като тази на снимката.

3

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми стана колко учители имат първа и втора ПКС.

2

възпитаник

преди 7 години

Завърших 81СОУ преди 15г. Още тогава г-жа Румяна Парцова беше зам. директор. Мога да кажа само хубави неща за нея. След това ми се е налагало да ходя до училището тя все още ме помнеше 10 години по-късно! Определно тя трябаше да бъде следащия директор по пътя на логиката. Тази Налбантоа не ми е позната видно е, че е извадила връзки и си разчиства терена за следващи назначения.

1

истината

преди 7 години

Интересно това момиченце на кого ли е дъщеря???? Ще се опитам да позная , на милиционер пардон полицаи или на управляващ независимо от ранга,