7

Анонимен

преди 7 години

Така става, когато организираш преврати като Вашингтон срещу правителства, които не ти харесват. Събаряйки правителства образувате вакуум, вие разрушавате защитните сили на държавата, вакуум ойто бързо се запълва, така стана в Източна Украйна, така стана в Сирия и Ирак (ИД). Интеграцията няма да свърши работа, ако си мислите след това пак да бутате правителства в дадена държава. Просто си дръжте далече пипалата завинаги.

6

Анонимен

преди 7 години

Имам приятели от Лвов , които не могат да отидат до Полша , която е анти- руска , украинците са им "братя", но без Визи не могат да припарят до Полша , обяснете това лицемерие ЕС-лицемерие ?

5

Анонимен

преди 7 години

Защо Европа е съпричастна към Емигрантите , а Украинците които са ПРО -Европейци не могат да мръднат от Украйна ?

4

Мир

преди 7 години

Тази параноя тресе и трите републики и се насажда умишлено от вън,но ако продължат репресиите срещу Руско говорящите хора който са много в Прибалтика никой не знае какво ще стане....

3

Анонимен

преди 7 години

какво спечели Украйна питам аз ??? Визи за ЕС, никакво предприсъединяване , ака бедност , иначе Западът я подкрепя .....лицемерие на макс

2

Анонимен

преди 7 години

Е, докато естонците не започнат да горят живи хора или да бесят бременни жени, щото са от рускоезично малцинство, надали ще имат проблеми.

1

Анонимен

преди 7 години

"Уязвима ли е Естония за конфликти като в Източна Украйна и Крим?"Ако Западът реши и на нея ди й спретне някоя цветна революция, е уязвима и към лека настинка. САЩ действа като СПИН- разрушава имунната система на държавата, след което прави уязвима за всякакви външни заплахи. Това стана и с Украйна.