48

Анонимен

преди 7 години

Защо смятате хората от балканите за навлеци?Може би защото им работят за без пари и се държат като роби към тях? Отговорете......Може би заради ритащите в метрото, заради докарването до кома в дискотеките, заради източващите кредитни карти по банкоматите, заради дилърите на дрога и плът, заради цоцащите от социалните им фондове. Ей заради такива "дребни" неща.

47

Ами ако

преди 7 години

вземат че си отидат всичките бели роби от там а ? Май това ще ти е проблема, че няма кой да копа ...

46

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТи не я мисли Англия, гледай си твойта kочина. В България има два пъти повече мюсюлмани като процент от Англия. България е с най-голям процент мюсюлмани в ЕС и след 40-50 години ще бъде първата мюсюлманска страна в ЕС. В Англия дори и след 50 години прожента на мюсюлманите ще бъде не повече от 5-6% при тези темпове.

45

Анонимен

преди 7 години

Англичаните да пускат, който искат в страната си и е все тая какво говорят за българите и румънците. И като не ви искат някъде, няма какво да търсите там. Нито те са ни длъжни, нито ние на тях. Трябва да си гледаме нашата страна.

44

Анонимен

преди 7 години

как така половин България и Румъния? според мен цяла България и Румъние ще се втурне сега вкупом към потъващия остров, пълен с бурки и ***. побъркани хора...

43

th

преди 7 години

Великобритания е велика страна, дала е на света немалко, но нека си го кажем - абсолютно винаги са работили против България. Винаги са подкрепяли Турция и са се стремили да разцепят Балканите. Нито са по-работливи от нас, нито по-интелигентни, нито по-красиви, но пък държавата им векове наред извлича богатствата на колониите си. Те не са виновни, че нашата държава е слаба, но е несериозно да третират славянските народи като трета ръка. Затова трябва да си оправим ***, а не да лазим там.

42

Анонимен

преди 7 години

Абе кой ги избира тея бабишкери да управляват?

41

Анонимен

преди 7 години

Като гледам в самолетите за Лондон винаги с какви българи е пълно, а и българската прислуга, която познавам и работи там, изобщо не се учудвам!

40

Антифен

преди 7 години

Вижте какво пише Слава Севрюкова за световните дела.Прибирайте се в България до 2020 г.Иначе Brit-ish означава Covenant people - народ на Завета,Божи народ,на който са обещани и дадени всички земни блага,защото са потомци на Авраам.Този народ,заради отвръщането си от Бога,е бил наказан да страда за 2500 години,след което преди около 300 г. започва неспирният му възход и завладяването на света,както е обещано.Сега,поради същото грехопадение,Бог отвръща милостта си от тях.Те имат да страдат.

39

Рино

преди 7 години

До Анонимен 49След британците и другите бели европейци ще почнат да гонят Навлеци от балканите.Защо смятате хората от балканите за навлеци?Може би защото им работят за без пари и се държат като роби към тях? Отговорете.

38

До 51

преди 7 години

Като теб ли

37

Анонимен

преди 7 години

Голямата заплаха за британия били ,Поляци, или Българи и Румънци.Индийци,пакистанци и други екзотични народи от бившата британска империя са добре дошли в Англия.След време ще са Султанат Бритистан.

36

Анонимен

преди 7 години

Абе мястото ни е при Русия. Ама що този народ не може да го разбере и все бягаме на запад не знам. Руснаците ни канят, искат ни но никой не се лъже.

35

Анонимен

преди 7 години

Никой не ще роми закърмени с комунизъм.

34

карина

преди 7 години

С тези си твърдения сигурно е смешна и в страната си ! Недоразумение и то от най-висока степен , наречено Тереза Мей!

33

Анонимен

преди 7 години

След британците и другите бели европейци ще почнат да гонят Навлеци от балканите.

32

Анонимен

преди 7 години

Абе какво се занимавате с тази афро-арабска държава Великобритания? Оставете ги да се сношават с чepнилките си, че и без друго са достатъчно изродени.

31

карина

преди 7 години

Тези англичани живеят в 19 век и се изживяват като извънземни . Смешно ми става - българи и румънци може и да ви превъзхождат интелектуално - знаете ли въобще нещо за тези държави и къде са изобщо те ? Или виждате не по-далече от носа си ? Смешници жалки 1 Жал ми е и за работещите там българи - голямрестиж да си в страна, където те смятат за Йети.

30

Първи

преди 7 години

Великобритания - вече неапетитна хапка. Ако искате да ви гледат с присмех, винаги да ви смятат за втора ръка човек, децата ви да растат и учат с малцинствени групи от Гана, Индия и т.н. герои от междузвездни войни - давайте, отивайте. Работете с за 7 паунда/ч , живейте като животни по 10 човека в квартира.Ако искате да ви болят стави и бронхи, насладете се на постоянната мъгла и дъжд. Имперското мислене, педалщината, отвратителна храна - повръща ми се - предпочитам по-нисък стандарт тук

29

Анонимен

преди 7 години

Благодарим ти г-н президент за визите.