359

смЕх

преди 7 години

Два пъти се оа.ка и бЕга от власт трети път няма да има ,не да иска прошка ,а и по корем да се влачи който ще да го смени ,но никога по-вече тиква на власт.

358

ивчо

преди 7 години

475ако е крадец що не излезеш от анонимност с името си и го кажи

357

Анонимен

преди 7 години

465 Защото ако държавата се меси в частният сектор с такива забрани ЩЕ Е КОМУНИЗЪМ! :D Леле, че бавен. :D Не знае какво е, ама не го харесва. :D

356

Анонимен

преди 7 години

Радев е крадец на самолетно гориво.

355

Анонимен

преди 7 години

Орешарски защо не залови тези бандити като имаше в ръцете си МВР.Защо не направи нищо, нали беше изкарал жандармерията?

354

Анонимен

преди 7 години

Един *** днес пише простотии по адрес на президента Радев.Много елементарно.Ако млъкнеш, за теб ще е от най-голяма полза..

353

Анонимен

преди 7 години

Истината боли, червени кхмери!Нищо не построихте 26 години за България, а ГЕРБ от първият ден работят постоянно за държавата.Посочете ми нещо освен приказките и лаладжийските лафове, нещо което вие сте построили от 1990 г. насам?

352

НИЕ

преди 7 години

В едно село близко до Стара Загора вече 10 дни наред бандити обират къщи и вили.Нито един от твоите кадри Борисов не е заловил нито един от тези разбойници!Те си върлуват, а полицаите протоколират,документират ...и до там!Чудя се как машината на МВР като не може да се справи с едни селски кокошкари ще бори организираната престъпност!Никак!Народе ,спасявай се сам!

351

Анонимен

преди 7 години

Прошка ли?

350

Анонимен

преди 7 години

Не, искам ти да ми посочиш точно на кой км от новите магистрали има дупки, защото аз всеки ден пътувам по новите участъци и такива не виждам.Пресата е залята със снимки на вашите участъци от Татово време, които 26г. не сте благоволили да си ремонтирате.Та, за кой участък от новите магистрали има дупки или други дефекти?Писочи ми конкретно!

349

Анонимен

преди 7 години

А защо вие от БСП разрешихте на ДПС да построи тези джамии с пари от С. Арабия.Значи ори управлението на БСП частният интерес стои над държавния?

348

Анонимен

преди 7 години

А защо са на гурбет? Защо Станишев не ги задържа в България. Нали Герджиков беше два мандата от НДСВ заедно с БСП от 2000 до 20008 г.Защо?

347

Анонимен

преди 7 години

А когато съобщят по телевизията, че са обрали банка, банкомат и апартамент винаги си викам - това е електоратът на БСП и Радев, тези коиъо гласуваха за Орешарски, който фалира КТБ!

346

Анонимен

преди 7 години

459 Доколкото помня това беше електората на ГЕРБ, за Цецка бяха гласували 70% от ромите. :)

345

Анонимен

преди 7 години

А когато съобщят по телевизията за поредният жесток убиец заловен след като е убил невинна бременна жана винаги се сещам, че електоратът на БСП и Радев всички са престъпници и убийци!

344

Анонимен

преди 7 години

А когато съобщават по телевизията за поредният убит от роми българин си мисля, че това е електоратът на БСП Радев. И убиецът и жертвата!

343

Анонимен

преди 7 години

454 Ходи намери 1 документ да показва че с държавни пари са построени тези джамии. Всички те са построенни от частници(подсказка Саудитска Арабия, най-големият съюзник на господарите на Бойко). А доста от джамиите бяха съборени от Бай Тошо. Това помниш ли го? А той член на коя партия беше. :D Щом строенето на джамии е толкова лошо, значи събарянето трябва да е мана небесна. Трябва да се молиш на Бай си Тошо.

342

Анонимен

преди 7 години

А когато съобщават за поредният претрепал се пиян шофьор с трийсетгодишната си таратайка на някой завой - винаги си казвам, че това е електоратът на БСП и Радев.

341

Анонимен

преди 7 години

А когато съобщават за поредният глупав пенсионер хвърлил си пенсията през балкона - винаги си казвам, че това е електоратът на БСП и Радев.

340

от 449

преди 7 години

451 Магистрала Марица, на 3тия месец, на 6тия месец на 9тия месец от откриването и беше затваряна за основен ремонт, виж по сайтовете има и снимки. На 11 месец пак я заваряха след Хасково до Пловдив защото всички мостове от двете страни на магистралата бяха рухнали по краищата(след дъждовете). И това можеш да го провериш в сайтовете. После минаваме на Тракия, не е имало случай да мина по нея и да не е в ремонт поне на 2 места, и то на същите места, който ремонтираха. След снега какво се случи?