104

Анонимен

преди 7 години

До дядо ИлияМда... Прави се... анонимно.

103

дядо Илия

преди 7 години

Абе вие нормални ли сте - как ще кажеш "този май е онзи дето го търсите за убийство" при положение, че не си сигурен? Ако не е той как ще го погледнеш после? А и ще му съсипеш живота - такива случаи на "бдителни граждани" има стотици в историята. Никак не е лесно да се направи такова нещо.

102

Анонимен

преди 7 години

"ЗАПАЗИЛИ МЪЛЧАНИЕ НЕ ОТ СТРАХ , А ОТ ТЪПОТИЯ И ГЛУПОСТ !КАКЪВ СТРАХ ДА ИМАТ , ДА НЕ БИ БАЩАТА НА УБИЕЦА ДА Е ШЕФ НА ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ ?!"Версия:Мълчали са си, защото са знаели, че някой вече е казал на полицията и са видяли, че нищо не се случва. И са знаели, че баща му е... казаха полицай, а за майка му казаха журналистка. И просто ги е било страх.

101

Анонимен

преди 7 години

Подозирам, че е оказан натиск на директорката и учителите да си мълчат. МВР също са знаели но и те са го прикривали. Нали телефонните оператори са предоставили данни, че апаратът на Йоан е бил на метри от пейката, на която издъхнал Георги- 02 юни 2015г. в 11.42ч.Именмо тогава се смята, че е извършено убийството.

100

Анонимен

преди 7 години

Те днешните директори са така. През времето, когато не се снимат голи, прикриват престъпления.

99

Анонимен

преди 7 години

Това е наследството на комунизма ... бездушни хора.

98

Анонимен

преди 7 години

Накрая пак стигаме до мат'ряла. Ами прав е- кофти мат'рял.

97

Анонимен

преди 7 години

Не е деградирала държавата, ами хората в нея.Защото държавата е такава, какъвто е народа в нея.Не плюйте държавата,ами вижте себе си.Няма готина държава с лоши хора, никъде по света.

96

Анонимен

преди 7 години

Знам какво направи миналото лято.

95

без пардон

преди 7 години

В Германия е забранено носенето на ножове с острие, по-дълго от 12 см. Какво гласи българския закон, по този повод?

94

Анонимен

преди 7 години

До измамен и ограбенАми като си решил да ч...аш евтино семейни жени,така става.

93

Анонимен

преди 7 години

Щом чак директора го е съветвал как да прикрие убийството, работата е дебела. Оказва се че много народ са били наясно, че е убиец, но са го прикривали. Смятайте до каква степен е деградирала тази пародия на държава.

92

Advocatus Diaboli

преди 7 години

Всички ученици и учители от частната гимназия Езиков свят, които са разпознали убиеца и с мълчанието си са го прикривали, трябва да бъдат съдени. След това, МВР да отвори отново лагера на остров Белене, и цялата тази *** да бъде изпратена там. Доживотно.

91

Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ

преди 7 години

УЧЕНИЦИТЕ СА НЕПЪЛНОЛЕТНИ И НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗАКОНА БИ ИМ НАЛОЖИЛ НЯКАКВО НАКАЗАНИЕ ?!НО УЧИТЕЛИТЕ И ДИРЕКТОРА ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ПО 10 Г. ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ЗА ПРИКРИВАНЕ НА УБИЕЦ !

90

Boss

преди 7 години

До ГербКъде видя тук комунисти, бе гребав?! Родителите на *** са активисти на ГЕРБ ! По времето на комунистите ТВУТО не му мърдаше и разстрел като навърши пълнолетие *** ....

89

измамен и ограбен

преди 7 години

В Младост-3 София също има едно крадливо,бандитски семейство подобно на тези индивиди които крадат и тероризират народа на поразия....кривата Теди се сприятелява с разни хора и после с крадливия си съпруг и братята му ги обират до шушка и ги пребиват...с това се занимават това долно крадливо Софийско семейство Пламен и Теодора Енчеви,живеят под носа на 7-РПУ и имат помагач полицай....тел им са 0896699317 Теди и 0896699318 Пламен.....нека столичната полиция да благоволи да ги провери,опасни са

88

Анонимен

преди 7 години

Схващате ли как обработват общественото мнение - нямало мотив за убийството ? Така скоро ще го изкарат "невменяем" или "луд", а добре знаем че съда такива не ги съди ..... ?Ето за това се бави и полиция и следствие и т.н. От там на там всички знаем какво ще се случи .....

87

Герб

преди 7 години

искаха със закон да дават държавна субсидия на частните училища.Спомняте ли си?Защото повечето такива са на хора на фандъчето, и на други стари комунисти и агенти!Митничарят е част от контрабандните канали на герберите и затова са крили, защото и той знае това онова. Държавната-Мафия основно се храни от три неща-кражба на ДДс, контрабанда и европейски субсидии. Сега разбрахме, че в частните училища дори не е задължително да ходиш и не търсят бележки. Там ли искате да давате парите ми от данъци?

86

палач

преди 7 години

СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ на цялото му престъпно-бандитско семейство

85

Анонимен

преди 7 години

А колкото до учителите, съучениците и директорът.Знаели са ,ако не поне са подозирали .Само *** и пропадняци бълват тези части училища.Всички които чознавам учили в такива ,са абсолютно неподготвени и некомпетентни за учебен материал ,не уважават или призмават авторитет и нямат нормално поведение.Цели 2 години ,свинята имала шанса да учи,спортива и живее добре.С ква съвест.Има грешка има и последствия.Максимална присъда за това животно .