68

до u4en 79

преди 7 години

За Христо Иванов съм съгласен - той на действия доказа, че е готов да се бори за съдебна реформа, отказвайки се от министерско място, когато управляващите не се съгласиха. За Радан Кънев - харесвам го, но имам известни резерви, понеже не се дистанцира достатъчно от Москов и реф.блок. Колкото до Марешки - според мен той е създаден от Бойко уж като алтернатива, при която да отидат много разочаровани, а всъщност той е новият пудел на Боко, новият Яне Янев, дето щеше да уволнява ББ, а после видяхме.

67

u4en

преди 7 години

Марешки...Хр.Иванов....Р.Кънев с вас сме ! Не само да разбиете статуквото а да вкарате крадливите в затвора! Народа иска възмездие и да не го крадът !!! Б.Б . се направи .че не го е разбрал и получи червен картон на през.избори !

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 77 - абе може да е обещал да отвори бензиностайцинка в Ню Йорк (нали споменава че искал и в чужбина...)

65

Анонимен

преди 7 години

Трън дали е чувал за Магарешки?

64

Анонимен

преди 7 години

Колко ли е платил на ,,Ню Йорк Таймс,,българския Тръмп,за да публикуват тази статийка?

63

Додо

преди 7 години

Ню Йорк Таймс е утайката на ислямолюбския, левичарски педофилски анти-Тръмпски маргинализъм! Да сравняват Доналд Джей Тръмп с ония груб, мякащ сeляндур Марешки е просто поредния опит да го окалят! Посланието е "вижте го Тръмп, прилича на някакъв първичен гангстер от Източна Европа!"

62

Анонимен

преди 7 години

Магарешки както и останалите бг пУлитици са ЗАВИСИМИ от една бандитска шайка.Не слушкат ли , ПРОкурАтураТА влиза в действие.........

61

Анонимен

преди 7 години

До 65Селски, Хр. ИБанов нито е политик а още по-малко пък умен!!!Ако на теб ти се струва умен то значи че си на тсадий на развитие ......АМЕБА!П.П. Какво е АМЕБА питай "чичко Гугъл".

60

naco

преди 7 години

А,ние се ЧУДИХМЕ,и ЧУДИМ ,на КОЙ ли ни прилича този "ГЕРОЙ"?!

59

АТАКИСТ

преди 7 години

Тръмп е бизнесмен и националист, което впрочем е много рядка комбинация защото бизнесмените по презумция не им пука за страната им и за работниците а само за джоба им. Марешки е много далече от Тръмп

58

Анонимен

преди 7 години

Интересно - този вестник "Ню Йорк таймс" - не бе ли сред тези медии на които им отказаха достъп до брифинга на Белия Дом - защото много лъжат?

57

:)

преди 7 години

хахаааха, следващия бб....

56

Анонимен

преди 7 години

Опаа,и в Ню Йорк таймс ли знаят,че Марешки диша?Той бил световно известен,брей,брей.

55

до 63

преди 7 години

и ДА България ама народът ни не е дорасъл за умни политици като Христо Иванов....

54

до 62

преди 7 години

Викате поведението на Бойко и *** не е мутренско ....на Марешки било мутренско???? Сигурно защото ходи без охрана а онези 2мата с по 2 джипа народ ги пази.......

53

До (51)

преди 7 години

Ако беше само едно дело, заведено в последните 2-3 месеца, т.е. - предизборно, както Вие си мислите, бих се съгласил с Вас. Скандалното, мутренско поведение на Марешки не е от вчера - това е негов типичен "стил" на поведение. Постоянни свади, саморазправии, налитане на бой (помним сцените с бившия кмет на Варна К.Йорданов, когато Марешки се кандидатираше за кмет). Това не са инциденти, това е типичен мутренски манталитет!Този ли е подходящият стил на поведение за депутат в Българския парламент?

52

Гробаря

преди 7 години

Марешки прави реални неща, Реформаторите и Радан какво направиха реално? Борисов е ясен, но за Бсп е ясно, че са терористи... Генерал Луков, Църквата Света неделя, терор вече 70 години... Каракачанов ще си умре депутат, за Владимир Зидаров (Местан) ще видим скоро...

51

Въпросче

преди 7 години

Дали подръжниците на герб и комунистите осъзнават ,че са еднакво про.сти ? И двете партии са забатачили България на МАКС обаче имат милионни мазохисти за електорат.

50

Анонимен

преди 7 години

Мечтата му на Марешки била да вдигне 300 километра в час с лека кола по магистрала. Смятайте колко е куууххх!

49

Сложни въпроси

преди 7 години

/Андрешкова интерпретация на проблема/Сложните въпроси са също като сложните болести - лекуват се с прости церове.Та, значи:Щом позитанковците светкавично се организират, за да реват като бесни срещу някого, значи той е качествен!