112

Анонимен

преди 7 години

Да водиш дебат с лъжкинята е все едно да дебатираш със селската радиоточка.

111

Пак повтарям

преди 7 години

Корна иска дебатът да е пред всички медии.ЗАПОМНЕТЕ, пак повтарям това, което написах преди 3 часа - тази жена се готви да прави циркове, да кряска и вряска, да се държи махленски. Ще видите, че няма да го изслушва, нито ще отговаря на аргументите му. Всеки мъж би изглеждал смешен в подобна ситуация.ЗАПОМНЕТЕ какво казвам, после пак ще си говорим.Тази е подбрана заради тепегьозлъка си.Ако е умен, Б.Б. ще прати на диспут с Корна някоя, която е на нейното ниво, та да направят сеир на народа.

110

До ха, ха

преди 7 години

Няма червен тролетариат, брат'чед, има две трети българи, които сме готови да гласуваме за всеки, който ни спаси от бостанския плод.

109

Анонимен

преди 7 години

До Ха-ха!Не не енеобходимо да си червен, за да разбереш, че този човек не става! Но ако си гербер - там е друга работа! За вожда или добро или нищо!

108

Ха-ха!

преди 7 години

Червеният тролетариат здраво се е активизирал тук

107

Анонимен

преди 7 години

Бойко може да е чел само Винету, но не може да падне толкова ниско, че да води безсмислен дебат с г-жа Лъжа.

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 119Не човек, а тиква! Тиквата само дрънчи на кухо!

105

Анонимен

преди 7 години

Защо ли изобщо Нинова иска дебат с него?Току що имаше дебат в БНТ за цената на билетчео за гр.транспорт мржду Представителки на ГЕРБ и БСП в СОС.БСП са атакували цената на билета в съда и съда отмени увеличението./Но сега ГЕРБ отново оспорват решението на съда и искат връщане на високата цена.Ето,това са хората,които искат отново да гласувате за тях.Отново да ви стрижат и мачкат,а те да богатеят на наш гръб.Мислете,хора.Трети път и ще слезем под дъното.

104

Анонимен

преди 7 години

Аааа! Не! Няма смисъл. Може ли човек да спори с Радио Москва?

103

Анонимен

преди 7 години

Непубликувани социологически изследвания сочат, че БСП, води на ГЕРБ, със съотношение, като при втория тур от президентските избори, как няма да го е страх Тиквата, да влиза в дебат, като, ще трябва да отговаря за източването на държавата, за некачественото, скъпо строителство, за пълния провал в здравеопазването, за неграмотността до която води родното образование...

102

Анонимен

преди 7 години

Не може да ми е премиер човек, който на майчиния си език не може да излезе на дебат! Такъв човек навън, при преговори, или нищо не разбира и подписва като селски кмет, или от неумение да води преговори предава интересите на държавата! Елементарен човек - никакъв шанс да ни чуят и уважават! Не искам моят премиер да изглежда като маймуките в цирка и всички да му се усмихват снизходително! Стига с това унижение! При толкова умни и образовани българи, това недоучено нещо е позор!!!

101

От герберите

преди 7 години

Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки създание като вожда ни Бойко Борисов тиквеника за това се разбираме и обичаме.

100

Бойко Борисов

преди 7 години

Аз съм Бойко Борисов тиквеника и съм безмозъщна дебела жена.

99

Анонимен

преди 7 години

До Корна и БеновскаНе знам дали Нинова е с неясно минало, но се чудя при ясното и всеизвестно мутренско минало на Тиквун, колко трябва да си наивен, за да му се възхищаваш! Човек без морал, страхлив, крадлив и неук, но нахален и безочлив лъжец, който дори с паметта на близките си търгува власт. Не искам да го наричам комунист, защото това ще е комплимент за него! Телохранител срещу заплащане - да, но не и комунист. А скоро ще се върне на мястото си - мутра под запрещение!

98

Бойко Борисов

преди 7 години

Аз съм Бойко Борисов тиквеника и съм най голямата дебела жена в България.

97

Телевизионен зрител

преди 7 години

Дебати ли ???!!! Моля Ви, пощадете ни!!!

96

Какво ще отговаря

преди 7 години

Борисов на дебатите за всички гафове сътворени от него? Кеисталина Георгиева и Бокова,Кънева, Плевнелиев, Ненчев. новите бежански центрове който се строят по заповед на Меркел и Юнкери накрая Цачева?върховен главнокомандващ българската армия!Обидно и срамно е за българина да гледа премиера покланящ се на Брюксел .Чакаме отговорите лично от Борисов.

95

Анонимен

преди 7 години

Смешна държава, лош мат'рял, даже архизлодеят ни е полуграмотен, ха, ха, бил ,,доктор на науките", ще ме пръснете от смях, навремето Вежди, искаше да го прави почетен член на СБХ, той и Рамзан Кадиров е вся и всьо в Чечня.

94

Анонимен

преди 7 години

Намери се една жена, която да не го гледа с влажен възхитен поглед! А селския мачо се уплаши и даде на заден! Той знае, че не умее да води разговор, че един дебат ще го извди от мантрите за асфалт, мачлета, стиропор и Орешарски и ще направи всичко, за да избегне падението! Обвиняваха Радев, че е страхливец, но той направи Цецка за смях. А Бойко какъв е? Толкова много маса с толкова малко акъл, но все пак усеща как ще се издъни в един дебат. СТРАХЛИВЕЦ!!!! ***!!!

93

Анонимен

преди 7 години

До Лично Борисов. Прочети по-горния коментар. И научи граматиката - за теб пълен член няма ли?