71

спрял

преди 7 години

До ТРЕЗВОМИСЛЕЩами например, момчето е разказало на "този свидетел" за убийството съвсем скоро, за това "чак сега" се посочва и мястото, където оръжието е захвърлено. Аргументите ти са неиздържани и пишеш колкото да не заспиш.. май, май.

70

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 7 години

До Анонимен Ти какво мислиш ... те родителите му са като него ... да не мислиш, че при свестни хора родители се става убиец !!!! А и въпроса защо чак сега излизат факти ... това също е престъпление от страна на разследващите тогава !!!!! този сведетел защо чак сега показа къде е ножа ... абе ...на държава !!!

69

Фокс Мълдър

преди 7 години

Това, което ще напиша е само разсъждение и не съм сигурен в правотата, нямам за цел да засега близки и прочие. Но според мен убиецът и убитият имат някаква връзка помежду си. Не твърдя, че са се познавали от години, но са имали някакво вземане-даване. Впечатление ми направи от източниците в нета - убийството става с един точен прободен удар с хладно оръжие в сърцето. Също така мястото е супер забито, затова и няма много свидетели, някаква пейка на майната си между шубраци и дървета.

68

Без думи

преди 7 години

Не бе хора ... момчето е невинно ... освен това няма умисъл за убийството ... то си е невинно ... не е ли ясно ? Нека си го пуснат и след година две та да може пак да убие някой .. пак без умисъл ... така пак ще има за какво да пишат "журналята" а и "работа" за МВР.Сега всички които са знаели за престъплението да бъдат наградени с по един орден.Сега сериозно: Срамувам се, че съм Българин .... !!!!

67

Анонимен

преди 7 години

Мръсно, гадно, долно помярче. Дано техните цял живот го гледат зад решетките!

66

Някой

преди 7 години

Много симпатично,да...както майка му,баща му,брат му!Толкова са симпатични,че са си направо за разстрел!!!

65

123

преди 7 години

"оръдието на убийството" Ax,ax,ax.

64

аа

преди 7 години

Само не мога да разбера как така тези които са го разпознали, а също и родителите му, няма да носят отговорност за това, че са знаели, а не са уведомили МВР.

63

Анонимен

преди 7 години

Ние имаме един факт, който бе обявен вчера - заподозряното лице е вероятният извършител", твърди проф. Георгиев..това го казва професор от мвр! подозрения, вероятно, може, само едно нещо имаме...тръгнат ли така нещата, на 'ще видим', 'не се знае още', не е сигурно - работата е отекла.

62

Бай Хойчо

преди 7 години

Не защитавам това момче на снимката ако е убиецът! Но, защо когато Българин е направил нещо веднага имената,снимки и прочие. А от *** ,с име на напитка никога няма нищо...? Само инициали и до там? А? Или защитника на *** Красимир Кънев ви е инструктирал? Така ли е?

61

погр ебален агент

преди 7 години

Йоан бил тих и скромен. Само дето по някой път прекъсва тишината и скромността си и убива някого!

60

Бау

преди 7 години

До 82Кой говори за галене. Не ме разбра. Този ще излезе на 27 и ще е пълен психопат. И ще трябва да живеем с него и да ни кара с таксито. Системата на затворите е пълен смях. По-добре да го застрелват. Отнел си живот, твоя вече не струва нищо.

59

Анонимен

преди 7 години

Млад, добре изглеждащ мъж. Брей

58

Анонимен

преди 7 години

не помня новините отпреди 2 години, ама всъщност сигурно ли е, че убитото момче е убито точно с нож? и как се е доказало?

57

ДеЮре

преди 7 години

Номер 13 : адв.Марковски е описал добре методологията.

56

Advocatus Diaboli

преди 7 години

Може би мотива е удоволствието от убийството? Колкото и перфидно да звучи това!

55

Анонимен

преди 7 години

Много глупости чета тука. По такова значимо разследване прокуратурата няма току-така да хвърля висящи, неподкрепени с нищо изказвания. Сега, дали е на 100% доказано извършителството е друг въпрос. Но най-малкото би трябвало да е доказано, че заснетото момче в деня на убийството е бил именно Йоан. Ми щом е вече заподозрян вече му се знаят навиците, къде учи, живее, откъде минава, сниман е от десетки камери, в училище, тържества, лични клипчета на познати.

54

Анонимен

преди 7 години

Сега това момче ще бъде тотално разсипано психически в затвораЕми дай да го погалим по *** тогава и да го пуснем да си ходи, за да не му разсипваме крехката психика.

53

сс

преди 7 години

Супер аматьори са нашите полицаи, ако не им се бяха обадили свидетели, никога нямаше да го хванат. А това, че не са проверили тази шахта си е направо престъпна небрежност. Във всички филми от време оно полицаите претърсват района под лупа. Супер полиция си имаме, хрантутници, щом едни битово убийство не могат да разкрият, какво остава за поръчковите...

52

Един мъж

преди 7 години

Трудно ще го осъдят. Може да изллезе с версията че бил наблизо оплсшил се и избягал. Никой не е видял да нанася удар с нож. Жалко е но такива като маймуника на снимката все се измъкват.