41

ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА

преди 7 години

проглеждат и виждат, че САЩ и ЗАПАДНАЛА ЕВРОПА са ни отредили роля на слуги и миячи в техните земи, а в нашите копаят ЗЛАТОТО и го изнасят срещу.... 2% комисионна. / В АФРИКА е 15-120%/

40

Анонимен

преди 7 години

39..Болгария-Сказочное королевство при СССР превратилось в публичный дом на отшибе ЕС

39

Анонимен

преди 7 години

За ид.и0ти3ма на някой хора граници няма. Пр0sт народ слаба държава!

38

РУСКАТА АРМИЯ

преди 7 години

и сега спасява света от "глобалистките" планове на САЩ. Видяхме, че за има няма 20 години след разпадането на СССР водиха войни по целия свят. Даже по времето на Елцин си точеха зъбите и за РУСИЯ като подмятаха , че Сибир трябвало да принадлежи на света - т.е. на САЩ и техните глобални корпорации. ДА, ама НЕ. ПУТИН ги постави на място и все повече ще усещат дъха на РУСИЯ в гърба си

37

.

преди 7 години

До АльошаМожеш да видиш снимки на грозилището в Пловдив от вчера.Това ги чака вашите "паметници", а и .....вас самите.:)))

36

Коммунист

преди 7 години

Нали криминализираха комунизма?...Настоящие КОММУНИСТЫ полегли в Отечественную и рвали жилы восстанавливая Страну и треть Европы после войны,в космос прорвались, вторую экономику в мире подняли, да еще весь варшавский договор с Азией и Африкой кормили, а такие как Горбачв,Хрущв и Ельцин испоганили слово коммунист.

35

а

преди 7 години

Мдааа ако "българският народ" беше тоя некролог горе на сниката, щеше да си прав.....но уви, българският народ все повече си отваря очите за истинската същност на североизточния Мордор и неговите вечни слуги тук в България

34

Альоша

преди 7 години

е там и винаги ще е там. Ще се извисява величествено над ПЛОВДИВ. Безмълвен СТРАЖ на мира в БЪЛГАРИЯ

33

Анонимен

преди 7 години

В Ингушетия преди два дни зажраниха всякакво прославяне на Сталин, както и издигането на паметници и именуване на улици. Сами гламавите руснаци и българските руско-червени рептили все още го славят.

32

ТОВА Е БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

Българският народ винаги е обичал РУСИЯ, независимо от напъните на англо-саксите и дойчетата да скъсат връзките ни с ОСВОБОДИТЕЛКАТА

31

#ДЕМОНТАЖ

преди 7 години

Ама този гнусен паметник още ли го има? А за изкуфялата пенсия коментар нямам, за съжаление такива психопати в България има мноого, с лопата да ги ринеш! Мръсни ***!

30

Писмо до Ванка

преди 7 години

После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. Радой Ралин

29

мхм

преди 7 години

До ГЛЕДАМ и СЕ ЧУДЯСпокойно. Ще довършим недовършената преди 27 години работа......скоро!

28

Анонимен

преди 7 години

Питам аз къде е полицията? Защо няма кой да арестува тоя *** с плаката и да го съдят по бързата процедура? Нали криминализираха комунизма? Ако някой *** тръгне да носи снимка на Хилер и свастика, веднага ще го аресуват, а Хитлер е цвете пред Сталин. Да не говорим, че Хитлер ни е съюзник, а не враг за разлика то Сталин.

27

.

преди 7 години

Оооо ти да видиш, още колко повесело ще става с тръмпа! :))Само до преди 2 месеца, жирик пиеше шампанско по случай изборът на портокала, сега трудно преглъща призивите за връщане на кримнаш. :)))Ще става все по-весело за рушките слуги в България. Ще се чудят на колко минути да сменят опорките.:)))

26

ГЛЕДАМ и СЕ ЧУДЯ

преди 7 години

откъде в БЪЛГАРИЯ се пръкнаха толкова нацистки поклонници. Май Народния съд не си е свършил работа докрай

25

АКО ЗНАЕХА ХОРАТА

преди 7 години

какво им готвят сините крадци преди 30 години сигурно собственоръчно щяха да линчуват агентите на ЦРУ

24

СТАВА ВСЕ ПО–ВЕСЕЛО

преди 7 години

"Комуниста" ТРЪМП в Белия дом и агитката на СОРОС в бясна злоба по нашите медии...

23

Анонимен

преди 7 години

За какво сте го изтипосали тоя червен мухъл? Заради такива ....................................................................................................................................................................................................................................... няма да прокопса тая държава.

22

Писмо до Ванка

преди 7 години

Писмо до Ванка... Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила На Русия-тая дива сила.